Η Oμάδα μας

Μιχάλης Τσουκιάς

Διευθύνων Σύμβουλος

Μιχάλης Τσουκιάς

m.tsoukias@trekking.gr

Όταν επισκέφθηκα το Νεπάλ τη δεκαετία του 80 σαν αρχηγός της πρώτης ελληνικής ορειβατικής αποστολής στα Ιμαλάια, διαπίστωσα ότι η χώρα μας έχει πολλές τοποθεσίες τόσο απομακρυσμένες και αυθεντικές όσο στο Νεπάλ. Έτσι ξεκίνησε η ιδέα της δημιουργίας της Trekking Hellas με στόχο να διοργανώσουμε ταξίδια ανακάλυψης για ξένους στην Ελλάδα. Από τότε πέρασαν αρκετά χρόνια και χιλιάδες χαρούμενοι επισκέπτες από όλο τον κόσμο περπάτησαν και επισκέφθηκαν μοναδικά μέρη της πατρίδας μας. Σχεδόν από όλους ακόμα και σήμερα ακούω το ίδιο σχόλιο; ότι ποτέ δεν είχαν φανταστεί ότι η Ελλάδα έχει τέτοιο ορεινό όγκο και τόσα άγρια και ανεξερεύνητα τοπία. Ακόμα και σήμερα εντυπωσιάζομαι με τα μέρη που ανακαλύπτω είτε με τα πόδια, με kayak, rappel κ.α. τα οποία σε συνδυασμό με την ιστορία μας, με χαμογελαστούς και φιλόξενους ανθρώπους  φτιάχνουν τον τέλειο συνδυασμό για μοναδικά ταξίδια ζωής. Είμαι κι εγώ μέσα σε αυτό το ταξίδι της ζωής σας και σας διαβεβαιώ ότι θα το διασκεδάσετε – σας το υπόσχομαι!

Στέφανος Σιδηρόπουλος

Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος

Στέφανος Σιδηρόπουλος

s.sidiropoulos@trekking.gr

Η ενασχόλησή μου με τα σπορ στη φύση δεν ήταν καθόλου τυχαία. Ξεκίνησε από μια πηγαία ανάγκη να ζω και να δραστηριοποιούμαι στο φυσικό περιβάλλον. Ωστόσο χρειάστηκε για την επίτευξη του στόχου αυτού, ένα οργανωμένο σχέδιο και ένα στοιχείο απαραίτητο σε συνθήκες μακροχρόνιου προγραμματισμού, η υπομονή. Λίγοι είναι οι τυχεροί που μπορέσαν να κάνουν το «χόμπι» τους επάγγελμα και είμαι ευτυχισμένος που είμαι ένας εξ’ αυτών. Τώρα ως αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας με το ισχυρότερο δίκτυο και τη μεγαλύτερη εμπειρία στο χώρο των υπαίθριων δραστηριοτήτων θέτω ένα νέο στόχο. Να αναδείξω την Ελλάδα μέσα από μοναδικά σχεδιασμένα προϊόντα. Μοναδικά γιατί είναι περιπέτειες που θέλαμε να δημιουργήσουμε. Στόχος μου είναι να αναδειχθεί η στενή σχέση του τουρισμού με τον πολιτισμό, το φυσικό περιβάλλον και την τοπική παραγωγικότητα μέσα από τις υπαίθριες δραστηριότητες, σεβόμενοι τις αρχές της αειφορίας. Παρακολουθώντας, πάντα, τις εξελίξεις στον χώρο των ταξιδιών περιπέτειας, φροντίζω ώστε τα προγράμματα μας να προσαρμόζονται στις ανάγκες της εποχής. Για το λόγο αυτό στοχεύω στον σχεδιασμό άνετων ταξιδιών για ενεργούς ανθρώπους προσφέροντας μεγάλες περιπέτειες σε μικρές ομάδες!

