Σχολή Canyoning (Επιπέδου Αρχαρίων)

  • Δευ 29 Αυγ 2022
    • Σεμινάρια

Η Trekking Hellas Εύβοιας διοργανώνει σχολή Canyoning επιπέδου Αρχαρίων (Elementary level) που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 23,24,25 Σεπτεμβρίου & 2 Οκτωβρίου 2022.

Η κατάβαση φαραγγιών ή αλλιώς το Canyoning, είναι μια δραστηριότητα που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο και σας βοηθά να γνωρίσετε τους κρυμμένους παραδείσους της χώρας μας! Μέσα από την τεχνική διάσχιση φαραγγιών, σας δίνεται η δυνατότητα να περιηγηθείτε σε μέρη που ελάχιστοι μπορούν και να απολαύσετε τη μαγεία της φύσης σε όλο της το μεγαλείο!

Μέσα από τις σχολές Canyoning μαθαίνετε να περιηγείστε με ασφάλεια στην καρδιά των φαραγγιών. Η αρχή γίνεται με το πρώτο επίπεδο, δηλαδή τη Σχολή επιπέδου Αρχαρίων/Μύησης  (Elementary level) για εσάς που θέλετε να γνωρίσετε το Canyoning ακόμα και για πρώτη φορά αλλά και όσους θέλετε να ενισχύσετε τις γνώσεις σας σχετικά με τις τεχνικές καταβάσεων / αναβάσεων, τις τεχνικές περάσματος από σχοινιά, τον εξοπλισμό και τους κανόνες ασφαλείας.

Η σχολή Αρχαρίων απευθύνεται σε όλους, είτε θέλετε να ασχοληθείτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά με το Canyoning, είτε έχετε ξανακάνει είτε όχι.
Αποκτήστε:
  • πιστοποίηση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό ICAN (International Centre of Adventure & Nature)
  • ειδικές τιμές για συμμετοχή στις δραστηριότητες μας

Δείτε περισσότερα εδώ.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

trekking icon

Master Class in Canyoning – Level 1 (Elementary) – Σχολή Αρχαρίων

4 ημέρες

€180

Newsletter Trekking Hellas - Γίνετε μέλος της πιο ζωντανής ταξιδιωτικής κοινότητας.

Κάνοντας εγγραφή αυτομάτως συναινώ με τους Όρους Χρήσης.