Ισλανδία - 10 ήμερο Καλοκαιρινό Road trip, 29 Ιουλίου - 7 Αυγούστου 2023

Ισλανδία - 10 ήμερο Καλοκαιρινό Road trip, 29 Ιουλίου - 7 Αυγούστου 2023

στη γη της φωτιάς και του πάγου

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
29 Ιουλίου - 7 Αυγούστου 2023
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ
2
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
10 ημέρες
Ισλανδία - 10 ήμερο Καλοκαιρινό Road trip, 29 Ιουλίου - 7 Αυγούστου 2023
Τιμή από €2810
ΤΙΜΗ ΑΠΟ € 2810 - ΕΚΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Σύνοψη

Η Ισλανδία είναι ένα νησί απόκοσμο, στα όρια του Αρκτικού Κύκλου, που αποτελεί όνειρο κάθε ανήσυχου ταξιδευτή.

Κατατάσσεται στην πρώτη θέση του Παγκόσμιου Δείκτη Ειρήνης, δεν διαθέτει καν στρατό, όλη η ηλεκτρική ενέργεια προέρχεται από ΑΠΕ, ενώ το 2016 κατατάχθηκε στην 9η πιο ανεπτυγμένη χώρα στον κόσμο αναφορικά με τον Δείκτη Ανθρώπινης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.

Ταυτίζεται με το νησί Θούλη που  ανακάλυψε ο Πυθέας τον 4ο αι. πκχ, οι κάτοικοί της είναι απόγονοι των Βίκιγκς και ο πολιτισμός τους διαμορφώθηκε από την Σκανδιναβική κληρονομιά που έφεραν μαζί τους.

Είναι ένα νησί με πολύ μεγάλο αριθμό εκπληκτικών αξιοθέατων όλων των ειδών, όπως ηφαιστειακά πεδία γεμάτα ροές λάβας, κρατήρες, φουμαρόλες, θερμοπίδακες, αναβράζουσες πισίνες λίμνες λάσπης, βασαλτικά πετρώματα, καταρράκτες  (περίπου δέκα χιλιάδες), απόκρημνες ακτές, αλλά και παγετώνες, παγοσπηλιές, εθνικά πάρκα και γεωπάρκα, γραφικά ψαροχώρια, φαράγγια, λίμνες με παγόβουνα, θερμές πηγές, παραλίες, βραχώδεις ακτές και τόσα άλλα.

Σχεδιάζουμε μια σειρά από προγράμματα, το καθένα με τον δικό του χαρακτήρα και προσαρμοσμένο στην κάθε εποχή (άλλη εποχή θα πάμε για να δούμε φάλαινες ή puffin, άλλη εποχή για πεζοπορία στα highland, άλλη για το βόρειο σέλας και άλλη για να μπούμε σε μια σπηλιά πάγου), προγράμματα με διαφορετική διάρκεια ώστε να ταιριάζουν στον διαθέσιμο χρόνο του καθενός, διαφορετικό επίπεδο δυσκολίας και ποικιλίας δραστηριοτήτων από πολύ ήπιες μέχρι αρκετά απαιτητικές, προγράμματα για οικογένειες, για ορειβάτες ή προγράμματα για λάτρεις της περιπέτειας σε μια διάσχιση των highlands μέσα από απαιτητικές διαδρομές 4Χ4, και πολλά άλλα.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα συνδυάζει επίσκεψη σε ορισμένα από τα σημαντικότερα τοπία και αξιοθέατα της Ισλανδίας, με παρατήρηση άγριας ζωής όπως φώκιες, φάλαινες και puffin, θερμές πηγές, κρατήρες και άλλα. Και όλα αυτά συνδυασμένα με πορείες μικρές ή μεγαλύτερες που μας φέρνουν στις κρυφές γωνιές κάθε τόπου, ακόμη και μακριά από την πολυκοσμία των κλασικών διαδρομών.

Ένα πρόγραμμα, που απευθύνεται σε ανθρώπους που αγαπούν την παρέα, την φύση, την δράση και την εξερεύνηση και επιθυμούν να σχηματίσουν μια ολοκληρωμένη σε σχέση με την διάρκεια του ταξιδιού, άποψη για την Ισλανδία.

