Δραστηριότητες

Canoe-Kayak

Canoe-Kayak

Πανέμορφες διαδρομές με μονοθέσια ή διθέσια Canoe-Kayak! Η Trekking Hellas διοργανώνει εκδρομές για μικρούς και μεγάλους σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά τοπία της Ελλάδας. Κωπηλατούμε στα γαλήνια νερά της Λίμνης Πλαστήρα, της Λίμνης Ζηρού και στη Λίμνη Πουρναρίου. Στον Αμβρακικό Κόλπο και στο Δέλτα του Πηνειού έχουμε την μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουμε σπάνια πουλιά και ζώα σε ένα φυσικό περιβάλλον εξαιρετικής ομορφιάς. Με τα Canoe-Kayak μας μπορούμε να κωπηλατήσουμε σε περιοχές μακριά από την πολυσκοσμία και να απολαύσουμε μικρούς κόλπους και υπέροχα νερά. Απομωνομένες, παρθένες ακτές και ανεξερεύνητες σπηλιές  περιμένουν να τις εξερευνήσουμε. Η ομάδα της Trekking Hellas έχει δημιουργήσει προγράμματα σε όλην την Ελλάδα κατάλληλα για όλους. Παράλληλα παρέχει τη δυνατότητα σχεδιασμού εκδρομών ανάλογα με τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των συμμετεχόντων της.

  Περισσότερα
  Canyoning

  Canyoning

  Μια από τις πιο συναρπαστικές δραστηριότητες που οργανώνει η Trekking Hellas είναι το Canyoning! Η διάσχιση - κατάβαση φαραγγιών. Το Canyoning περιλαμβάνει πεζοπορία, καταρρίχηση, κολύμπι και κατάβαση σχοινί σε σημεία αποστράγγισης των υδάτων, όπως ρυάκια, ρέματα, ποτάμια, με ή χωρίς νερό, άλλοτε με καταρράκτες στα κάθετα σημεία του και φυσικές λίμνες. To Canyoning απαιτεί ειδικό εξοπλισμό και τεχνικές, ενώ χαρακτηρίζεται από διαφορετικούς βαθμούς δυσκολίας ανάλογα με το εκάστοτε φυσικό πεδίο! Η Trekking Hellas έχει επιλέξει για τη δραστηριότητα αυτή τα πιο εντυπωσιακά φαράγγια της Ελλάδας. Το Μέγα Ρέμα και τους Καταρράκτες του Δρυμώνα στην Εύβοια, το Φαράγγι του Κλέφτη στη Βάλια Κάλντα, το Φαράγγι της Καλυψούς στον Κίσσαβο και το Φαράγγι του Ορλιά στον μυθικό Όλυμπο. Και στην περιοχή της Αττικής στο Σχίνο, την Πάρνηθα και το Αλεποχώρι! Η Trekking Hellas επιφυλλάσσει στους λάτρεις του βουνού και των ποταμών μοναδικές εμπειρίες στην πανέμορφη ελληνική φύση.

   Περισσότερα
   Flying Fox

   Flying Fox

   Flying Fox, δηλαδή τo πέρασμα πάνω από συγκεκριμένα σημεία με εναέρια τροχαλία είναι μια άκρως διασκεδαστική εμπειρία για όλους. Με τη βοήθεια μίας τροχαλίας γίνεται ένα γρήγορο και εντυπωσιακό κατέβασμα πάνω από έναν ποταμό ή από δέντρο σε δέντρο όταν πρόκειται και δασική περιοχή! Η Trekking Hellas προσφέρει εμπειρίες με flying fox σε συνδυασμό με άλλες συναρπαστικές υπαίθριες δραστηριότητες. Flying fox οργανώνουμε μαζί με τοξοβολία, αναρρίχηση, πεζοπορία σε πλήθος όμορφων περιοχών της Ελλάδας, όπως η Εύβοια, ο Παρνασσός, η Αρκαδία, το Περτούλι, ο Κίσσαβος και πολλές άλλες. Στόχος μας να φέρουμε ανθρώπους όλων των ηλικιών κοντά φύση, οικογένειες, νέους, μαθητές σχολείων, παρέες μικρών και μεγάλων. Η ομάδα της Trekking Hellas υλοποιεί τις υπαίθριες δραστηριότητες πάντα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας και τον απαραίτητο εξοπλισμό. Οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση πιστοποιημένου και άρτια εκπαιδευμένου συνεργάτη της ομάδας μας.

