Ισλανδία 14 - 23 Οκτωβρίου 2023 (Sold Out)

Ισλανδία 14 - 23 Οκτωβρίου 2023 (Sold Out)

Κυνηγώντας το Βόρειο Σέλας

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
14 - 23 Οκτωβρίου 2023
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ
2
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
10 ημέρες
Ισλανδία 14 - 23 Οκτωβρίου 2023 (Sold Out)
Τιμή από €2740
ΤΙΜΗ ΑΠΟ € 2740 - ΕΚΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Σύνοψη

Η Ισλανδία είναι ένα νησί απόκοσμο, στα όρια του Αρκτικού Κύκλου, που αποτελεί όνειρο κάθε ανήσυχου ταξιδευτή.

Κατατάσσεται στην πρώτη θέση του Παγκόσμιου Δείκτη Ειρήνης, δεν διαθέτει καν στρατό, όλη η ηλεκτρική ενέργεια προέρχεται από ΑΠΕ, ενώ το 2016 κατατάχθηκε στην 9η πιο ανεπτυγμένη χώρα στον κόσμο αναφορικά με τον Δείκτη Ανθρώπινης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.

Ταυτίζεται με το νησί Θούλη που  ανακάλυψε ο Πυθέας τον 4ο αι. πκχ, οι κάτοικοί της είναι απόγονοι των Βίκιγκς και ο πολιτισμός τους διαμορφώθηκε από την Σκανδιναβική κληρονομιά που έφεραν μαζί τους.

Είναι ένα νησί με πολύ μεγάλο αριθμό εκπληκτικών αξιοθέατων όλων των ειδών, όπως ηφαιστειακά πεδία γεμάτα ροές λάβας, κρατήρες, φουμαρόλες, θερμοπίδακες, αναβράζουσες πισίνες λίμνες λάσπης, βασαλτικά πετρώματα, καταρράκτες  (περίπου δέκα χιλιάδες), απόκρημνες ακτές, αλλά και παγετώνες, παγοσπηλιές, εθνικά πάρκα και γεωπάρκα, γραφικά ψαροχώρια, φαράγγια, λίμνες με παγόβουνα, θερμές πηγές, παραλίες, βραχώδεις ακτές και τόσα άλλα.

Σχεδιάζουμε μια σειρά από προγράμματα, το καθένα με τον δικό του χαρακτήρα και προσαρμοσμένο στην κάθε εποχή (άλλη εποχή θα πάμε για να δούμε φάλαινες ή puffin, άλλη εποχή για πεζοπορία στα highland, άλλη για το βόρειο σέλας και άλλη για να μπούμε σε μια σπηλιά πάγου), προγράμματα με διαφορετική διάρκεια ώστε να ταιριάζουν στον διαθέσιμο χρόνο του καθενός, διαφορετικό επίπεδο δυσκολίας και ποικιλίας δραστηριοτήτων από πολύ ήπιες μέχρι αρκετά απαιτητικές, προγράμματα για οικογένειες, για ορειβάτες ή προγράμματα για λάτρεις της περιπέτειας σε μια διάσχιση των highlands μέσα από απαιτητικές διαδρομές 4Χ4, και πολλά άλλα.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα συνδυάζει επίσκεψη σε ορισμένα από τα σημαντικότερα τοπία και αξιοθέατα της Ισλανδίας, με παρατήρηση άγριας ζωής όπως φώκιες, φάλαινες και puffin, θερμές πηγές, κρατήρες και άλλα. Και όλα αυτά συνδυασμένα με πορείες μικρές ή μεγαλύτερες που μας φέρνουν στις κρυφές γωνιές κάθε τόπου, ακόμη και μακριά από την πολυκοσμία των κλασικών διαδρομών.

Ένα πρόγραμμα, που απευθύνεται σε ανθρώπους που αγαπούν την παρέα, την φύση, την δράση και την εξερεύνηση και επιθυμούν να σχηματίσουν μια ολοκληρωμένη σε σχέση με την διάρκεια του ταξιδιού, άποψη για την Ισλανδία.

