Νορβηγία 1-12 Ιουλίου 2023

Νορβηγία 1-12 Ιουλίου 2023

Στον ήλιο του μεσονυχτίου

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
1-12 Ιουλίου 2023*
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ
2
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
12 ημέρες
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
6-8 άτομα
Νορβηγία 1-12 Ιουλίου 2023
Τιμή από €2970
ΤΙΜΗ ΑΠΟ € 2970 - ΕΚΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Σύνοψη

Η Νορβηγία έχει ένα εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον, γεμάτο με αμέτρητα φιόρδ, λίμνες και βουνά. Η μεγάλη ακτογραμμή στα δυτικά επηρεάζεται από το ρεύμα του κόλπου έτσι ώστε ακόμη και κατά την διάρκεια της πολικής νύχτας να είναι συνηθισμένες θερμοκρασίες πάνω από το μηδέν.

Διαθέτει το 4ο υψηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα στον κόσμο με μεγάλη παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου, με ολοκληρωμένο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, καθολική υγειονομική περίθαλψη και άριστα οργανωμένες υπηρεσίες. Δεν είναι τυχαίο ότι μονίμως βρίσκεται στις πρώτες θέσεις  στον Δείκτη Παγκόσμιας Ευτυχίας, τον Δείκτη Καλύτερης Ζωής, τον Δείκτη Δημόσιας Ακεραιότητας και τον Δείκτη Δημοκρατίας, ενώ έχει και ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας στον κόσμο.

Με το συγκεκριμένο ταξίδι επιχειρούμε μια γνωριμία με τα πλέον αντιπροσωπευτικά μέρη της Νορβηγίας, από την περιοχή του Όσλο και του Bergen, θα ανέβουμε σε εντυπωσιακές κορφές του συμπλέγματος των νησιών Lofoten, θα παρατηρήσουμε τον ήλιο του μεσονυχτίου και θα φτάσουμε μέχρι το Βόρειο Ακρωτήριο.

Ημέρα 1η
Πτήση στο Όσλο
Ημέρα 2η
Μουσεία στο Όσλο – καταρράκτης Voringsfossen
Ημέρα 3η
Πεζοπορία στην Κοιλάδα Husedal, Bergen
Ημέρα 4η
Επίσκεψη στο Bergen
Ημέρα 5η
Κρουαζιέρα στο Naeroyfiord, τρένο του Flam
Ημέρα 6η
Πτήση στο Bodo και με πλοίο στα Lofoten
Ημέρα 7η
Ανάβαση στην κορυφή Reinebringen
Ημέρα 8η
Πορεία στην παραλία Kvalvika – Henningsvaer
Ημέρα 9η
Ανάβαση στην κορυφή Floya - Narvik
Ημέρα 10η
Επίσκεψη στο Polar Park, Alta
Ημέρα 11η
Βόρειο Ακρωτήριο
Ημέρα 12η
Πτήση επιστροφής

Δραστηριότητες / Πρόγραμμα

Πτήση για Όσλο

Πτήση Αθήνα – Όσλο με την Aegean με ώρα αναχώρησης 22:35 και άφιξης 01:25. Διανυκτέρευση δίπλα στο αεροδρόμιο σε ξενοδοχείο 3*, σε δίκλινα δωμάτια με μπάνιο και πρωινό.

Όσλο – καταρράκτης Voringsfossen

Επίσκεψη σε δυο μουσεία του Όσλο μέχρι το μεσημέρι, το Νορβηγικό Λαογραφικό Μουσείο όπου δείχνει πως ζούσαν οι άνθρωποι από τον 16ο αιώνα μέχρι σήμερα, και το μουσείο πολικών εξερευνήσεων με το πολικό πλοίο Flam, το ισχυρότερο ξύλινο πλοίο που κατασκευάστηκε ποτέ.

Στη συνέχεια αναχώρηση για το χωριό Eidfjord, ακολουθώντας μια ορεινή διαδρομή στα ίχνη του  πρώτου δρόμου που ένωνε το Όσλο με το Μπέργκεν και κατασκευάστηκε τον 19ο αιώνα. Ιδιαίτερα το τελευταίο σκέλος της διαδρομής είναι πολύ εντυπωσιακό με βαθιές χαράδρες και καταρράκτες, όπου και θα κάνουμε στάση για επίσκεψη στον εντυπωσιακό καταρράκτη Voringsfossen, έναν από τους μεγαλύτερους της Νορβηγίας με ύψος πτώσης 163 μ. Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3* σε δίκλινα δωμάτια με μπάνιο και πρωινό

Συνολική διαδρομή ημέρας: 360 χλμ (5 ½ ώρες οδήγηση).

