• Ελληνικα
    • Αγγλικα

Η Oμάδα μας

Εις Μνήμην Μιχάλη Τσουκιά 1956-2020

Ιδρυτής και τέως Διευθύνων Σύμβουλος

Εις Μνήμην Μιχάλη Τσουκιά 1956-2020

Όταν επισκέφθηκα το Νεπάλ τη δεκαετία του 80 σαν αρχηγός της πρώτης ελληνικής ορειβατικής αποστολής στα Ιμαλάια, διαπίστωσα ότι η χώρα μας έχει πολλές τοποθεσίες τόσο απομακρυσμένες και αυθεντικές όσο στο Νεπάλ. Έτσι ξεκίνησε η ιδέα της δημιουργίας της Trekking Hellas με στόχο να διοργανώσουμε ταξίδια ανακάλυψης για ξένους στην Ελλάδα. Από τότε πέρασαν αρκετά χρόνια και χιλιάδες χαρούμενοι επισκέπτες από όλο τον κόσμο περπάτησαν και επισκέφθηκαν μοναδικά μέρη της πατρίδας μας. Σχεδόν από όλους ακόμα και σήμερα ακούω το ίδιο σχόλιο; ότι ποτέ δεν είχαν φανταστεί ότι η Ελλάδα έχει τέτοιο ορεινό όγκο και τόσα άγρια και ανεξερεύνητα τοπία. Ακόμα και σήμερα εντυπωσιάζομαι με τα μέρη που ανακαλύπτω είτε με τα πόδια, με kayak, rappel κ.α. τα οποία σε συνδυασμό με την ιστορία μας, με χαμογελαστούς και φιλόξενους ανθρώπους  φτιάχνουν τον τέλειο συνδυασμό για μοναδικά ταξίδια ζωής. Είμαι κι εγώ μέσα σε αυτό το ταξίδι της ζωής σας και σας διαβεβαιώ ότι θα το διασκεδάσετε – σας το υπόσχομαι!

Στέφανος Σιδηρόπουλος

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Στέφανος Σιδηρόπουλος

Η ενασχόλησή μου με τα σπορ στη φύση δεν ήταν καθόλου τυχαία. Ξεκίνησε από μια πηγαία ανάγκη να ζω και να δραστηριοποιούμαι στο φυσικό περιβάλλον. Ωστόσο χρειάστηκε για την επίτευξη του στόχου αυτού, ένα οργανωμένο σχέδιο και ένα στοιχείο απαραίτητο σε συνθήκες μακροχρόνιου προγραμματισμού, η υπομονή. Λίγοι είναι οι τυχεροί που μπορέσαν να κάνουν το «χόμπι» τους επάγγελμα και είμαι ευτυχισμένος που είμαι ένας εξ’ αυτών. Τώρα ως αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας με το ισχυρότερο δίκτυο και τη μεγαλύτερη εμπειρία στο χώρο των υπαίθριων δραστηριοτήτων θέτω ένα νέο στόχο. Να αναδείξω την Ελλάδα μέσα από μοναδικά σχεδιασμένα προϊόντα. Μοναδικά γιατί είναι περιπέτειες που θέλαμε να δημιουργήσουμε. Στόχος μου είναι να αναδειχθεί η στενή σχέση του τουρισμού με τον πολιτισμό, το φυσικό περιβάλλον και την τοπική παραγωγικότητα μέσα από τις υπαίθριες δραστηριότητες, σεβόμενοι τις αρχές της αειφορίας. Παρακολουθώντας, πάντα, τις εξελίξεις στον χώρο των ταξιδιών περιπέτειας, φροντίζω ώστε τα προγράμματα μας να προσαρμόζονται στις ανάγκες της εποχής. Για το λόγο αυτό στοχεύω στον σχεδιασμό άνετων ταξιδιών για ενεργούς ανθρώπους προσφέροντας μεγάλες περιπέτειες σε μικρές ομάδες!

Ανδριάνα Βαρύγιαννη

Project Manager

Ανδριάνα Βαρύγιαννη

Άνθρωποι και Χαμόγελα! Δύο πολύ σημαντικές λέξεις που με χαρακτηρίζουν. Όταν αυτές συνδυαστούν και με την περιπέτεια στη φύση, τότε μιλάμε για αδιαμφισβήτητη επιτυχία! Γνώρισα τις υπαίθριες δραστηριότητες όταν ήμουν ακόμα πολύ μικρή και αυτό το οφείλω σε έναν χαρισματικό νονό, αλλά και στην 25ετή πορεία μου στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού. Η εξειδίκευση στην οργάνωση ήρθε με το πανεπιστήμιο και τις πρώτες προκλήσεις του επαγγελματικού στίβου. Με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και 15ετή εμπειρία στην Οργάνωση και Διαχείριση ποικίλων έργων αποφάσισα ότι είχε έρθει η ώρα να κάνω το hobby μου, επάγγελμα. Στην Trekking Hellas και ως μέλος μιας ακαταμάχητης Ομάδας συνδύασα τις δύο μεγάλες μου αδυναμίες, τις υπαίθριες δραστηριότητες και την ποικιλομορφία του συντονισμού και οργάνωσης. Είναι ιδιαίτερη τιμή να συνεργάζομαι με τoν #1 Outdoor Holiday Tour Operator της Ελλάδας και να επιβεβαιώνω εκ των έσω την ανθρωποκεντρική δέσμευση και την παροχή μοναδικών εμπειριών στη φύση.