    Περισσότερα
    Monoraft / Hot Dog

    Monoraft / Hot Dog

    H Trekking Hellas ανεβάζει την αδρεναλίνη! Με φουσκωτά σκάφη monoraft / hot dog, διθέσια ή τριθέσια, ακολουθούμε μια συναρπαστική διαδρομή για μυημένους στις καταβάσεις ποταμών. Τα σκάφη monoraft / hot dog είναι αυτοαδειζόμενα. Δεν διαθέτουν καρίνα για να μπορούν να στρίβουν εύκολα και είναι σχεδιασμένα για καταβάσεις σε στενά φαράγγια και περάσματα. Ο πιστοποιημένος από την Διεθνή Ομοσπονδία Rafting  (International Rafting Federation) οδηγός της Trekking Hellas θα σας οδηγήσει με ασφάλεια σε μια συναρπαστική διαδρομή 15 χιλιομέτρων στον θρυλικό ποταμό Αχέρωντα γεμάτη ένταση και μαγευτικά τοπία! Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διαθέτουν προηγούμενη εμπειρία σε ποταμούς τουλάχιστον 3ου βαθμού δυσκολίας και να είναι διατεθειμένοι να περάσουν τις ... Πύλες του Άδη! Μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε μια από τις πιο όμρφες περιοχές της Ελλάδας, την Ήπειρο.

     Περισσότερα
     Rafting

     Rafting

     Rafting ή αλλιώς κατάβαση ποταμού με φουσκωτή βάρκα! Πρόκειται για μια συναρπαστική και ιδιαίτερα διασκεδαστική ομαδική δραστηριότητα που προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες. Η Ελλάδα είναι προικισμένη με ποτάμια μοναδικού κάλλους, τα οποία διατρέχουν εντυπωσιακά φαράγγια, περνούν από πετρόχτιστα τοξωτά γεφύρια και δεντροσκέπαστες όχθες. Ομάδες πληρωμάτων που αποτελούνται από 6-12 άτομα, καθοδηγούμενα από επαγγελματία οδηγό Rafting της Trekking Hellas, κωπηλατούν ακολουθώντας πανέμορφες υδάτινες διαδρομές διαφορετικού βαθμού δυσκολίας! Κατά τη διάρκεια των καταβάσεων απολαμβάνουμε τη μοναδική φύση και διασκεδάζουμε στα δυναμικά περάσματα των ποταμών. Βοϊδομάτης, Άραχθος, Αχέροντας, Καλαρρύτικος, Τρικεριώτης είναι μερικοί μόνο από τους ποταμούς στους οποίους δραστηριοποιούμαστε! Η ομάδα μας σας προσφέρει αξέχαστες, αλλά και ασφαλείς εμπειρίες στα πλαίσια μονοήμερων ή πολυήμερων εκδρομών.

      Περισσότερα
      Rappel

      Rappel

      Η Trekking Hellas εκδράμει για καταρρίχηση πεδίων ή Rappel με τη χρήση ειδικού αναρριχητικού εξοπλισμού! Πρόκειται για μια ιδιαίτερη και συναρπαστική δραστηριότητα για ανθρώπους με περιπετειώδες πνεύμα. Υλοποιείται μεμονωμένα ή στα πλαίσια άλλων δραστηριοτήτων, όπως η πεζοπορία και το Flying Fox. Επιλέγουμε περιοχές της Ελλάδας που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και είναι κατάλληλες για τη δραστηριότητα αυτή. Εξορμήσεις για Rappel πραγματοποιεί η Trekking Hellas στον εντυπωσιακό βράχο της Ντούπιανης στα Μετέωρα, το πανέμορφο Φαράγγι του Λούσιου στην αρχαία Γόρτυνα και το μοναδικού κάλλους βασιλικό Κτήμα του Πολυδενδρίου στη Θεσσαλία. Οι τοποθεσίες αυτές προσφέρουν απλόχερα μοναδικές εικόνες και εμπειρίες. Η συμμετοχή δεν απαιτεί καμία προηγούμενη εμπειρία, ούτε ιδιαίτερες σωματικές ικανότητες.