Ημέρα 1η
Πτήση Ισλανδία – Reykjavik
Ημέρα 2η
Χερσόνησος Snaefellsnes
Ημέρα 3η
Παρατήρηση φαλαινών, λίμνη Myvatn
Ημέρα 4η
Dettifoss, Krafla Stludlagil, Egilsstadir
Ημέρα 5η
Καταρράκτες Litlanesfoss & Hengifoss, Vestrahorn Mountain, Hofn
Ημέρα 6η
Λίμνη Jokulsarlon, Εθνικό Πάρκο Skaftafell, Γεωπάρκο Katla, Vik
Ημέρα 7η
Καταρράκτες Νότιας Ισλανδίας
Ημέρα 8η
Landmannalaugar, Τεκτονικό ρήγμα Thingvellir, Reykjavik
Ημέρα 9η
Ελεύθερη μέρα στο Reykjavik
Ημέρα 10η
Πτήση επιστροφής από Ισλανδία

Δραστηριότητες / Πρόγραμμα

Πτήση στην Ισλανδία - Reykjavik

Απευθείας πτήση Αθήνα – Ισλανδία με την εταρεία PLAY, με ώρα αναχώρησης 10:00 και άφιξης 13:20. Παραλαβή του αυτοκινήτου μας και μεταφορά στο Reykjavik για τακτοποίηση σε ξενοδοχείο 3* σε δίκλινα δωμάτια με μπάνιο και πρωινό.

Το απόγευμα βόλτες στην πόλη για μια πρώτη γνωριμία με ορισμένα από τα αξιοθέατα (Hallgrimskirkja, Hofdi Hus, Sun Voyager, κ.ά.)

Χερσόνησος Snaefellsnes

Πρωινό φαγητό και αναχώρηση για την χερσόνησο Snaefellsnes. Στην πρώτη μας στάση θα περπατήσουμε σε μια ακτή γεμάτη με βράχια και φώκιες να ξεκουράζονται νωχελικά επάνω τους. Θα τις πλησιάσουμε στα όρια του επιτρεπτού για να μπορέσουμε να τις θαυμάσουμε από κοντά.

Συνεχίζοντας θα κάνουμε μια στάση στις βραχώδεις ακτές του Arnarstapi για μια πορεία κατά μήκος των ακτών με τους όμορφους σχηματισμούς από πολύεδρα βασαλτικά τοιχώματα. Στην επόμενη στάση μας, στις ακτές Londarangar θα περπατήσουμε επάνω σε ηφαιστειακά βράχια μέχρι τον φάρο Malarrif.

Τέλος θα σταματήσουμε στον καταρράκτη Kirkjufellsfoss με το βουνό Kirkjufell πίσω του, το οποίο μαζί με άλλα από τα σημερινά τοπία χρησιμοποιήθηκαν ως σκηνικά της ταινίας Game of Thrones.

Η διαμονή θα γίνει σε δίκλινα δωμάτια με μπάνιο και πρωινό.

Παρατήρηση φαλαινών - Aqureyri - Myvatn

Συνεχίζοντας στην βόρεια πλευρά της Ισλανδίας, θα κάνουμε μια στάση στο Aqureyri, την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της. Στη συνέχεια στο Husavik, θα πάρουμε μέρος σε ένα τρίωρο πρόγραμμα παρατήρησης φαλαινών, σε μια περιοχή με την μεγαλύτερη συγκέντρωση φαλαινών στην Ευρώπη και με τις πιθανότητες παρατήρησης να αγγίζουν το 100%.

Το απόγευμα καταλήγουμε στην λίμνη Myvatn για διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια με μπάνιο και πρωινό.

Το βράδυ υπάρχει δυνατότητα επίσκεψης στις θερμές πηγές Myvatn Nature Baths με έξτρα χρέωση.

Dettifoss, Krafla Stludlagil - Egilsstadir

Ξεκινάμε την ημέρα με επίσκεψη στα γεωθερμικά πεδία Hverir και Krafla, κάνοντας σύντομες διαδρομές ανάμεσα από αναβράζουσες λάσπες και φουμαρόλες, ενώ θα περπατήσουμε και στο χείλος ενός κρατήρα με λίμνη στο εσωτερικό του.

Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε τον καταρράκτη με τον μεγαλύτερο όγκο νερού της Ευρώπης Dettifoss και θα κάνουμε πορείες κατά μήκος του ποταμού, εντός του Εθνικού Πάρκου Vatnajokull.

Επόμενος προορισμός μας είναι το φαράγγι Studlagil όπου θα περπατήσουμε μέχρι τον πυθμένα του φαραγγιού, στη ρίζα εντυπωσιακών κάθετων βασαλτικών βράχων.

Διαμονή στο Egilsstadir σε δίκλινα δωμάτια με μπάνιο.

Litlanesfoss / Hengifoss - Hofn

Αναχωρούμε για τους καταρράκτες Litlanesfoss και Henfifoss, που κατακρημνίζονται από ηφαιστειακά βράχια. Εδώ θα κάνουμε μια πορεία 2 ωρών φτάνοντας μέχρι τον ψηλότερο καταρράκτη, έχοντας μια πανοραμική θέα προς τον καταρράκτη και την κοιλάδα.

Στη συνέχεια η διαδρομή θα μας φέρει στις νότιες ακτές της Ισλανδίας, κάνοντας στάσεις σε σημεία ενδιαφέροντος. Μια από τις στάσεις μας θα γίνει στο Vestrahorn Mountain, όπου θα κάνουμε μια πορεία στην μεγάλη ρηχή παραλία μπροστά από το βουνό. Τέλος καταλήγουμε στο Hofn για διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με μπάνιο και πρωινό.

Jokulsarlon, Skaftafell, Γεωπάρκο Katla - Vik

Αναχωρούμε για την λίμνη Jokulsarlon, μια παγετωνική λίμνη που πρωτοεμφανίστηκε περίπου το 1935, όταν άρχισε να λειώνει ο παγετώνας Vatnajokull. Ο παγετώνας αυτός, που είναι ο μεγαλύτερος της Ευρώπης, πριν το 1935 έφτανε μέχρι την θάλασσα, ενώ σταδιακά με την κλιματική αλλαγή περιορίστηκε αισθητά, αφήνοντας πίσω του μια εντυπωσιακή λίμνη γεμάτη με μοναδικές εικόνες με επιπλέοντα παγόβουνα και φώκιες να κυνηγούν. Θα εξερευνήσουμε την λίμνη και τα παγόβουνά της είτε με φουσκωτό σκάφος, είτε με αμφίβιο που μας επιτρέπει να βρεθούμε δίπλα στα παγόβουνα.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Diamond Beach, στο στόμιο εκροής των νερών της λίμνης όπου ξεβράζονται λαμπυρίζοντες πάγοι ηλικίας χιλιάδων ετών Συνεχίζοντας θα κάνουμε πορείες στο Εθνικό Πάρκο Skaftafell, φτάνοντας μέχρι τον καταρράκτη Svartifoss που πέφτει από μαύρα βασαλτικά βράχια. Το βράδυ θα διανυκτερεύσουμε σε ξενοδοχείο 3* σε δίκλινα δωμάτια με μπάνιο και πρωινό.

Καταρράκτες Νότιας Ισλανδίας

Στην πλευρά αυτή της Ισλανδίας βρίσκονται συγκεντρωμένα μια σειρά από αξιοθέατα τα οποία θα επισκεφθούμε. Ξεκινάμε με την φημισμένη Μαύρη Παραλία όπου η πορεία απαιτεί μεγάλη προσοχή, ιδιαίτερα αν η θάλασσα έχει κύματα, καθώς η αμέσως επόμενη στεριά κοιτάζοντας προς το νότο είναι η Ανταρκτική και μερικές φορές φτάνουν απροειδοποίητα γιγάντια κύματα παρασέρνοντας αμέριμνους επισκέπτες. Στην επόμενη στάση μας στις βραχώδεις ακτές Dyrholaey, θα κάνουμε μια πορεία κατά μήκος των ακτών απολαμβάνοντας το άγριο τοπίο.

