Jeep safari στον Χελμό

Jeep safari στον Χελμό

Εκδρομή στο Χελμό με 4Χ4! Μια συναρπαστική εκδρομή στο μαγικό φυσικό περιβάλλον του Όρους Χελμού με Jeep 4×4 για τους λάτρεις των εκτός δρόμου διαδρομών.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
Ολο τον χρόνο
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ
1
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
5 ώρες
ΕΛ. ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
2
Jeep safari στον Χελμό
Τιμή από €173
ΤΙΜΗ ΑΠΟ € 173 - ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!

Σύνοψη

Η εκδρομή στο Χελμό με 4Χ4 ξεκινά από το ιστορικό χωριό των Καλαβρύτων. Αναχωρούμε και κατευθυνόμαστε προς το χωριό Σουβάρδο, το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 1.115 μέτρων. Κρυμμένο στο ελατοδάσος του Χελμού, το Σουβάρδο προσφέρει στους επισκέπτες μοναδικές εικόνες της ελληνικής ορεινής φύσης. Μόλις περάσουμε το χωριό μπαίνουμε σε δασικούς δρόμους και χανόμαστε μέσα στη μαγευτική φύση του Εθνικού Δρυμού Χελμού-Βουραϊκού. Η διαδρομή μας επιφυλάσσει μοναδικές εικόνες στο παρθένο περιβάλλον της περιοχής. Φτάνουμε στην καταπληκτική ορεινή Λίμνη Τσιβλού με τα καταγάλανα νερά της. Εδώ  έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια πραγματική όαση στις πλαγιές του Χελμού. Συνεχίζουμε σε  εγκαταλελειμμένους ορεινούς δρόμους και καταλήγουμε στον ποταμό Κράθι. Στις όχθες του θα κάνουμε ένα ευχάριστο διάλειμμα για πικ νικ με τοπικά εδέσματα! Αφού ξεκουραστούμε μες την πανέμορφη φύση γύρω από τον ποταμό, θα ξεκινήσουμε την επιστροφή μας. Θα περάσουμε από το χωριό Περιστέρα καθώς και από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.

Η εκδρομή αυτή είναι ιδανική για όσους αγαπούν τη φύση και τις εξορμήσεις με τετρακίνητα οχήματα!

Η έμπειρη ομάδα της Trekking Hellas υλοποιεί συναρπαστικά προγράμματα στα Καλάβρυτα για όλους! Ανάβαση στην κορυφή του Χελμού, περιήγηση στους μοναδικούς Δρόμους του Κρασιού της Αχαϊας, διάσχιση του πανέμορφου Φαραγγιού του Βουραϊκού. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες το Παιδικό Camp στο Χελμό προσφέρει στα παιδιά αξέχαστες εμπειρίες στην καταπράσινο περιβάλλον του βουνού.

Το πρόγραμμα ενδέχεται να αλλάξει λόγω καιρικών συνθηκών.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να δημιουργήσουμε μαζί προγράμματα και δραστηριότητες που ταιριάζουν στις ανάγκες και επιθυμίες σας!

Σημείο συνάντησης
Παραλαβή από τη διαμονή σας στα Καλάβρυτα
Ώρα συνάντησης
10.00
Λήξη δραστηριότητας
15.00

Highlights

- Δάσος Χελμού

- Λίμνη Τσιβλού

- θέα Ύδατα Στυγός

ΑΠΟΣΤΑΣΗ
100κμ.
ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ
10%
ΥΨΟΜΕΤΡΟ
1750μ.
ΑΝΑΒΑΣΗ
1200μ.
graph arrow decrease icon
ΚΑΤΑΒΑΣΗ
1200μ.

Γενικές Πληροφορίες

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
5 ώρες
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
Ολο τον χρόνο
ΤΙΜΗ

173€/άτομο

Τεχνικές Πληροφορίες

Jeep Safari: 100 Χλμ

Προϋποθέσεις συμμετοχής

  • 6 ετών κ άνω
  • Ψυχική και σωματική υγεία
  • ΔΕΝ απαιτείται προηγούμενη εμπειρία

Παρεχόμενα

  • Έμπειροι οδηγοί/συνοδοί της Trekking Hellas
  • Κιτ πρώτων βοηθειών και ο απαραίτητος εξοπλισμός
  • Αυτοκίνητα 4Χ4
  • Καύσιμα
  • Πικ-νικ με τοπικές γεύσεις
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Όλοι οι φόροι
  • Όλες οι μετακινήσεις 

Μη Παρεχόμενα

  • Ό,τι δεν αναφέρεται στα παρεχόμενα

Εξοπλισμός

Κριτικές

Jeep safari στον Χελμό

Εκδρομή στο Χελμό με 4Χ4! Μια συναρπαστική εκδρομή στο μαγικό φυσικό περιβάλλον του Όρους Χελμού με Jeep 4×4 για τους λάτρεις των εκτός δρόμου διαδρομών.

Κόστος από €173

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

FAQs

Τι πρέπει να έχω μαζί μου;

  • ό,τι αναγράφεται παραπάνω στην ενότητα "Εξοπλισμός"

Βάση

Trekking Hellas Αχαΐας

Καλάβρυτα, Λίμνη Τσιβλού

Τηλέφωνο: Βάση Καλαβρύτων - (+30)6942010853

Τηλέφωνο: Βάση Λίμνης Τσιβλού - (+30)6980704960

Email: achaea@trekking.gr

Διεύθυνση: 4ο χλμ Καλαβρύτων-Κερπινής 25001 Καλάβρυτα

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Newsletter Trekking Hellas - Γίνετε μέλος της πιο ζωντανής ταξιδιωτικής κοινότητας.

Κάνοντας εγγραφή αυτομάτως συναινώ με τους Όρους Χρήσης.