       Περισσότερα
       River Trekking

       River Trekking

       Το River trekking είναι η διάσχιση της κοίτης των ποταμών και η πεζοπορία τόσο στις όχθες όσο και μέσα στο νερό. Κατά τη διάρκεια της διάσχισης δεν χρησιμοποιούμε πλωτά ή άλλα τεχνικά μέσα. Μπορεί όμως να χρειαστεί να κολυμπήσουμε σε κάποια σημεία ανάλογα με το βάθος του ποταμού. Βαθιά φαράγγια, ορμητικά νερά, κατάφυτες όχθες, μικρές λίμνες και πληθώρα άγριας ζωής! Διαδρομές που επιφυλάσσουν αξέχαστες εμπειρίες και μοναδικές εικόνες σε όσους αγαπούν τη φύση και επιθυμούν να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία. Το φαράγγι του Ορλιά στον θρυλικό Όλυμπο, το εντυπωσιακό φαράγγι Πάντα Βρέχει στο Καρπενήσι, το φαράγγι του Κλέφτη στην Βάλια Κάλντα είναι μερικά μόνο από τα υπέροχα φαράγγια της Ελλάδας για River Trekking. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία ούτε ιδιαίτερες σωματικές ικανότητες.

        Περισσότερα
        Sea Kayak

        Sea Kayak

        Τα Sea Kayak της Trekking Hellas σας πηγαίνουν στα πιο ειδυλλιακά μέρη της Ελλάδας. Από το Μάιο έως τον Οκτώβριο ακολουθούμε με Sit-in ή Sit-on-Top Kayak υπέροχες θαλάσσιες διαδρομές στα καταγάλανα νερά των ελληνικών θαλασσών. Στα πλαίσια ημερήσιων ή πολυήμερων εξορμήσεων με Sea Kayak, εξερευνούμε το μικρό αρχιπέλαγος της Λευκάδας και τα Πριγκηπονήσια. Κωπηλατούμε από νησί σε νησί, ανακαλύπτοντας ομορφιές και κρυμμένους θησαυρούς. Εξορμούμε στην κοσμοπολίτικη Σαντορίνη.  Ανακαλύπτουμε παραλίες και σπηλιές στη μυθική ακτογραμμή της Χαλκιδικής. Εξορμούμε στην πολύχρωμη Κρήτη και την καταπράσινη Εύβοια. Από το Σούνιο μέχρι τη Ρόδο, μπορεί κανείς να απολαύσει μοναδικές θαλάσσιες εμπειρίες, με σύμμαχο τον ήλιο, τη θάλασσα και την έμπειρη ομάδα της Trekking Hellas. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία παρά μόνο η αγάπη για τη δράση και τη θάλασσα!

         Περισσότερα
         Snorkeling

         Snorkeling

         Snorkeling για στιγμές χαλαρής εξερεύνησης του υπέροχου βυθού των ελληνικών θαλασσών! H Trekking Hellas προσφέρει μάσκες και αναπνευστήρες κατά τη διάρκεια των περισσότερων θαλάσσιων εξορμήσεων. Απολαυστικές στάσεις σε πανέμορφες και ανεξερεύνητες παραλίες, δίνουν την ευκαιρία για ξεκούραση, κολύμπι, snorkeling και μαγευτικές βουτιές! Απολαμβάνουμε τον εντυπωσιακό υποβρύχιο κόσμο της Ελλάδας. Ιδιαίτεροι υποθαλάσσιοι σχηματισμοί, πανέμορφα κοχύλια, γλώσσες αριστοτεχνικά κρυμμένες στη χρυσή άμμο, πολύχρωμα ψάρια και πονηρά χταπόδια είναι μερικοί μόνο από τους θησαυρούς των θαλασσών μας. Η Trekking Hellas  μας ταξιδεύει σε όμορφες γωνιές της παραθαλάσσιας Ελλάδας μας και οργανώνει εκδρομές που τα έχουν όλα! Περιπέτεια, δράση, χαλάρωση, διασκέδαση και πολλές ευκαιρίες να εκτιμήσουμε τον όμορφο υποβρύχιο κόσμο μας.