Hike στην Κοιλάδα Husedal, Bergen

Το πρωί μεταβαίνουμε στο κοντινό χωριό Kinsarvik (30 χλμ, 40’) για να κάνουμε μια πορεία 6 ωρών στην κοιλάδα Husedal που φιλοξενεί μια σειρά από τέσσερεις ακόμη εντυπωσιακούς καταρράκτες, τους Tveitafossen, Nyastolfossen, Nykkjesoyfossen, και Sotefossen στο επάνω μέρος της διαδρομής.

Καθώς η επιστροφή γίνεται από το ίδιο μονοπάτι υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξουμε το πόσο ψηλά θα φτάσουμε. Το μονοπάτι μέχρι τον καταρράκτη Sotefossen που είναι ο ψηλότερος, θέλει πορεία 13 χλμ μαζί με την επιστροφή και 665 μ ΥΔ ανάβασης

Το βράδυ καταλήγουμε στο Bergen (154 χλμ, 2 ½ ώρες) για διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3* σε δίκλινα δωμάτια με μπάνιο και πρωινό.

Συνολική διαδρομή ημέρας: 185 χλμ (3 ½ ώρες οδήγηση).

Bergen

Το Bergen είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Νορβηγίας με 280.000 κατοίκους, ιδρύθηκε το 1020 ΜΚΧ και είναι γνωστό ως η «πόλη των επτά βουνών». Θεωρείται η πρωτεύουσα των τεχνών δρόμου.  Αφιερώνουμε την ημέρα στην γνωριμία μας με την πόλη. Θα περιηγηθούμε στην παλιά αποβάθρα, την Μπρύγκεν, γεμάτη από ξύλινα παραδοσιακά κτίρια, που περιλαμβάνεται στην λίστα μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.  

Συνεχίζουμε σεργιανίζοντας στα δρομάκια, τις ψαροταβέρνες και τα καφέ της γραφικής πόλης. Για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει η δυνατότητα να ανέβουν με το cable car στην κορυφή του λόφου Floyen όπου έχει πανοραμική θέα προς το Bergen και το φιόρδ.

Διαμονή στο ίδιο ξενοδοχείο.

Naeroyfiord φιόρδ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το φημισμένο φιορδ Naeroyfiord και το μικρό χωριό Gudvangen (147 χλμ, 2ω15’), όπου στις 12:00 ξεκινάει η κρουαζιέρα στο φιόρδ Naeroyfiord, ένα από τα στενότερα φιόρδ της Ευρώπης, εγγεγραμμένο στην κατάλογο μνημείων της ΟΥΝΕΣΚΟ, καθώς εκτός από την ομορφιά του φιλοξενεί άγρια ζωή όπως φώκιες και αετούς. Αποβιβαζόμαστε στο χωριό Aurlandsvangen μετά από περίπου 2 ώρες όπου μας περιμένει το βανάκι. Από εκεί ανεβαίνουμε στο Stegastein Viewpoint (8 χλμ, 15’), ένα σημείο με πανοραμική θέα προς το φιόρδ από ψηλά. Στη συνέχεια πηγαίνουμε στο Flam (17 χλμ, ½ ώρα) για μια σύντομη επίσκεψη στο μουσείο σιδηροδρόμων.

Το απόγευμα επιβιβαζόμαστε στο τρένο με προορισμό τον σταθμό Mydral, στην φημισμένη σιδηροδρομική γραμμή του Flam που έχει μήκος 20 χλμ και είναι μια από τις πιο επικλινείς γραμμές κανονικού πλάτους στον κόσμο, με ΥΔ 864 μ. Προσφέρει πανοραμική θέα σε μερικά από τα πιο άγρια και υπέροχα τοπία της Νορβηγίας, όπως ο φημισμένος καταρράκτης Kjosfossen και περνάει από 20 τούνελ τα 18 από τα οποία κατασκευάστηκαν με τα χέρια την περίοδο από το 1923 - 1940.