Στη συνέχεια θα περάσουμε από διάφορους φημισμένους καταρράκτες (Skogafoss, Kvernufoss, Glitufrabui και Seljalandsfoss) κάνοντας σύντομες πορείες εξερεύνησης, ενώ σε μερικούς από τους καταρράκτες έχουμε την δυνατότητα να περάσουμε στο πίσω μέρος της πτώσης των νερών. Στην περιοχή αυτή έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε το μουσείο Skogar Museum το οποίο αποτελείται από τρία τμήματα, ένα λαογραφικό μουσείο με 15.000 εκθέματα, το open air museum με δείγματα κατοικιών περασμένων εποχών και το τεχνικό μουσείο. Διαμονή σε ξενοδοχείο 3* σε δίκλινα δωμάτια με μπάνιο και πρωινό.

Lndmannalaugar - Thingvellir, Reykjavik

Εξερεύνηση του Εθνικού Πάρκου Fjallabaki. Ακολουθώντας έναν ορεινό χωματόδρομο θα πάμε στην περιοχή Landmannalaugar, μια περιοχή γεμάτη με ηφαιστειακά βουνά, πεδία λάβας και φουμαρόλες, όπου βρίσκονται τα rainbow mountain της Ισλανδίας. Πολλά μονοπάτια ξεκινούν εδώ για όσους αγαπούν την πεζοπορία. Εμείς θα ακολουθήσουμε ένα μονοπάτι που μας προσφέρει τα highlights του βουνού, διασχίζει ένα πολύπλοκο πεδίο λάβας, πολύχρωμες κοιλάδες, ένα φαράγγι με πράσινο ριόλιθο και θα φτάσουμε σε μια κορυφή με πανοραμική θέα.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τα αξιοθέατα του επονομαζόμενου Χρυσού Γύρου, ξεκινώντας από τον καταρράκτη Gulfoss. Ακολουθεί το γκέιζερ Strokur, όπου θα παρατηρήσουμε τις εκρήξεις του καυτού θερμοπίδακα και θα περπατήσουμε στην γύρο περιοχή.

Τέλος θα επισκεφθούμε το Εθνικό Πάρκο Thingvellir, όπου θα περπατήσουμε 1 έως 2 ώρες σε ένα φανερό τμήμα του ρήγματος της μεγάλης μεσοατλαντικής ράχης η οποία σχηματίστηκε από τον διαχωρισμό δυο τεκτονικών πλακών, Βορειοαμερικανική και Ευρασιατική, και θα εξερευνήσουμε την περιοχή όπου ιδρύθηκε το πρώτο κοινοβούλιο της Ισλανδίας (μνημείο Unesco). Το απόγευμα αναχωρούμε για την επιστροφή μας στο Reykjavik. Διαμονή σε ξενοδοχείο 3* σε δίκλινα δωμάτια με μπάνιο και πρωινό.

Reykjavik

Ημέρα ελεύθερη για βόλτες στην πόλη και την αγορά της. Διαμονή στο ίδιο ξενοδοχείο.

Πτήση επιστροφής από Ισλανδία

Πολύ νωρίς το πρωί μεταφορά στο αεροδρόμιο για πτήση προς Ελλάδα με ώρα αναχώρησης 06:00 και άφιξης 14:50.

Σημαντικές Πληροφορίες

Με μια ματιά

ΕΚΤΑΣΗ
103.000 τ.χλμ
ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ
360.000
ΝΟΜΙΣΜΑ
Ισλανδική κορώνα (ISK) (ισοτιμία 1€ = ~ 147 ISK)
ΜΕΣΗ ΗΛΙΚΙΑ
35,6 έτη
ΖΩΝΗ ΩΡΑΣ
Ίδια με ώρα Γκρίνουιτς (-2 ώρες από Ελλάδα τον χειμώνα, - 3 το καλοκαίρι)