Ημέρα 1η
Απευθείας πτήση Αθήνα - Ισλανδία
Ημέρα 2η
Οδοιπορικό στην χερσόνησο Snaefellsnes
Ημέρα 3η
Husavik για παρατήρηση φαλαινών - Myvatn
Ημέρα 4η
Λίμνη Myvatn, ηφαιστειακή περιοχή Krafla, καταρράκτης Dettifoss, φαράγγι Stludlagil, Egilsstadir
Ημέρα 5η
Καταρράκτες Litlanesfoss & Hengifoss - Hofn
Ημέρα 6η
Βόλτα με αμφίβιο σκάφος στη λίμνη Jokulsarlon, Skaftafell, Γεωπάρκο Katla
Ημέρα 7η
Καταρράκτες Ν. Ισλανδίας
Ημέρα 8η
Γκέιζερ strokur, Thingvellir, επιστροφή στο Reykjavik
Ημέρα 9η
Ελεύθερη ημέρα στο Reykjavik
Ημέρα 10η
Πτήση επιστροφής στην Ελλάδα

Δραστηριότητες / Πρόγραμμα

Πτήση στην Ισλανδία - Reykjavik

Απευθείας πτήση Αθήνα – Ισλανδία με την εταιρεία PLAY, με ώρα αναχώρησης 10:00 και άφιξης 13:20. Παραλαβή του αυτοκινήτου μας και μεταφορά στο Reykjavik για τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Center Hotels Laugavegur 4* σε δίκλινα δωμάτια με μπάνιο και πρωινό.

Το απόγευμα βόλτες στην πόλη για μια πρώτη γνωριμία με ορισμένα από τα αξιοθέατα (Hallgrimskirkja, Hofdi Hus, Sun Voyager, κ.ά.).

Διαδρομή ημέρας 50 χλμ, 45’

Χερσόνησος Snaefellsnes

Πρωινό φαγητό και αναχώρηση για την χερσόνησο Snaefellsnes. Στην πρώτη μας στάση θα περπατήσουμε σε μια ακτή γεμάτη με βράχια και φώκιες να ξεκουράζονται νωχελικά επάνω τους. Θα τις πλησιάσουμε στα όρια του επιτρεπτού για να μπορέσουμε να τις θαυμάσουμε από κοντά.

Συνεχίζοντας θα κάνουμε μια στάση στις βραχώδεις ακτές του Arnarstapi για μια πορεία κατά μήκος των ακτών με τους όμορφους σχηματισμούς από πολύεδρα βασαλτικά τοιχώματα. Στην επόμενη στάση μας, στις ακτές Londarangar θα περπατήσουμε επάνω σε ηφαιστειακά βράχια μέχρι τον φάρο Malarrif.  Τέλος θα σταματήσουμε στον καταρράκτη Kirkjufellsfoss με το βουνό Kirkjufell πίσω του, το οποίο μαζί με άλλα από τα σημερινά τοπία χρησιμοποιήθηκαν ως σκηνικά της ταινίας Game of Thrones.

Το βράδυ καταλήγουμε στην περιοχή του Borgarnes για διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Hraunsnef Country Hotel 3*, σε δίκλινα δωμάτια με μπάνιο και πρωινό. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια περιοχή χωρίς φωτορύπανση, ιδανική για να δούμε το Βόρειο Σέλας.

Διαδρομή ημέρας 390 χλμ, 5 ώρες

Husavik για παρατήρηση φαλαινών - Myvatn

Αναχωρούμε νωρίς το πρωί για το Husavik (390 χλμ, 5 ώρες) όπου θα πάρουμε μέρος (καιρού επιτρέποντος) σε ένα τρίωρο πρόγραμμα παρατήρησης φαλαινών, σε μια περιοχή με την μεγαλύτερη συγκέντρωση φαλαινών στην Ευρώπη και με τις πιθανότητες παρατήρησης να αγγίζουν το 100%.

Το απόγευμα καταλήγουμε στην λίμνη Myvatn για διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Storu-Laugar 3* σε δίκλινα δωμάτια με μπάνιο και πρωινό.