Στο Mydral αλλάζουμε τρένο  με προορισμό το Gol, όπου και θα διανυκτερεύσουμε σε Motel σε δίκλινα δωμάτια με μπάνιο και πρωινό.

Πτήση Bodo – Lofoten

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το αεροδρόμιο του Όσλο (181 χλμ, 2 ½ ώρες) για να πάρουμε την μεσημεριανή πτήση προς το Bodo (Norwegian 13:20 – 14:50).

Το απόγευμα με πλοίο περνάμε στα Lofoten όπου φτάνουμε το βράδυ και αμέσως μεταβαίνουμε στο ήρεμο χωριό Sund (22 χλμ, ½ ώρα) για διανυκτέρευση σε παραθεριστικές κατοικίες τύπου rorbu με, κουζίνα και μπάνιο στην κάθε κατοικία.

Ανάλογα με την κούραση και την διάθεσή μας, πριν φτάσουμε στο κατάλυμα μπορούμε να κάνουμε μια παράκαμψη για να απολαύσουμε τον ήλιο του μεσονυχτίου.

 

Σημείωση: Όλη η Βόρεια Νορβηγία από το Bodo και πάνω, βρίσκεται στον βόρειο Αρκτικό Κύκλο, γεγονός που σημαίνει ότι την εποχή του ταξιδιού ο ήλιος θα διαρκεί 24 ώρες, ο λεγόμενος “Ήλιος του Μεσονυχτίου.”

Ανάβαση στην κορυφή Reinebringen

Παίρνουμε το πρωινό που ετοιμάζουμε μόνοι μας στις κουζίνες των rorbu και στη συνέχεια μεταβαίνουμε στο χωριό Reine (18 χλμ, 25’). Από ένα χτιστό μονοπάτι με 1800 σκαλοπάτια θα κάνουμε ανάβαση στην κορυφή Reinebringen (ΥΔ 350 μ.), μια διαδρομή που διαρκεί περίπου 1 με 1½ ώρα ανάλογα με την φυσική κατάσταση της ομάδας. Καταλήγουμε σε μια κορυφή καταπληκτικής θέας προς τα φιόρδ, τις λίμνες, τα νησιά και τα χωριά Reine και Hamnoy.

Στη συνέχεια μεταβαίνουμε στο γραφικό χωριό Α (10χλμ, 15'), όπου μπορούμε να πάρουμε το μεσημεριανό φαγητό μας και αν θέλουμε να να κάνουμε μία απογευματινή πορεία στην κοντινή λίμνη Agvatnet ή τις βραχώδεις ακτές νότια του χωριού.

Το απόγευμα επιστροφή στο κατάλυμά μαςγια να ετοιμάσουμε το βραδινό φαγητό μας και να χαλαρώσουμε απολαμβάνοντας τη θέα της θάλασσας από το μπαλκόνι μας. Σε περίπτωση που δεν παρατηρήσαμε τον ήλιο του μεσονυχτίου την προηγούμενη νύχτα μπορούμε να κάνουμε απόψε.

Πορεία στην παραλία Kvalvika – Henningsvaer

Μετά το πρωινό μας θα πάμε για μια πορεία μέχρι την απομονωμένη παραλία Kvalvika. Το μονοπάτι ανηφορίζει μέχρι ένα διάσελο και μετά κατηφορίζει μέχρι την παραλία, μια συνολική διαδρομή 2,2 χλμ και ΥΔ 165 μ και διαρκεί 1 ½ ώρα για κάθε διαδρομή. Επιστρέφοντας αναχωρούμε για τα νησιά Flakstadoya και Vestagyua, όπου θα επισκεφθούμε τις παραλίες Haukland Beach και Uttakleiv Beach.

Το μεσημέρι θα επισκεφθούμε το μουσείο Lofotr Viking, ένα υπαίθριο μουσείο που δείχνει την ζωή των Βίκινγκς, με μια ρεπλίκα από κατοικία εποχής. Εδώ έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε παραδοσιακό μεσημεριανό των Βίκινγκς από αρνί σούπα, μαγειρεμένο στην φωτιά εκείνη τη στιγμή (δεν περιλαμβάνεται στην τιμή). Αργότερα φτάνουμε στο νησί Austvagoya και το γραφικό χωριό Henningsvaer, όπου και θα διανυκτερεύσουμε σε κατάλυμα παραδοσιακού τύπου rorbu 3* σε δυο cottages με μπάνιο και κουζίνα.