Ραντεβού σε κάποιο ποτάμι, φαράγγι ή βουνοκορφή! Και μην ξεχνάτε….#SafetyFirst

Δήμητρα Κουρή

Υπεύθυνη Λογιστηρίου

Δήμητρα Κουρή

Γνώρισα την Trekking Hellas ως πελάτης και είχα τη ευκαιρία να απολαύσω τις υπηρεσίες που προσφέρει και να ζήσω μοναδικές εμπειρίες. Πλέον ανήκω στην οικογένεια της Trekking Hellas και είμαι χαρούμενη για αυτό. Η απαιτητική  δουλειά του λογιστή γίνεται πιο ευχάριστη όταν μπλέκει με την περιπέτεια στη φύση.

Θοδωρής Κιέλιχ Κακολύρης

Εκπρόσωπος Πωλήσεων

Θοδωρής Κιέλιχ Κακολύρης

Γεννημένος στη Φλώριδα των Ηνωμένων Πολιτειών, και με βάση την Αθήνα, σπούδασα τουριστικό μάνατζμεντ στο πανεπιστήμιο Kurt Bosh της Σιόν. Ενώ ταξιδεύω και συναντώ νέους ανθρώπους, συνειδητοποιώ πόσο λίγα ξέρω για τη ζωή. Ως εκ τούτου, είμαι πάντα γοητευμένος σε νέες ιστορίες και περιπέτειες. Όντας ενθουσιαστής των υπαίθριων δραστηριοτήτων, διαπίστωσα ότι η Trekking Hellas εκπλήρωσε τα ενδιαφέροντά μου, μοιράζοντας με τον κόσμο τους κρυμμένους θησαυρούς της φύσης που έχει να προσφέρει η Ελλάδα.

Με εμπειρία στον εισερχόμενο τουρισμό της Ελλάδας, εάν κάποιος βρεθεί στη δικιά μας γωνιά του κόσμου, επικοινωνήστε με την Trekking Hellas, για να σας δείξουμε τη μαγεία που έχει να προσφέρει η Ελλάδα.

Γεωργία Γιαννακούλη

Τμήμα Λογιστηρίου

Γεωργία Γιαννακούλη

Συνάντησα την Trekking Hellas και τους ανθρώπους της μέσα από την αγαπημένη μου δραστηριότητα , την ορειβασία. Είχα την ευκαιρία να δω τις υψηλές και μοναδικές παροχές της στο επίπεδο οργάνωσης βιωματικών ταξιδιών στο άμεσο φυσικό τοπίο.

Πλέον εργάζομαι στο τμήμα λογιστηρίου της εταιρείας και το γεγονός ότι μπορώ να συνδυάσω την εργασία μου με την αγάπη μου για την πεζοπορία και την ορειβασία είναι ένα όνειρο μου που πραγματοποιήθηκε. Μέσα από την δουλειά μου συναντώ ανθρώπους με την ίδια δίψα και πάθος να βιώσουν την φύση ως συνέχεια του εαυτού τους και όχι σαν κάτι ξένο που απλά χρήζει του θαυμασμού τους. Με την Trekking Hellas το κάθε ταξίδι είναι μια ολοκληρωμένη και μοναδική εμπειρία.

Yulia Nikolaeonkova

Εκπρόσωπος Πωλήσεων

Yulia Nikolaeonkova

Από μικρό παιδί με ενθουσίαζε το ταξίδι και η εξερεύνηση νέων προορισμών. Μου άρεσε η κάθε στιγμή που θα μπορούσα να περάσω στη φύση. Ζω στην Ελλάδα εδώ και 5 χρόνια και εξακολουθώ να εντυπωσιάζομαι από την πλούσια ελληνική φύση. Όταν έγινα μέλος της ομάδας  της Trekking Hellas ανακάλυψα ότι υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες για να εξερευνήσετε και να απολαύσετε τη φύση μέσω δραστηριοτήτων. Χαίρομαι που μοιράζομαι τις γνώσεις και την εμπειρία μου στον τουρισμό και  να βοηθώ τους ανθρώπους να προγραμματίσουν και να οργανώσουν αξέχαστα ταξίδια στην Ελλάδα.

Απόστολος Μαντζουράνης

Media Manager

Απόστολος Μαντζουράνης

Από την θάλασσα έως το βουνό, συνδυάζοντας τις τέχνες της φωτογραφίας του βίντεο και της μουσικής, καταγράφω και μοιράζω την μοναδική εμπειρία που θα ζήσουν οι επισκέπτες μας. Γεμάτες μπαταρίες, άδειες κάρτες και φύγαμε για τον επόμενο προορισμό!

Μέτρα Προστασίας Covid-19 Διαβάστε περισσότερα