Λουκία Λεωνίδου

Διευθύντρια Εισερχόμενου Τουρισμού

Λουκία Λεωνίδου

l.leonidou@trekking.gr

Η Trekking Hellas είναι μια επιχείρηση όπου το αντικείμενο είναι συναρπαστικό και ποτέ βαρετό. Είναι μια εταιρεία που ακούει και δίνει ευκαιρίες σε όλους τους εργαζόμενους της να τολμήσουν και να δοκιμάσουν τα όνειρα και τις ιδέες τους.  Οι άνθρωποι που την απαρτίζουν είναι πραγματικά αυθεντικοί και ο καθένας της μοναδικός. Σπούδασα διοίκηση επιχειρήσεων και  International Marketing, είμαι μαμά δύο κοριτσιών και ερασιτέχνης μαραθωνοδρόμος. Από μικρή λάτρευα τα ταξίδια, τις εκδρομές και τα σπορ και εδώ βρήκα τo δεύτερο σπίτι μου. Με σιγουριά μπορώ να σας πω ότι μαζί μας θα περάσετε φανταστικά!

Γιώργος Μπεναρδής

Προϊστάμενος Τμήματος Υλοποίησης

Γιώργος Μπεναρδής

g.benardis@trekking.gr

Μεγάλωσα σε επαφή με τη φύση. Η φυσική μου τάση για εξερεύνηση και περιπέτεια μαζί με τη συγκίνηση και την έκπληξη για κάθε νέο ανεξερεύνητο προορισμό που ανακάλυπτα,  έκανε το ταξίδι στην Ελλάδα και τον κόσμο  στόχο μου. Μια ρήση του τόπου μας λέει πως ‘’όταν η χαρά μοιράζεται πολλαπλασιάζεται’’. ‘Έτσι    έγινα επαγγελματίας οδηγός rafting, περπατήματος και κυβερνήτης ιστιοπλοΐας στην Trekking Hellas. Μαζί με τις σπουδές μου σα Μηχανικός, η εξεύρεση του τέλειου συνδυασμού ποιοτικών δραστηριοτήτων και μοναδικών προορισμών καθώς και η οργάνωση και εκτέλεση αξέχαστων ταξιδιών ζωής για τους πελάτες μας,  έγινε η δουλειά  που αγαπώ. Στην Ελλάδα της ιστορίας, της κουλτούρας, των επιβλητικών βουνών, των  απαράμιλλων θαλασσών και των φιλόξενων ανθρώπων οι ανακαλύψεις δεν τελειώνουν ποτέ…

Δήμητρα Κουρή

Υπεύθυνη Λογιστηρίου

Δήμητρα Κουρή

d.kouri@trekking.gr

Γνώρισα την Trekking Hellas ως πελάτης και είχα τη ευκαιρία να απολαύσω τις υπηρεσίες που προσφέρει και να ζήσω μοναδικές εμπειρίες. Πλέον ανήκω στην οικογένεια της Trekking Hellas και είμαι χαρούμενη για αυτό. Η απαιτητική  δουλειά του λογιστή γίνεται πιο ευχάριστη όταν μπλέκει με την περιπέτεια στη φύση.

Θοδωρής Κιέλιχ Κακολύρης

Εκπρόσωπος Πωλήσεων

Θοδωρής Κιέλιχ Κακολύρης

t.kakoliris@trekking.gr

Γεννημένος στη Φλώριδα των Ηνωμένων Πολιτειών, και με βάση την Αθήνα, σπούδασα τουριστικό μάνατζμεντ στο πανεπιστήμιο Kurt Bosh της Σιόν. Ενώ ταξιδεύω και συναντώ νέους ανθρώπους, συνειδητοποιώ πόσο λίγα ξέρω για τη ζωή. Ως εκ τούτου, είμαι πάντα γοητευμένος σε νέες ιστορίες και περιπέτειες. Όντας ενθουσιαστής των υπαίθριων δραστηριοτήτων, διαπίστωσα ότι η Trekking Hellas εκπλήρωσε τα ενδιαφέροντά μου, μοιράζοντας με τον κόσμο τους κρυμμένους θησαυρούς της φύσης που έχει να προσφέρει η Ελλάδα.

Με εμπειρία στον εισερχόμενο τουρισμό της Ελλάδας, εάν κάποιος βρεθεί στη δικιά μας γωνιά του κόσμου, επικοινωνήστε με την Trekking Hellas, για να σας δείξουμε τη μαγεία που έχει να προσφέρει η Ελλάδα.