Συνολική διαδρομή ημέρας με το αυτοκίνητο 125 χλμ, 1 ½ ώρες.

Κορυφή Floya - Narvik

Το πρωί θα πραγματοποιήσουμε ανάβαση στο βουνό Floya με υψόμετρο 590 μέτρα που δεσπόζει πάνω από το Svolvaer προσφέροντας μια καταπληκτική πανοραμική εικόνα της πόλης και των νησιών. Κατά την πορεία μας θα επισκεφθούμε την “Πύλη του Διαβόλου” (Devil’s Gate – Djevelporten) και όποιος δεν έχει υψοφοβία και θέλει μπορεί να ανέβει επάνω. Η διαδρομή καλύπτει υψομετρική διαφορά 580 μέτρα και διαρκεί 3 με 4 ώρες. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το Νάρβικ (220 χλμ, 3 ώρες), κάνοντας στάσεις για φωτογραφίες και σύντομες εξερευνήσεις στην διαδρομή.

Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* σε δίκλινα δωμάτια με μπάνιο και πρωινό.

Polar Park, Alta

Το πρωί αναχωρούμε για  μια επίσκεψη στο Polar Park, ένα φυσικό πάρκο άγριας πολικής ζωής. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ζώα όπως αρκούδες, λύκους, άλκες, πολική αλεπού, λύγκα και άλλα να κυκλοφορούν σε ημιελεύθερη κατάσταση σε μεγάλες περιφραγμένες εκτάσεις συνολικής έκτασης 1.100 στρεμμάτων.

Στη συνέχεια συνεχίζουμε ακολουθώντας μια καταπληκτική διαδρομή με πολλά φιορδ, καταρράκτες και παγετώνες, καταλήγουμε στην Alta. Η διαδρομή είναι 470 χλμ και διαρκεί 6,5 ώρες. Αφού τακτοποιηθούμε σε ξενοδοχείο 3* σε δίκλινα δωμάτια με μπάνιο και πρωινό, θα επισκεφθούμε το υπαίθριο μουσείο πετρογλυφικών (μνημείο Unesco).

Βόρειο Ακρωτήριο

Ημερήσια εκδρομή στο Βόρειο Ακρωτήριο “Nord Kap Globus”, το βορειότερο σημείο της Ηπειρωτικής Ευρώπης. Θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε θαυμάζοντας τις απόκρημνες ακτές και να επισκεφθούμε το θεματικό πάρκο του ακρωτηρίου, που περιλαμβάνει έκθεση, αίθουσα προβολής με θέμα «Οι 4 εποχές στο βόρειο ακρωτήριο» και κατάστημα αναμνηστικών με καφέ.

Στον υπαίθριο χώρο υπάρχει το γλυπτό Globe, ένα σύμβολο και σημείο αναφοράς του Βόρειου Ακρωτηρίου. Επιστροφή το απόγευμα από την ίδια διαδρομή στο ξενοδοχείο μας στην Alta.

Συνολική διαδρομή ημέρας 472 χλμ, 7 ώρες οδήγηση.

Πτήση επιστροφής

Πολύ νωρίς το πρωί μεταφορά στο αεροδρόμιο για πτήση προς το Όσλο με τη Norwegian (07:00 – 09:55). Τέλος προγράμματος (ο συνοδός δεν θα ακολουθήσει στην πτήση).

Το απόγευμα με πτήση της Aegean (15:40 – 20:25) επιστροφή στην Αθήνα.

Σημαντικές Πληροφορίες

Με μια ματιά

ΕΚΤΑΣΗ
385.207 τ.χλμ
ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ
περίπου 5.5 εκατομμύρια
ΝΟΜΙΣΜΑ
Νορβηγική κορώνα (ισοτιμία Φεβρουαρίου 2022, 1 € = 10,06 ΝΟΚ)
ΖΩΝΗ ΩΡΑΣ
Θερινή ώρα (+ 2 ώρες από Γκρίνουιτς -1 ώρα από Ελλάδα)

