Η Trekking Hellas αναδεικνύει την ομορφιά του Μαινάλου - TBEX Kalamata 2023

  • Δευ 15 Μαΐ 2023
    • Δελτία Τύπου

Η Trekking Hellas Group of Companies, η κορυφαία εταιρεία υπαίθριων δραστηριοτήτων στην Ελλάδα, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την επιτυχημένη συμμετοχή της ως υποστηρικτικός χορηγός στην TBEX Kalamata 2023. Το παγκόσμιο συνέδριο, που διοργανώθηκε και φιλοξενήθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, συγκέντρωσε περισσότερους από 330 ταξιδιωτικούς bloggers και δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο. Στο πλαίσιο της χορηγίας της, η Trekking Hellas διοργάνωσε το ταξίδι εξοικείωσης #5, παρουσιάζοντας την εκπληκτική περιοχή του Μαινάλου.

 

Το TBEX, η μεγαλύτερη networking εκδήλωση για travel bloggers, δημοσιογράφους, δημιουργούς περιεχομένου, τουριστικές εταιρείες και επαγγελματίες του τουρισμού. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με τη συνδρομή πολυάριθμων θεσμικών οργάνων, κρατικών και τοπικών αρχών, επιχειρήσεων και τουριστικών φορέων, διοργάνωσε το TBEX Kalamata 2023. Η εκδήλωση αγκάλιασε τη φιλοσοφία του ανθρώπινου τουρισμού, εστιάζοντας στην πολιτιστική εμβάθυνση, την περιβαλλοντική σύνδεση και την ενίσχυση των διαπροσωπικών σχέσεων.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετείχαμε στο TBEX Kalamata 2023", δήλωσε ο Στέφανος Σιδηρόπουλος, CEO της Trekking Hellas. "Πιστεύουμε ότι μέσω της συνεργασίας μας με την TBEX, έχουμε συμβάλει στην προώθηση της περιοχής της Πελοποννήσου ως κορυφαίου προορισμού για τους ταξιδιώτες που αναζητούν απαράμιλλες περιπέτειες και πολιτιστικές εμπειρίες".

Κατά τη διάρκεια της TBEX Kalamata 2023, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την ποικιλόμορφη περιοχή της Πελοποννήσου μέσω ταξιδιών εξοικείωσης και βραδιών δικτύωσης. Η Trekking Hellas, γνωστή για τις εξαιρετικές εμπειρίες περιπέτειας που προσφέρει, διοργάνωσε το Ταξίδι εξοικείωσης #5, εστιάζοντας στη γραφική περιοχή του Μαινάλου. Οι συμμετέχοντες θαύμασαν τη φυσική ομορφιά της περιοχής, γνώρισαν τον τοπικό πολιτισμό και τη γαστρονομία και έγιναν μέρος της καθημερινής ζωής των κατοίκων της.

"Η εμπειρία ήταν πραγματικά μοναδική, καθώς είχαμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε τους κρυμμένους θησαυρούς του Μαινάλου μαζί με πέντε σημαντικούς διεθνείς bloggers. Το πάθος και ο ειλικρινής θαυμασμός τους για την ομορφιά και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η Ελλάδα είναι ένας κορυφαίος προορισμός περιπέτειας. Είμαστε σίγουροι ότι μέσα από τις πλατφόρμες τους, θα εμπνεύσουν αμέτρητους ταξιδιώτες να πραγματοποιήσουν τα δικά τους ταξίδια στην καρδιά της Ελλάδας", δήλωσε η Ελευθερία Κάππα, Marketing Manager της Trekking Hellas.


Εκτός από τη χορηγία του Ταξιδιού Εξοικείωσης #5, η Trekking Hellas διάδρασε ενεργά με travel bloggers και media experts καθ' όλη τη διάρκεια του συνεδρίου, τονίζοντας τη δέσμευση της εταιρείας για βιώσιμες και υπεύθυνες πρακτικές τουρισμού.

Σχετικά με την Trekking Hellas Group of Companies


Η Trekking Hellas, που ιδρύθηκε το 1986, είναι μια κορυφαία εταιρεία υπαίθριας περιπέτειας στην Ελλάδα. Με πάνω από 37 χρόνια εμπειρίας, η Trekking Hellas ειδικεύεται στη διοργάνωση μοναδικών ταξιδιών περιπέτειας, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν την αθέατη πλευρά της Ελλάδας.
Η συνεργασία με την TBEX Kalamata 2023 παρείχε στην Trekking Hellas μια εξαιρετική πλατφόρμα για να προβάλει την τεχνογνωσία της και να προωθήσει την ξεχωριστή περιοχή της Αρκαδίας. Το ταξίδι εξοικείωσης #5 προσέφερε στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να γνωρίσουν ποικίλες πτυχές της περιοχής, όπως τα καταπράσινα δάση, τα γοητευτικά χωριά αλλά και το πολύ δημοφιλές Menalon Trail. Οι επαγγελματίες συνοδοί της Trekking Hellas παρείχαν πληροφορίες για την πλούσια ιστορία, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της περιοχής, δημιουργώντας μια καθηλωτική και εκπαιδευτική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Trekking Hellas και τη σειρά περιπετειωδών εκδρομών της, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.trekkinghellas.gr.

Newsletter Trekking Hellas - Γίνετε μέλος της πιο ζωντανής ταξιδιωτικής κοινότητας.

Κάνοντας εγγραφή αυτομάτως συναινώ με τους Όρους Χρήσης.