Το βράδυ θα αναζητήσουμε όποια ευκαιρία παρουσιαστεί για να παρατηρήσουμε το Βόρειο Σέλας στην περιοχή αυτή. Διαδρομή ημέρας 395 χλμ, 5 ώρες

Dettifoss, Krafla Stludlagil, - Egilsstadir

Ξεκινάμε την ημέρα με επίσκεψη στην λίμνη Myvatn και τα γεωθερμικά πεδία Hverir και Krafla, κάνοντας σύντομες διαδρομές ανάμεσα από αναβράζουσες λάσπες και φουμαρόλες.

Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε τον καταρράκτη με τον μεγαλύτερο όγκο νερού της Ευρώπης Dettifoss και θα κάνουμε πορείες στη γύρο περιοχή, εντός του Εθνικού Πάρκου Vatnajokull.

Επόμενος προορισμός μας είναι το φαράγγι Studlagil όπου θα περπατήσουμε μέχρι τον πυθμένα του φαραγγιού, στη ρίζα εντυπωσιακών κάθετων βασαλτικών βράχων. Διαμονή στο Egilsstadir στο Greystone summerhouse σε κατοικίες 3 δωματίων, μπάνιο και κουζίνα.

Διαδρομή ημέρας 306 χλμ, 4 ½ ώρες

Litlanesfoss / Hengifoss - Hofn

Αναχωρούμε για τους καταρράκτες Litlanesfoss και Henfifoss, που κατακρημνίζονται από ηφαιστειακά βράχια. Εδώ θα κάνουμε μια πορεία 2 ωρών φτάνοντας μέχρι τον ψηλότερο καταρράκτη, έχοντας μια πανοραμική θέα προς τον καταρράκτη και την κοιλάδα.

Στη συνέχεια η διαδρομή θα μας φέρει στις νότιες ακτές της Ισλανδίας, κάνοντας στάσεις σε διάφορα σημεία ενδιαφέροντος. Μια από τις στάσεις μας θα γίνει στο Vestrahorn Mountain, όπου θα κάνουμε μια πορεία στην μεγάλη ρηχή παραλία μπροστά από το βουνό. Τέλος καταλήγουμε στο Hofn για διαμονή στο ξενοδοχείο Jokull 3* σε δίκλινα δωμάτια με μπάνιο και πρωινό.

Διαδρομή ημέρας 240 χλμ, 3 ½ ώρες

Jokulsarlon, Skaftafell, Γεωπάρκο Katla

Αναχωρούμε για την λίμνη Jokulsarlon, μια παγετωνική λίμνη που πρωτοεμφανίστηκε περίπου το 1935, όταν άρχισε να λειώνει ο παγετώνας Vatnajokull. Ο παγετώνας αυτός, που είναι ο μεγαλύτερος της Ευρώπης, πριν το 1935 έφτανε μέχρι την θάλασσα, ενώ σταδιακά με την κλιματική αλλαγή περιορίστηκε αισθητά, αφήνοντας πίσω του μια εντυπωσιακή λίμνη γεμάτη με μοναδικές εικόνες με επιπλέοντα παγόβουνα και φώκιες να κυνηγούν. Θα εξερευνήσουμε την λίμνη και τα παγόβουνά της είτε με φουσκωτό σκάφος, είτε με αμφίβιο που μας επιτρέπει να βρεθούμε δίπλα στα παγόβουνα.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Diamond Beach, στο στόμιο εκροής των νερών της λίμνης όπου ξεβράζονται λαμπυρίζοντες πάγοι ηλικίας χιλιάδων ετών Συνεχίζοντας θα κάνουμε πορεία στο Εθνικό Πάρκο Skaftafell, φτάνοντας μέχρι τον καταρράκτη Svartifoss που πέφτει από μαύρα βασαλτικά βράχια. Το βράδυ θα διανυκτερεύσουμε στις τουριστικές κατοικίες Eldhraun Holiday Home, σε σπίτια με μπάνιο και κουζίνα.

Διαδρομή ημέρας 215 χλμ, 2 ½ ώρες.