Highlights

 • Μικρό και ευέλικτο γκρουπ
 • Καθημερινές εξερευνήσεις στα ομορφότερα τοπία και αξιοθέατα κάθε περιοχής
 • Αναβάσεις σε εντυπωσιακές κορυφές των Lofoten
 • Διαμονή σε παραδοσιακά καταλύματα τύπου rorbu
 • Διαμονή και εξορμήσεις σε τοποθεσίες που προσφέρονται για παρατήρηση του ήλιου του μεσονυχτίου
 • Κρουαζιέρα στο φιόρδ Naeroyfiord, μνημείο UNESCO
 • Επίσκεψη σε αντιπροσωπευτικά μουσεία διαφόρων περιόδων και θεμάτων, για να αντιληφθούμε τον τρόπο ζωής και την ιστορία της περιοχής

Προκαθορισμένες Ημερομηνίες

 • 1 έως 12 Ιουλίου 2023*

   

  * Το ταξίδι, εκτός από τις συγκεκριμένες ημερομηνίες μπορεί να πραγματοποιηθεί για έτοιμες ομάδες 5-8 ατόμων, οποιαδήποτε ημερομηνία την περίοδο  από Ιούνιο  έως Σεπτέμβριο κάθε χρόνο

Τιμή χωρίς τα αεροπορικά

 • 2.970 € για 7-8 άτομα

 • 3.060 € για 6-7 άτομα 

1.170 € διαφορά μονόκλινου

 

Σημείωση: Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για το συγκεκριμένο ταξίδι, τις ημερομηνίες και τις υπηρεσίες που περιγράφονται. Υπάρχει ωστόσο η δυνατότητα να υλοποιηθεί το ταξίδι με όποιες αλλαγές ζητηθούν και για μικρές έτοιμες ομάδες έως 8 ατόμων, με οποιαδήποτε επιθυμητή αλλαγή των υπηρεσιών αναβάθμιση ξενοδοχείων, μεταφορικών μέσων, πλήρη διατροφή, κ.ά., ή και το αντίστροφο. Είμαστε στην διάθεσή σας εφόσον επικοινωνήσετε μαζί μας.

Βαθμός Δυσκολίας

 • 2/5

Πατήστε εδώ για να δείτε τον Πίνακα για την επεξήγηση βαθμών δυσκολίας.

Κράτηση θέσης

Για την κράτηση θέσης θα πρέπει πρώτα να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στην Φόρμα Συμμετοχής, και εφόσον τους αποδέχεστε, μετά να συμπληρώσετε την φόρμα στο λινκ https://forms.gle/JYY58M7Evr3Cwx4c8

Μετά την συμπλήρωση της φόρμας και σε διάστημα 10 ημερών θα πρέπει να στείλετε μια προκαταβολή 500 €. Ένα άλλο ποσό 500 € θα πρέπει να σταλεί 2 μήνες πριν την αναχώρηση και η εξόφληση του ταξιδιού πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σταδιακά μέχρι ένα μήνα πριν την αναχώρηση. Τα αεροπορικά εισιτήρια στην περίπτωση που την έκδοσή τους αναλάβει το γραφείο μας, θα πρέπει να προπληρωθούν. Τυχόν ακύρωση των αεροπορικών εισιτηρίων, υπόκειται στους όρους και περιορισμούς κάθε αεροπορικής εταιρείας και δεν καλύπτονται από τους όρους ακύρωσης του υπόλοιπου πακέτου.

Γενικές πληροφορίες

Μετακινήσεις

Οι τοπικές μετακινήσεις γίνονται με minibus 8 + 1 θέσεων. Το μικρό μέγεθος του γκρουπ εξασφαλίζει ευελιξία κινήσεων και προσωποποιημένης διαχείρισης της ομάδας. 

Τα αεροπορικά εισιτήρια δεν περιλαμβάνονται στην τιμή και πρέπει αυτά να εκδοθούν όταν οριστικοποιηθεί το γκρουπ. Οι πτήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα είναι ενδεικτικές καθώς δεν έχουν γίνει κρατήσεις εισιτηρίων. Και καθώς οι τιμές των αεροπορικών ανεβαίνουν δραματικά όσο πλησιάζουν οι ημερομηνίες των πτήσεων, ο προγραμματισμός θα πρέπει να γίνει έγκαιρα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

  

Διαμονή

Η διαμονή γίνεται σε ξενοδοχεία, σε δίκλινα δωμάτια με μπάνιο και πρωινό. Στην περιοχή των Lofoten η διαμονή γίνεται σε διαμερίσματα ή παραδοσιακά σπίτια τύπου Rorbu, σε δίκλινα δωμάτια, με κοινό μπάνιο στο κάθε σπίτι ή διαμέρισμα και δεν περιλαμβάνει πρωινό. Τα σπίτια διαθέτουν και κουζίνα για όσους επιθυμούν να μαγειρέψουν το βραδινό.

