Rafting στο Βοϊδομάτη με το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρίες «ΝΙΚΗ» - Victor Ardant

  • Δευ 23 Ιαν 2023
    • Δελτία Τύπου

Δραστηριότητες στη Φύση για Όλους

 

Την Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023, η εταιρίας μας, Trekking Hellas, σε συνεργασία με τον Επιστημονικό Σύνδεσμο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων "ΝΙΚΗ" - Victor Ardant» διοργανώσαμε με επιτυχία την δραστηριότητα Rafting στον Ποταμό Βοϊδομάτη για 11 παιδιά του Συλλόγου «Νίκη» και τους 4 συνοδούς τους.

 

Το Πρόγραμμα «Αυτόνομη Διαβίωση», στοχεύει στον περιορισμό της περιθωριοποίησης των παιδιών με αναπηρίες και διοργανώνει δράσεις με την συμμετοχή τόσο παιδιών του Συλλόγου, όσο και της τοπικής κοινωνίας. Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού πραγματοποιήθηκε από  τις 3 έως 8 Ιανουαρίου 2023 και ένα πολυήμερο ταξίδι στην Κόνιτσα, υπό την αιγίδα του Δημάρχου Κόνιτσας, κυρίου Νίκου Εξάρχου.

 

Ήταν μεγάλη μας χαρά να συμμετέχουμε και εμείς σε αυτή την προσπάθεια, φιλοξενώντας στη βάση της Trekking Hellas  Ιωαννίνων, στον ποταμού Βοϊδομάτη, τα μέλη και παιδιά του Συλλόγου και να μοιραστούμε την αγάπη μας για τη φύση, απολαμβάνοντας μαζί τους τη δραστηριότητα του Rafting. Το Σάββατο 07 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε επίσης, ευχαριστήρια τελετή στην οποία απονεμήθηκε ευχαριστήρια αναμνηστική πλακέτα σε όλους τους φορείς και εταιρίες Κόνιτσας και Ιωαννίνων που συμμετείχαν στην προσπάθεια, από τον πρόεδρο του Συλλόγου κύριο Σμπράο.

 

Ο φορέας «ΝΙΚΗ» - Victor Ardant»  λειτουργεί από το 1998, με την επίσημη κρατική αναγνώριση ως σωματείο (αρ. αναγνώρισης 6450/1998), είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες και της Πανελλήνιας Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμΕΑ, προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε άτομα με νοητική καθυστέρηση, κινητικές αναπηρίες και ψυχικές διαταραχές.

 

Πολλές έρευνες έχουν καταδείξει, ότι η υπαίθρια αναψυχή προσφέρει πολλαπλά οφέλη στη ζωή των ατόμων με αναπηρίες, βελτιώνοντας τη διάθεση και ψυχολογία τους, κάνοντας έτσι καλύτερη την καθημερινότητά τους.

 

Ευχαριστούμε πολύ το Σύλλογο «ΝΙΚΗ» - Victor Ardant για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία του!

 

Θερμές ευχαριστίες στην Trekking Hellas Ιωαννίνων για την ευγενική χορηγία και την άψογη πραγματοποίηση της δραστηριότητας, πολύτιμη υποστήριξη στο δύσκολο αυτό εγχείρημα.

 

Παραμένουμε πιστοί στο όραμά και τις αξίες μας, να φέρνουμε όλους τους ανθρώπους πιο κοντά στον κόσμο των υπαίθριων δραστηριοτήτων, προσφέροντάς τους αξέχαστες εμπειρίες στη φύση!

Newsletter Trekking Hellas - Γίνετε μέλος της πιο ζωντανής ταξιδιωτικής κοινότητας.

Κάνοντας εγγραφή αυτομάτως συναινώ με τους Όρους Χρήσης.