Καταρράκτες νότιας Ισλανδίας

Στην πλευρά αυτή της Ισλανδίας βρίσκονται συγκεντρωμένα μια μεγάλη σειρά από αξιοθέατα, τα οποία θα επισκεφθούμε. Ξεκινάμε με την φημισμένη Μαύρη Παραλία όπου η πορεία απαιτεί μεγάλη προσοχή, ιδιαίτερα αν η θάλασσα έχει κύματα, καθώς η αμέσως επόμενη στεριά κοιτάζοντας προς το νότο είναι η Ανταρκτική και μερικές φορές φτάνουν απροειδοποίητα γιγάντια κύματα παρασέρνοντας αμέριμνους επισκέπτες. Στην επόμενη στάση μας στις βραχώδεις ακτές Dyrholaey, θα κάνουμε μια πορεία κατά μήκος των ακτών απολαμβάνοντας το άγριο τοπίο.

Στη συνέχεια θα περάσουμε από διάφορους φημισμένους καταρράκτες (Skogafoss, Kvernufoss, Glitufrabui και Seljalandsfoss) κάνοντας σύντομες πορείες εξερεύνησης, ενώ σε μερικούς από τους καταρράκτες έχουμε την δυνατότητα να περάσουμε στο πίσω μέρος της πτώσης των νερών. Στην περιοχή αυτή έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε το μουσείο Skogar Museum το οποίο αποτελείται από τρία τμήματα, ένα λαογραφικό μουσείο με 15.000 εκθέματα, το open air museum με δείγματα κατοικιών περασμένων εποχών. Διαμονή στο ξενοδοχείο Hestheimar 3* σε δίκλινα δωμάτια με μπάνιο και πρωινό.

Διαδρομή ημέρας 210 χλμ, 3 ώρες.

Thingvellir, Reykjavik

Αναχωρούμε για επίσκεψη στα αξιοθέατα του επονομαζόμενου Χρυσού Γύρου, ξεκινώντας από τον καταρράκτη Gulfoss. Ακολουθεί το γκέιζερ Strokur, όπου θα παρατηρήσουμε τις εκρήξεις του καυτού θερμοπίδακα και θα περπατήσουμε στην γύρο περιοχή.

Τέλος θα επισκεφθούμε το Εθνικό Πάρκο Thingvellir, όπου θα περπατήσουμε 1 έως 2 ώρες σε ένα φανερό τμήμα του ρήγματος της μεγάλης μεσοατλαντικής ράχης η οποία σχηματίστηκε από τον διαχωρισμό δυο τεκτονικών πλακών, Βορειοαμερικανική και Ευρασιατική, και θα εξερευνήσουμε την περιοχή όπου ιδρύθηκε το πρώτο κοινοβούλιο της Ισλανδίας (μνημείο Unesco). Το απόγευμα αναχωρούμε για την επιστροφή μας στο Reykjavik. Διαμονή στο ξενοδοχείο Sunna 3* σε δίκλινα δωμάτια με μπάνιο και πρωινό. Το απόγευμα ελεύθερο για βόλτες στο Reykjavik.

Διαδρομή ημέρας 190 χλμ, 3 ώρες.

Reykjavik

Ημέρα ελεύθερη για πρόσθετες βόλτες, επισκέψεις σε μουσεία ή άλλα αξιοθέατα, & shopping στην αγορά της πόλης. Διανυκτέρευση στο ίδιο ξενοδοχείο.

Πτήση επιστροφής από Ισλανδία

Πολύ νωρίς το πρωί μεταφορά στο αεροδρόμιο για πτήση προς Ελλάδα με ώρα πτήσης 06:00 και άφιξης στην Αθήνα 14:50.