          Περισσότερα
          Via Ferrata

          Via Ferrata

          Ορισμένες πεζοπορικές εξορμήσεις της Trekking Hellas περιλαμβάνουν και τμήματα για "Via Ferrata"! Πρόκειται για «αναρριχητικές διαδρομές», χαραγμένες πάνω σε πλαγιές με απότομη κλίση, εξοπλισμένες με συρματόσχοινα, σιδερένιες σκάλες ή σκαλοπάτια στα πιο εκτεθειμένα σημεία τους, τα οποία διευκολύνουν και ασφαλίζουν την πρόσβαση, με τη χρήση βέβαια ειδικού εξοπλισμού. Δύο φανταστικές εξορμήσεις που περιλαμβάνουν Via Ferrata πραγματοποιούνται από την Trekking Hellas. Στο Καρπενήσι , στο φαράγγι της μαύρης σπηλιάς Προυσσού, δίπλα από υπέροχους καταρράκτες και στον επιβλητικό βράχο της Αγιάς, στα επιβλητικά Μετέωρα! Αυτό που κάνει τη Via Ferrata πραγματικά ξεχωριστή είναι η άμεση επαφή με την ιδιαίτερη φύση της επιβλητικής ορθοπλαγιάς! Παρόλο που δεν απαιτεί ιδιαίτερες σωματικές ικανότητες, προϋποθέτει την ικανότητα συγκέντρωσης, την επιθυμία για δράση και φυσικά την έλλειψη υψοφοβίας. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η έμπειρη ομάδα της Trekking Hellas επιφυλλάσσοντας εξορμήσεις γεμάτες περιπέεια και μοναδικές εικόνες.

           Περισσότερα
           Zodiac Safari

           Zodiac Safari

           Zodiac Safari στις καταγάλανες θάλασσές μας! Μια όμορφη θαλάσσια εκδρομή της Trekking Hellas με φουσκωτά σκάφη κατά μήκος της θεσσαλικής ακτογραμμής με φόντο το Μαυροβούνι και το Βόρειο Πήλιο! Κατά τη διάρκεια αυτής της μοναδικής απόδρασης θα απολαύσουμε τοπία άγριας ομορφιάς. Θα εξερευνήσουμε σημεία προσβάσιμα μόνο δια θαλάσσης. Η μοναδική παραλία των διαμαντιών, η παραλία των 5 χρωμάτων και οι σπάνιας ομορφιάς Σπηλιές του Βένετου. Πρόκειται για ένα προστατευμένο από κάθε ανθρώπινη παρέμβαση περιβάλλον με γαλαζοπράσινα διάφανα νερά, όπου θα απολαύσουμε δροσιστικές βουτιές με μάσκες και αναπνευστήρες. Η ημερήσια εξόρμηση Zodiac Safari είναι μια ευκαιρία να θαυμάσει κανείς τις ομορφιές της περιοχής. Ανακαλύπτουμε τους κρυμμένους θησαυρούς της και απολαμβάνουμε στιγμές καλοκαιρινής χαλάρωσης με άφθονο ήλιο, κολύμπι και θαλασσινό αεράκι!

            Περισσότερα
            Αναρρίχηση

            Αναρρίχηση

            Η αναρρίχηση είναι αναμφισβήτητα μια συναρπαστική δραστηριότητα για τους λάτρεις της περιπέτειας! Υλοποιείται σε κάθετους βράχους ή και σε τεχνητή πίστα αναρρίχησης. Η έμπειρη ομάδα της Trekking Hellas βοηθά τους υποψήφιους "αναρριχητές" να σκαρφαλώσουν χρησιμοποιώντας το ανάγλυφο της επιφάνειας. Χρησιμοποιούν εσοχές, εξοχές και σχισμές  για να στηριχτούν ή να πατήσουν, ενώ φέρουν όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό για την ασφάλειά τους. Στην αναρρίχηση απαιτείται αυτοσυγκέντρωση, συντονισμός, καλή φυσική κατάσταση, τόλμη αλλά και φαντασία! Εκτός από την εκγύμναση του σώματος και του μυαλού, πρόκειται για μια καταπληκτική ευκαιρία να βρεθεί κανείς στη φύση και να απολαύσει τις ομορφιές της χώρας μας από «ψηλά». Η Ελλάδα έχει αναμφισβήτητα να επιδείξει αναρριχητικά πεδία μοναδικού κάλλους. Σ’ αυτά συγκαταλέγονται και τα Μετέωρα ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομίας της UNESCO.