 

Διατροφή

Το φαγητό σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού δεν περιλαμβάνεται στην τιμή, εκτός μόνο από τα πρωινά στα ξενοδοχεία όπως φαίνεται στο αναλυτικό πρόγραμμα. Τα γεύματα μπορεί να γίνονται είτε σε εστιατόρια, είτε με πρόχειρα σνακ, είτε μαγειρεύοντας στις κουζίνες όσων καταλυμάτων τις διαθέτουν.

 

Φιλοδώρημα

Το φιλοδώρημα είναι μια προαιρετική κίνηση η οποία συνήθως παραλείπεται ακόμη και από ευχαριστημένους ταξιδιώτες. Ωστόσο μια τέτοια ουσιαστική επιβράβευση προς κάποιον συνεπή συνοδό που έχει υπερβάλει να προσφέρει το καλύτερο δυνατόν στους συμμετέχοντες, βοηθάει τον συνοδό να απολαύσει περισσότερο την εργασία του και να διατηρήσει το κέφι και την ενεργητικότητά του.

 

Ασφάλεια / ασφάλιση

Στις αβέβαιες εποχές που διανύουμε, επιλέξαμε να συμπεριλάβουμε στο κόστος του ταξιδιού ταξιδιωτική ασφάλεια SILVER, η οποία θα σας προφυλάξει τόσο από απρόοπτες καταστάσεις που μπορεί να σχετίζονται με τον covid-19, όσο και άλλα απρόοπτα υγείας (π.χ. τραυματισμό σε κάποια πορεία ο οποίος απαιτήσει μεταφορά και νοσηλεία), απώλεια κάποιας πτήσης και άλλες περιπτώσεις, ακόμη και κάλυψη ολικής ακύρωσης του ταξιδιού για κάποια από τις καλυπτόμενες καλύψεις. Καθώς όμως το κόστος της ασφάλισης εξαρτάται από την ηλικία του συμμετέχοντα, έχουμε συμπεριλάβει το κόστος της πρώτης κατηγορίας, όσων δηλαδή είναι έως 55 ετών. Οι άνω των 55 και έως 85 ετών, θα πληρώσουν μια έξτρα χρέωση ανάλογη με την ηλικία τους.

Στο παρακάτω λινκ μπορείτε να δείτε τις καλύψεις του προγράμματος και να επικοινωνήσετε με τον ταξιδιωτικό μας σύμβουλο για να λύσει τις απορίες σας σχετικά με τις καλύψεις του προγράμματος SILVER

Ταξιδιωτική Ασφάλιση από την Trekking Hellas - Ταξιδιωτική Ασφάλιση

 

Έξτρα ποσά ασφάλισης για τους άνω των 55 ετών

Ηλικίες 56-64 ετών: έξτρα 16 €

Ηλικίες 65-70 ετών: έξτρα 49 €

Ηλικίες 71-85 ετών: έξτρα 82 €

Εξοπλισμός

 • Παπούτσια πεζοπορίας αδιάβροχα
 • Παπούτσια αθλητικά
 • Ισοθερμικά μπλουζάκια (λεπτά, μεσαία)
 • Μπλούζα fleece
 • Μπουφάν fleece
 • Αδιάβροχο μπουφάν & παντελόνι
 • Σκούφο προαιρετικά
 • Γάντια (προαιρετικά)
 • Σακίδιο ημέρας 30 λιτ
 • Μαλακό σάκο μεταφοράς 60 λίτρων

Σημείωση: Επειδή ο χώρος στο αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιούμε είναι περιορισμένος, θα πρέπει η αποσκευή σας να μην είναι σκληρή βαλίτσα, αλλά ένας μαλακός σάκος και συνιστούμε να πάρετε μαζί σας τα εντελώς αναγκαία πράγματα ώστε να μην έχουν πολύ όγκο.

Νορβηγία 1-12 Ιουλίου 2023

Στον ήλιο του μεσονυχτίου

Κόστος από €2970

ΕΚΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Newsletter Trekking Hellas - Γίνετε μέλος της πιο ζωντανής ταξιδιωτικής κοινότητας.

Κάνοντας εγγραφή αυτομάτως συναινώ με τους Όρους Χρήσης.