Σημαντικές Πληροφορίες

Με μια ματιά

ΕΚΤΑΣΗ
103.000 τ.χλμ
ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ
360.000
ΝΟΜΙΣΜΑ
Ισλανδική κορώνα (ISK) (ισοτιμία 1€ = ~ 147 ISK)
ΜΕΣΗ ΗΛΙΚΙΑ
35,6 έτη
ΖΩΝΗ ΩΡΑΣ
Ίδια με ώρα Γκρίνουιτς (-2 ώρες από Ελλάδα τον χειμώνα, - 3 το καλοκαίρι)

Highlights

 • Μικρό και ευέλικτο γκρουπ
 • Γύρος της Ισλανδίας για μια ολοκληρωμένη εικόνα από την χώρα και τα αξιοθέατά της.
 • Πολλές ευκαιρίες για την παρατήρηση του Βόρειου Σέλαως
 • Εντυπωσιακά ηφαιστειακά τοπία από ροές λάβας, σπηλιές, κρατήρες ηφαιστείων, φουμαρόλες, κ.ά
 • Μοναδικά φαράγγια με πολύεδρα βασαλτικά τοιχώματα και μαύρα ηφαιστειακά βράχια
 • Πολλούς καταρράκτες, μερικοί από τους οποίους αφήνουν κενό να περπατάς πίσω τους
 • Δυνατότητα γευσιγνωσίας με τοπικά πιάτα από άγριο σολομό, αρνί ελευθέρας βοσκής, καραβιδόσουπες και άλλα θαλασσινά
 • Παρατήρηση άγριας ζωής στο φυσικό της περιβάλλον, όπως φώκιες, φάλαινες, δελφίνια, κ.ά
 • Καθημερινές πορείες μικρές ή μεγαλύτερες που μας οδηγούν σε εντυπωσιακές κρυφές γωνιές, βραχώδεις ακτές, κ.ά.
 • Εκδρομή με σκάφος για παρατήρηση φαλαινών, σε μια περιοχή με την μεγαλύτερη συγκέντρωση φαλαινών της Ευρώπης
 • Εκδρομή με σκάφος στην παγετωνική λίμνη Jokulsarlon
 • Πορείες σε αξιοθέατα στο Εθνικό Πάρκο Skaftafell και το Γεωπάρκο Katla
 • Επίσκεψη στα αξιοθέατα και την αγορά του Reykjavik, μια όμορφη και γραφική πόλη με πλούσια ζωή

Προκαθορισμένες Ημερομηνίες

 • 14-23 Οκτωβρίου 2023

Τιμή

2.740 € το άτομο (για 10-14 συμμετοχές)

 

Βαθμός Δυσκολίας

 • 2/5

Πατήστε εδώ για να δείτε τον Πίνακα για την επεξήγηση βαθμών δυσκολίας.

Κράτηση θέσης

Για την κράτηση θέσης θα πρέπει πρώτα να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας και εφόσον τους αποδέχεστε, μετά να συμπληρώσετε την Δήλωση Συμμετοχής στο λινκ https://forms.gle/JYY58M7Evr3Cwx4c8

Μετά την συμπλήρωση της φόρμας και σε διάστημα 10 ημερών θα πρέπει να στείλετε μια προκαταβολή 500 €. Ένα άλλο ποσό 500 € θα πρέπει να σταλεί 2 μήνες πριν την αναχώρηση και η εξόφληση του ταξιδιού πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σταδιακά μέχρι ένα μήνα πριν την αναχώρηση. Τυχόν ακύρωση αεροπορικών εισιτηρίων, υπόκειται στους όρους και περιορισμούς κάθε αεροπορικής εταιρείας και δεν καλύπτονται από τους όρους ακύρωσης του υπόλοιπου πακέτου.

Η προκαταβολή και η εξόφληση να σταλεί στον λογαριασμό της τράπεζας ALPHA BANK με αριθμό IBAN: GR1001407960796002002013550, στην επωνυμία OUTDOORS TRAINING IKE.

Κατά την διαδικασία μεταφοράς ή κατάθεσης χρημάτων, σημειώστε στο πεδίο ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ το όνομά σας και το όνομα του ταξιδιού.

Γενικές πληροφορίες

Μετακινήσεις

Οι τοπικές μετακινήσεις γίνονται με minibus 15 + 1 θέσεων. Τα αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις περιλαμβάνονται στην τιμή. 

Διαμονή

Η διαμονή γίνεται σε ξενοδοχεία 3* ή 4*, ή άλλα καταλύματα, σε δίκλινα δωμάτια με μπάνιο και πρωινό σε όσα καταλύματα φαίνεται στην αναλυτική περιγραφή. Ορισμένα από τα καταλύματα έχουν επιλεγεί σε απομονωμένες περιοχές χωρίς φωτορύπανση έτσι ώστε να έχουμε αυξημένες πιθανότητες να παρατηρήσουμε το βόρειο σέλας.

