• Ελληνικα
    • Αγγλικα
show blocks helper

Ιόνιο Πέλαγος, ένας επίγειος παράδεισος για όλους!

Το Ιόνιο Πέλαγος αποτελεί ένα σαγηνευτικό μείγμα από υπέροχες παραλίες, γαλαζοπράσινα νερά, παραδοσιακά χωριά, υπέροχη γαστρονομική παράδοση και άφθονη ιστορία. Κοσμοπολίτικα νησιά, αλλά και μικρότερα νησιωτικά συμπλέγματα που διατηρούν έως σήμερα μια ανεξερεύνητη, παρθένα ατμόσφαιρα γίνονται το πεδίο δράσης μας! Τα ξεχωριστά Πριγκηπονήσια και οι μοναδικές Τηλεβοϊδες Νήσοι αποτελούν προορισμούς μας. Οι ψηλές κορφές και απότομες πλαγιές που βουτούν απότομα μέσα στο απέραντο γαλάζιο του αρχιπελάγους, κατάφυτα δάση από πεύκα και μία ατμόσφαιρα γεμάτη με τον ήλιο και την αλμύρα της Μεσογείου, συνθέτουν το συναρπαστικό τοπίο του νησιών του Ιονίου.

Απολαύστε μοναδικές δραστηριότητες σε έναν τόπο με ζεστή φιλοξενία,  τοπικές νοστιμιές και εκλεκτά παραδοσιακά κρασιά! Το Ιόνιο είναι ιδανικό για όσους αγαπούν την ομορφιά της φύσης, τους λάτρεις της περιπέτειας και τις δραστήριες οικογένειες.

Με βάση μας το νησί της Λευκάδας, το 4ο μεγαλύτερο νησί του αρχιπελάγους, η έμπειρη ομάδα της Trekking Hellas προσφέρει μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες για ταξιδιώτες που αναζητούν αυθεντικές εμπειρίες.

Μέτρα Προστασίας Covid-19 Διαβάστε περισσότερα