• Ελληνικα
    • Αγγλικα

Gift Vouchers

Gift Vouchers από την Trekking Hellas!

Μοναδικές εμπειρίες γεμάτες δράση για τους ξεχωριστούς μας ανθρώπους!

Gift Vouchers για όλους! Τον κολλητό, τη φίλη, το βαφτιστήρι μας, το αγαπημένο ανίψι, τους νεόνυμφους και όσους ακόμα βάλει ο νους σας!

Στέλνουμε την αγάπη μας στους δικούς μας ανθρώπους γεμίζοντας αυτή την κάρτα με ευχές! Δίνουμε την δυνατότητα στους παραλήπτες να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει ανάμεσα σε περισσότερες από 250+ αυθεντικές εμπειρίες στη φύση! Επιλογές για μικρούς και μεγάλους, για τους λάτρεις της αδρεναλίνης και αυτούς που προτιμούν τη χαλάρωση στη φύση. Rafting, Canyoning, Πεζοπορίες, Rappel, αναρρίχηση, παιχνίδια, κυνήγι θησαυρού… οι επιλογές ατελείωτες! Προορισμοί κοντινοί και μακρινοί μας γεμίζουν αξέχαστες εμπειρίες και πανέμορφες εικόνες!

Πώς μπορώ να δωρίσω μια Trekking Hellas Εμπειρία ?

Επιλέξτε παρακάτω το ποσό που επιθυμείτε να δωρίσετε. Δώστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες στη φύση επιλέγοντας μέσα από πληθώρα δραστηριοτήτων σε όλη την Ελλάδα!

     

Εάν επιθυμείτε να δωρίσετε άλλο ποσό επικοινωνήστε μαζί μας στο info@trekking.gr και σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα είναι στη διάθεσή σας για να προτείνει ιδέες και να σας ενημερώσει για τη διαδικασία.

Όλες μας οι δραστηριότητες υλοποιούνται με ειδικά εκπαιδευμένους οδηγούς/συνοδούς και τηρούν τους κανόνες ασφαλείας και τις προβλεπόμενες υγειονομικές διατάξεις!

Μέτρα Προστασίας Covid-19 Διαβάστε περισσότερα