• Ελληνικα
    • Αγγλικα

Voucher 50€

Χαρίστε μοναδικές εμπειρίες στη φύση στους αγαπημένους σας !

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@trekking.gr προκειμένου να ετοιμάσουμε το πρoσωποποιημένο δώρο σας βασισμένο στις δικές σας προτιμήσεις  και επιθυμίες!

Για το ποσό των 50€ σας προτείνουμε:

H διάρκεια, μέσα στην οποία μπορεί να γίνει χρήση της, είναι ένα (1) έτος από την ημερομηνία πώλησής της και η ημερομηνία λήξης ισχύος αναγράφεται πάνω στο Gift Certificate. Μετά την παρέλευση της άνω προθεσμίας, το Gift Certificate απενεργοποιείται και δεν είναι εφικτή η εξαργύρωσή της ή αντικατάστασή της. Το Gift Certificate αγοράζεται και εξαργυρώνεται αποκλειστικά από την Trekking Hellas. Το Gift Certificate δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με μετρητά, μπορεί μόνο να ανταλλαχθεί με προσφερόμενες υπηρεσίες μικρότερης, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, καταβάλλοντας την διαφορά. Στην περίπτωση που είναι μικρότερη, το υπολοιπόμενο ποσό μένει σε πίστωση και μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενη φορά.

Όροι Gift Certificate

  • Το Gift Certificate είναι ονομαστικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλάσσεται με μετρητά.
  • Η εταιρεία Trekking Hellas ανταλλάσσει το προσκομισθησόμενο Gift Certificate προσφέροντας στον κομιστή υπηρεσίες με έλεγχο ταυτοπροσωπίας.
  • Σε περίπτωση εξαργύρωσης του Gift Certificate σας για υπηρεσία χαμηλότερης αξίας δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων.
  • Το πλήρες ποσό του Gift Certificate μπορεί να εξαργυρωθεί σε περισσότερες από μία κρατήσεις/συναλλαγές. Εάν η νέα κράτηση, είναι χαμηλότερης αξίας από την αξία του Gift Certificate, τότε η διαφορά παραμένει σαν υπόλοιπο στο Gift Certificate και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επόμενη κράτηση. Εάν η νέα κράτηση είναι υψηλότερης αξίας από την αξία του Gift Certificate, τότε το υπολειπόμενο κόστος θα πρέπει να καταβάλλεται επί τόπου, κατά την ώρα της κράτησης.

Η εξόφληση του Gift Certificate μπορεί να γίνει με τραπεζική κατάθεση (Alpha Bank).

Η αποστολή του Gift Certificate γίνεται με email ή εάν σας ενδιαφέρει η εκτύπωση και αποστολή από εμάς ως φακέλου δώρου με χρήση courier, υπάρχει επιπρόσθετο κόστος 5 ευρώ.

Θα χαρούμε να λάβουμε το ενδιαφέρον σας και να ετοιμάσουμε μια κάρτα για τα αγαπημένα σας άτομα !

 

Μέτρα Προστασίας Covid-19 Διαβάστε περισσότερα