 Διατροφή

Το φαγητό δεν περιλαμβάνεται στην τιμή, εκτός από 7 πρωινά. Μπορεί να γίνεται είτε σε εστιατόρια των περιοχών που επισκεπτόμαστε, είτε μαγειρεύοντας εκεί όπου υπάρχουν διαθέσιμες κουζίνες. Το κόστος ενός πιάτου στα εστιατόρια κυμαίνεται από 20 έως 60 € ανάλογα τις επιλογές.

Αλλαγή προγράμματος

Ο συνοδός του γραφείου μας έχει την ευχέρεια να τροποποιήσει το πρόγραμμα αν οι καιρικές ή άλλες τοπικές συνθήκες (απεργίες, πολιτικές αναταραχές, κ.ά.) το επιβάλουν, με κύριο κριτήριο την ομαλή εξέλιξη του προγράμματος  και την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Οποιαδήποτε κόστος προκύψει από τέτοιου είδους αλλαγές καλύπτεται από τους συμμετέχοντες.

Φιλοδώρημα

Το φιλοδώρημα είναι μια προαιρετική κίνηση η οποία συνήθως παραλείπεται ακόμη και από ευχαριστημένους ταξιδιώτες. Ωστόσο μια τέτοια ουσιαστική επιβράβευση προς κάποιον συνεπή συνοδό που έχει υπερβάλει να προσφέρει το καλύτερο δυνατόν στους συμμετέχοντες, βοηθάει τον συνοδό να χαίρεται με την εργασία του και να διατηρεί το κέφι και την ενεργητικότητά του.

Ασφάλεια / ασφάλιση

Στο κόστος του ταξιδιού συμπεριλαμβάνεται ταξιδιωτική ασφάλεια, η οποία καλύπτει διάφορες απρόοπτες καταστάσεις όπως απρόοπτα υγείας (π.χ. τραυματισμό σε κάποια πορεία σε υψόμετρο έως 3.000 μ, ο οποίος απαιτήσει μεταφορά και νοσηλεία), απώλεια κάποιας πτήσης και άλλες περιπτώσεις, ακόμη και κάλυψη ολικής ακύρωσης του ταξιδιού για ποσό έως 5.000 € συμπεριλαμβανομένης ακύρωσης λόγω covid-19.

Η κάλυψη που περιλαμβάνεται αφορά ηλικίες έως 70 ετών, ενώ για ηλικίες από 70 έως 80 ετών απαιτείται ένα πρόσθετο ποσό, ζητείστε μας πληροφορίες.

Στο παρακάτω λινκ μπορείτε να δείτε τις παροχές του προγράμματος και να επικοινωνήσετε με τον ασφαλιστικό μας σύμβουλο για να λύσει τις απορίες σας σχετικά με τις καλύψεις Ταξιδιωτική Ασφάλιση από την Trekking Hellas

Εξοπλισμός

 • Παπούτσια πεζοπορίας αδιάβροχα
 • Παπούτσια αθλητικά
 • Ισοθερμικά μπλουζάκια (λεπτά, μεσαία)
 • Μπλούζες fleece σε διάφορα πάχη
 • Μπουφάν fleece
 • Αδιάβροχο τζάκετ και παντελόνι
 • Μαγιό & πετσέτα για τις θερμές πηγές
 • Σακίδιο ημέρας 30 λιτ που θα είναι η χειραποσκευή στις πτήσεις
 • Μαλακό σάκο μεταφοράς (παρέχεται)

Ισλανδία 14 - 23 Οκτωβρίου 2023 (Sold Out)

Κυνηγώντας το Βόρειο Σέλας

Κόστος από €2740

ΕΚΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Newsletter Trekking Hellas - Γίνετε μέλος της πιο ζωντανής ταξιδιωτικής κοινότητας.

Κάνοντας εγγραφή αυτομάτως συναινώ με τους Όρους Χρήσης.