• Ελληνικα
    • Αγγλικα
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ

Trekking Hellas

Η Trekking Hellas είναι παραπάνω από μια επιχείρηση. Είμαστε μια ομάδα αφοσιωμένων ανθρώπων, που μοιράζονται ένα κοινό όραμα. Την «παροχή αυθεντικών εμπειριών στη φύση». Αγάπη για τη φύση, τη δράση, τα ταξίδια. Η πολυετής εμπειρία και οι ανοιχτοί μας ορίζοντές μας αποτελούν την κινητήρια δύναμη για να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η όρεξη να μεταδώσουμε τις γνώσεις και την αγάπη μας για τις υπαίθριες δραστηριότητες σε όλους εσάς. Να προσφέρουμε αξέχαστες εμπειρίες, αλλά και να εμπνέουμε τις αξίες της outdoor παιδείας. Αυτά είναι τα στοιχεία που οδήγησαν και οδηγούν την Trekking Hellas στην κορυφή στο χώρο του τουρισμού των υπαιθρίων δραστηριοτήτων.

 

Πάντα με σεβασμό προς το φυσικό μας περιβάλλον, τον βιώσιμο τουρισμό και την ασφάλεια των συμμετεχόντων, διοργανώνουμε πλήθος υπαίθριων δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων. Αξέχαστες εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους, για σχολεία και εταιρίες! Πεζοπορία στη φύση, διασχίσεις φαραγγιών, εκδρομές με θαλάσσιο kayak, rafting, canyoning, ορεινές αναβάσεις, jeep safari και πολλές πολλές άλλες!

 

Η Trekking Hellas ταξιδεύει και στο εξωτερικό! Με βαθιά αγάπη για την εξερεύνηση και τα ταξίδια off the beaten path η ομάδα μας επιλέγει και προτείνει στους λάτρεις της περιπέτειας συναρπαστικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Αναβάσεις σε κορυφές εμβληματικών οροσειρών της Ευρώπης, της Αφρικής και της Ασίας, οδοιπορικό στην παγωμένη Ισλανδία, rafting στον ορμητικό Ζαμβέζη, σαφάρι με 4Χ4, πεζοπορικές εξορμήσεις στην Κίνα, το Μπουτάν, το Θιβέτ, μακρινά ταξίδια εξρεύνησης μέχρι τις εσχατιές της Σιβηρίας, συγκαταλέγονται στα προγράμματά μας! Η Trekking Hellas έχει δημιουργήσει ολοκληρωμένα ταξίδια περιπέτειας στο εξωτερικό με σκοπό τη βαθιά και αυθεντική γνωριμία του εκάστοτε τόπου!

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πλήθος μοναδικών εμεπιριών για αρχάριους, αλλά και πεπειραμένους ταξιδιώτες σε επιλεγμένους τόπους ξεχωριστής ομορφιάς. Δεν βρήκατε ακόμη αυτό που ονειρεύεστε; Η ομάδα της Trekking είναι στη διάθεσή σας να σχεδιάσουμε μαζί την outdoor εμπειρία σας με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!

Αυθεντικές Εμπειρίες

Περιοχές

Δραστηριότητες

Εποχές

Εγγραφείτε στο newsletter μας

για να λαμβάνετε τις τελευταίες προσφορές

Μέτρα Προστασίας Covid-19 Διαβάστε περισσότερα