Γεωργία Γιαννακούλη

Τμήμα Λογιστηρίου

Γεωργία Γιαννακούλη

g.giannakouli@trekking.gr

Συνάντησα την Trekking Hellas και τους ανθρώπους της μέσα από την αγαπημένη μου δραστηριότητα , την ορειβασία. Είχα την ευκαιρία να δω τις υψηλές και μοναδικές παροχές της στο επίπεδο οργάνωσης βιωματικών ταξιδιών στο άμεσο φυσικό τοπίο.

Πλέον εργάζομαι στο τμήμα λογιστηρίου της εταιρείας και το γεγονός ότι μπορώ να συνδυάσω την εργασία μου με την αγάπη μου για την πεζοπορία και την ορειβασία είναι ένα όνειρο μου που πραγματοποιήθηκε. Μέσα από την δουλειά μου συναντώ ανθρώπους με την ίδια δίψα και πάθος να βιώσουν την φύση ως συνέχεια του εαυτού τους και όχι σαν κάτι ξένο που απλά χρήζει του θαυμασμού τους. Με την Trekking Hellas το κάθε ταξίδι είναι μια ολοκληρωμένη και μοναδική εμπειρία.

Ιωάννα Καλομάλου

Παιδικό Τμήμα

Ιωάννα Καλομάλου

i.kalomalou@trekking.gr

Η πρώτη μου επαφή με την Trekking Hellas έγινε στο τμήμα του λογιστηρίου, από εκεί έμαθα για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει και τις αυθεντικές εμπειρίες που χαρίζει σε κάθε ταξίδι.

Ήμουν ανέκαθεν οικεία με την επικοινωνία με τα παιδιά γεγονός που καθιστά ακόμα πιο εύκολη την προσαρμογή μου στην τρέχουσα θέση μου, που είναι υπεύθυνη για το παιδικό τμήμα της Trekking Hellas, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να απολαμβάνουν δραστηριότητες σε φυσικό περιβάλλον.

Για όλους τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους, που λατρεύουν τη δράση και την περιπέτεια η Trekking Hellas υπόσχεται πως θα αφήσει τις πιο όμορφες και αξέχαστες αναμνήσεις!

Βασιλική Νικολού

TΜΗΜΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

Βασιλική Νικολού

v.nikolou@trekking.gr

Κίνηση και άσκηση στο βουνό, το ποτάμι, το δάσος, τη θάλασσα, τη λίμνη. To να απολαμβάνω ταξίδια και υπαίθριες δραστηριότητες ήταν για μένα πάντα κάτι αυτονόητο και εφικτό. Όμως η ενεργή επαφή με τη φύση, μπορεί να γίνει προσιτή σε όλους. Η Trekking Hellas την προσφέρει οργανωμένα, μεθοδικά και με ασφάλεια και είμαι χαρούμενη για τη συνεισφορά μου σε αυτή την προσπάθεια.

Yulia Nikolaeonkova

Εκπρόσωπος Πωλήσεων

Yulia Nikolaeonkova

y.nikolaenkova@trekking.gr

Από μικρό παιδί με ενθουσίαζε το ταξίδι και η εξερεύνηση νέων προορισμών. Μου άρεσε η κάθε στιγμή που θα μπορούσα να περάσω στη φύση. Ζω στην Ελλάδα εδώ και 5 χρόνια και εξακολουθώ να εντυπωσιάζομαι από την πλούσια ελληνική φύση. Όταν έγινα μέλος της ομάδας  της Trekking Hellas ανακάλυψα ότι υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες για να εξερευνήσετε και να απολαύσετε τη φύση μέσω δραστηριοτήτων. Χαίρομαι που μοιράζομαι τις γνώσεις και την εμπειρία μου στον τουρισμό και  να βοηθώ τους ανθρώπους να προγραμματίσουν και να οργανώσουν αξέχαστα ταξίδια στην Ελλάδα.

Απόστολος Μαντζουράνης

Media Manager

Απόστολος Μαντζουράνης

a.mantzouranis@trekking.gr

Από την θάλασσα έως το βουνό, συνδυάζοντας τις τέχνες της φωτογραφίας του βίντεο και της μουσικής, καταγράφω και μοιράζω την μοναδική εμπειρία που θα ζήσουν οι επισκέπτες μας. Γεμάτες μπαταρίες, άδειες κάρτες και φύγαμε για τον επόμενο προορισμό!