Highlights

 • Μικρό και ευέλικτο γκρουπ
 • Γύρος της Ισλανδίας για μια ολοκληρωμένη εικόνα από την χώρα και τα αξιοθέατά της
 • Εντυπωσιακά ηφαιστειακά τοπία από ροές λάβας, σπηλιές, κρατήρες ηφαιστείων, φουμαρόλες, κ.ά
 • Μοναδικά φαράγγια με πολύεδρα βασαλτικά τοιχώματα και μαύρα ηφαιστειακά βράχια
 • Μπάνιο σε θερμές πηγές, φυσικές ή οργανωμένες
 • Πολλούς καταρράκτες, μερικοί από τους οποίους αφήνουν κενό να περπατάς πίσω τους
 • Τοπικά πιάτα από άγριο σολομό, αρνί ελευθέρας βοσκής, καραβιδόσουπες και άλλα θαλασσινά
 • Παρατήρηση άγριας ζωής στο φυσικό της περιβάλλον, όπως φώκιες, φάλαινες, δελφίνια, κ.ά
 • Καθημερινές πορείες μικρές ή μεγαλύτερες που μας οδηγούν σε εντυπωσιακές κρυφές γωνιές, βραχώδεις ακτές, κ.ά.
 • Εκδρομή με σκάφος για παρατήρηση φαλαινών, σε μια περιοχή με την μεγαλύτερη συγκέντρωση φαλαινών της Ευρώπης
 • Εκδρομή με σκάφος στην παγετωνική λίμνη Jokulsarlon
 • Πορείες σε αξιοθέατα στο Εθνικό Πάρκο Skaftafell και το Γεωπάρκο Katla
 • Ολοήμερη εκδρομή για εξερεύνηση στα Rainbow Mountains (Landmannalaugar)
 • Επίσκεψη στα αξιοθέατα και την αγορά του Reykjavik, μια όμορφη και γραφική πόλη με πλούσια ζωή
 • Επίσκεψη σε παραλίες με μοναδικά χρώματα μαύρης ή κόκκινης άμμου

Προκαθορισμένες Ημερομηνίες

 • 29 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου 2023

  Σημείωση: Η κάθε έτοιμη ομάδα 4+ ατόμων, μπορεί να ζητήσει και οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία αναχώρησης, καθώς και συγκεκριμένο επίπεδο υπηρεσιών διαμονής στα καταλύματα, διατροφής και τοπικών μεταφορών, ώστε ανάλογα να διαμορφωθεί και η τελική τιμή του πακέτου

Τιμές

 • 2.810 €/ άτομο (για 7-8 άτομα)
 • 3.230 € / άτομο (για 6 άτομα)

 

Βαθμός Δυσκολίας

 • 2/5

Πατήστε εδώ για να δείτε τον Πίνακα για την επεξήγηση βαθμών δυσκολίας.

Κράτηση θέσης

Για την κράτηση θέσης θα πρέπει πρώτα να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας και εφόσον τους αποδέχεστε, μετά να συμπληρώσετε την Φόρμα Συμμετοχής στο λινκ https://forms.gle/JYY58M7Evr3Cwx4c8

Μετά την συμπλήρωση της φόρμας και σε διάστημα 10 ημερών θα πρέπει να στείλετε μια προκαταβολή 500 €. Ένα άλλο ποσό 500 € θα πρέπει να σταλεί 2 μήνες πριν την αναχώρηση και η εξόφληση του ταξιδιού πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σταδιακά μέχρι ένα μήνα πριν την αναχώρηση. Τα αεροπορικά εισιτήρια στην περίπτωση που την έκδοσή τους αναλάβει το γραφείο μας, θα πρέπει να προπληρωθούν. Τυχόν ακύρωση των αεροπορικών εισιτηρίων, υπόκειται στους όρους και περιορισμούς κάθε αεροπορικής εταιρείας και δεν καλύπτονται από τους όρους ακύρωσης του υπόλοιπου πακέτου.

Η προκαταβολή και η εξόφληση να σταλεί στον λογαριασμό της τράπεζας ALPHA BANK με αριθμό IBAN: GR1001407960796002002013550, στην επωνυμία OUTDOORS TRAINING IKE.

Κατά την διαδικασία μεταφοράς ή κατάθεσης χρημάτων, σημειώστε στο πεδίο ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ το όνομά σας και τον τίτλο του ταξιδιού.

Γενικές πληροφορίες

Μετακινήσεις

Οι τοπικές μετακινήσεις γίνονται με minibus 8 + 1 θέσεων. Το μικρό μέγεθος του γκρουπ εξασφαλίζει μια πολύ προσωπική μεταχείριση από τον συνοδό και ευελιξία κινήσεων και επιλογών. 