             Περισσότερα
             Δεντρο - αναρρίχηση

             Δεντρο - αναρρίχηση

             [caption id="attachment_17871" align="alignnone" width="300"] C:DCIM100GOPROGOPR0296.GPR[/caption]

              Περισσότερα
              Ιππασία

              Ιππασία

              Υπέροχες διαδρομές για ιππασία εντάσσει η Trekking Hellas στα προγράμματά της στην Ευρυτανία και τον Όλυμπο. Σε συνδυασμό με άλλες υπαίθριες δραστηριότητες, όπως το rafting, το river trekking, το mountain bike και την πεζοπορία μπορεί κανείς να κάνει και ιππασία! Εξερευνούμε  τους θησαυρούς της Ευρυτανίας, το εντυπωσιακό Φαράγγι Πάντα Βρέχει, τον ορμητικό Καρπενησιώτη ποταμό και την περιοχή των Κορυσχάδων. Διαδρομές για ιππασία πραγματοποιούνται και στους πρόποδες του μυθικού Ολύμπου. Στην περιοχή του Λιτοχώρου, έχουμε την ευκαιρία να ιππεύσουμε, μετά από μια απολαυστική πεζοπορία. Οι ομορφιές του Φαραγγιού του Ενιπέα με τις επιβλητικές ορθοπλαγιές, την πυκνή βλάστηση, τις γραφικές ξύλινες γέφυρες, τις λιμνούλες με τα κρυστάλλινα νερά και τους μικρούς καταρράκτες μας γεμίζουν μοναδικές εικόνες και εμπειρίες. Η ομάδα της Trekking Hellas σχεδιάζει εκδρομές με δράση και περιπέτεια για όλους στις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας.

               Περισσότερα
               Ιστιοπλοΐα

               Ιστιοπλοΐα

               Ιστιοπλοϊα στο Βόρειο Αιγαίο και τις Σποράδες! Υπέροχες θαλάσσιες εκδρομές διοργανώνει η Trekking Hellas με ιστιοπλοϊκό για τους λάτρεις της θάλασσας. Ξεκινώντας από το λιμάνι του Βόλου πλέουμε προς τα νησιά των Σποράδων.

                Περισσότερα
                Πεζοπορία

                Πεζοπορία

                Εκδρομές για πεζοπορία με την Trekking Hellas στην Ελλάδα και το εξωτερικό! Μεσογειακό κλίμα και τα πανέμορφα τοπία! Ξεκινάμε από τα νησιά μας και τις όμορφες παράκτιες περιοχές, απολαμβάνουμε τα κατάφυτα δάση μας! Διασχίζουμε εντυπωσιακά φαράγγια και φτάνουμε ως τις κορυφές των εμβληματικών βουνών μας! Ταξίδια για πεζοπορία με την Trekking Hellas πραγματοποιούνται και στο εξωτερικό. Προσφέρουμε την ευκαιρία στους πεζοπόρους που λατρεύουν τα ταξίδια να απολαύσουν μαζί μας ιδιαίτερους προορισμούς. Από την παγωμένη Ισλανδία και τα επιβλητικά Πυρηναία μέχρι το όρος Αραράτ, την Κίνα και το Νεπάλ. Αρχαία μονοπάτια, καταπράσινα δάση, θρυλικά βουνά και ψηλές βουνοκορφές, ορμητικά ποτάμια και εντυπωσιακά φαράγγια αποκαλύπτουν το μεγαλείο τους σε όλους όσους επιθυμούν να πεζοπορήσουν μαζί μας! Η ομάδα της Trekking Hellas προσφέρει μοναδικές πεζοπορικές εμπειρίες. Μοναδικοί και ξεχωριστοί προορισμοί σε όλο τον κόσμο, με στόχο πάντα την αυθεντική γνωριμία με τον τόπο και τους ανθρώπους του. Πεζοπορικά ταξίδια off the beaten path για ανήσυχα πνεύματα!

                 Περισσότερα
                 Ποδήλατο

                 Ποδήλατο

                 Εξερευνούμε τις ομορφιές της χώρας μας με το ποδήλατο. Οι μονοήμερες ή και πολυήμερες ποδηλατικές εξορμήσεις της Trekking Hellas προσφέρουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε τον φυσικό πλούτο της ελληνικής ορεινής και πεδινής υπαίθρου με ποδήλατα Trekking ή mountain bike. Έχοντας ως σύμμαχο το μεσογειακό κλίμα και τα πανέμορφα τοπία της χώρας μας, απολαμβάνουμε υπέροχες διαδρομές με το ποδήλατο. Διασχίζουμε τα ελατοδάση του Καρπενησίου και του Παρνασσού, περιηγούμαστε στην όμορφη πόλη των Τρικάλων και απολαμβάνουμε τις μοναδικές διαδρομές στο πευκοδάσος της Πάρνηθας. Προσφέρουμε πλήθος ποδηλατικών εκδρομών, αλλά και τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε εξ αρχής εκδρομές. Επιλέγοντας διαδρομές με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας και διάρκεια, μπορούν όλοι να βρουν αυτήν που τους ταιριάζει. Απαιτούνται απλές ποδηλατικές δεξιότητες και φυσικά το κέφι!

                  Περισσότερα
                  Τοξοβολία

                  Τοξοβολία

                  Η τοξοβολία αποτελεί μια ήπια δραστηριότητα που εξασκεί την ισορροπία, την δύναμη, την ακρίβεια στις κινήσεις, την ελαστικότητα και την αντοχή. Η Trekking Hellas εντάσσει την τοξοβολία σε εκδρομές πολλαπλών δραστηριοτήτων, που πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως στην ορεινή Αρκαδία, τον Παρνασσό, τη Λίμνη Πλαστήρα, τον Κίσσαβο, το Πήλιο, το Καρπενήσι και πολλές άλλες. Ενήλικες, παιδιά, αλλά και μαθητές σχολείων έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις αρχές της τοξοβολίας και να εξασκηθούν στα πιο όμορφα φυσικά τοπία της χώρας μας! Η Trekking Hellas πραγματοποιεί εκδρομές γεμάτες δράση και περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους στις πιο όμορφες γωνιές της χώρας μας.

                   Περισσότερα
                   4x4 Jeep

                   4x4 Jeep

                   2 ξεχωριστές εκτός δρόμου εκδρομές της Trekking Hellas! Με 4χ4 Jeep έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την αγρια φύση των Εθνικών Δρυμών της Βάλια Κάλντα και του μυθικού Ολύμπου. Δύο προστατευόμενες περιοχές με μεγάλη βιοποικιλότητα και καταπλητκική φύση. Οι συναρπαστικές αυτές διαδρομές υπόσχονται στους συμμετέχοντες έντονες συγκινήσεις σε πανέμορφα ορεινά τοπία. Με 4x4 Jeep περιηγούμαστε σε εγκαταλελειμμένους δρόμους και μυστικά μονοπάτια μέσα στα παρθένα δάση της Βάλια Κάλντα και του Ολύμπου. Διασχίζουμε ορμητικά νερά και ανεβαίνουμε σε απόκρημνα μονοπάτια. Ένα μαγευτικό και άγριο φυσικό περιβάλλον αποκαλύπτεται προσφέροντάς μας μοναδικές εικόνες. Στις εκτός δρόμου εκδρομές μας με 4x4 Jeep μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι αγαπούν τη φύση, τη δράση και τις εκτός δρόμου περιπέτειες.

                    Περισσότερα

                    Μέτρα Προστασίας Covid-19 Διαβάστε περισσότερα