Τα αεροπορικά εισιτήρια δεν περιλαμβάνονται στην τιμή, είναι ωστόσο δεσμευμένα έως 30 Απριλίου στην τιμή των 520 €. Από την ημερομηνία αυτή και μετά, μπορεί να γίνει κράτηση με βάση την τρέχουσα διαθεσιμότητα και τιμές.  Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες

 

Διαμονή

Η διαμονή γίνεται σε ξενοδοχείο ή άλλα καταλύματα, σε δίκλινα δωμάτια με μπάνιο και πρωινό σε ορισμένα από τα καταλύματα όπως φαίνεται στην αναλυτική περιγραφή.

 

Διατροφή

Το φαγητό δεν περιλαμβάνεται στην τιμή, εκτός από τα οκτώ πρωινά στο Reykjavik. Μπορεί να γίνεται είτε σε εστιατόρια των περιοχών που επισκεπτόμαστε, είτε μαγειρεύοντας εκεί όπου υπάρχουν διαθέσιμες κουζίνες. Το κόστος ενός πιάτου στα εστιατόρια κυμαίνεται από 20 έως 60 € ανάλογα τις επιλογές.

 

Φιλοδώρημα

Το φιλοδώρημα είναι μια προαιρετική κίνηση η οποία συνήθως παραλείπεται ακόμη και από ευχαριστημένους ταξιδιώτες. Ωστόσο μια τέτοια ουσιαστική επιβράβευση προς κάποιον συνεπή συνοδό που έχει υπερβάλει να προσφέρει το καλύτερο δυνατόν στους συμμετέχοντες, βοηθάει τον συνοδό να χαίρεται με την εργασία του και να διατηρεί το κέφι και την ενεργητικότητά του

 

Ασφάλεια / ασφάλιση

Στο κόστος του ταξιδιού συμπεριλαμβάνεται ταξιδιωτική ασφάλεια Basic, η οποία καλύπτει διάφορες απρόοπτες καταστάσεις συμπεριλαμβανομένου του covid-19, όσο και άλλα απρόοπτα υγείας (π.χ. τραυματισμό σε κάποια πορεία ο οποίος απαιτήσει μεταφορά και νοσηλεία), απώλεια κάποιας πτήσης και άλλες περιπτώσεις, ακόμη και κάλυψη ολικής ακύρωσης του ταξιδιού για κάποια από τις καλυπτόμενες καλύψεις.

Το πρόγραμμα καλύπτει ηλικίες έως 70 ετών, ενώ για ηλικίες από 70 έως 80 ετών απαιτείται ένα πρόσθετο ποσό, ζητείστε μας πληροφορίες.

Στο παρακάτω λινκ μπορείτε να δείτε τις καλύψεις του προγράμματος και να επικοινωνήσετε με τον ταξιδιωτικό μας σύμβουλο για να λύσει τις απορίες σας σχετικά με τις καλύψεις του προγράμματος

Ταξιδιωτική Ασφάλιση από την Trekking Hellas - Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Εξοπλισμός

 • Παπούτσια πεζοπορίας αδιάβροχα
 • Παπούτσια αθλητικά
 • Ισοθερμικά μπλουζάκια (λεπτά, μεσαία)
 • Μπλούζες fleece σε διάφορα πάχη
 • Μπουφάν fleece
 • Αδιάβροχο τζάκετ και παντελόνι
 • Μαγιό & πετσέτα για τις θερμές πηγές
 • Σακίδιο ημέρας 30 λιτ που θα είναι η χειραποσκευή στις πτήσεις

Ισλανδία - 10 ήμερο Καλοκαιρινό Road trip, 29 Ιουλίου - 7 Αυγούστου 2023

στη γη της φωτιάς και του πάγου

Κόστος από €2810

ΕΚΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Newsletter Trekking Hellas - Γίνετε μέλος της πιο ζωντανής ταξιδιωτικής κοινότητας.

Κάνοντας εγγραφή αυτομάτως συναινώ με τους Όρους Χρήσης.