• Ελληνικα
    • Αγγλικα
Κατηγορία: Νέα | 31 Αυγούστου, 2021 |

Στο πλαίσιο ενίσχυσης του τουρισμού στην πληγείσα περιοχή της Βόρειας Εύβοιας, η Trekking Hellas διοργανώνει αυτή την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου μια υπέροχη εξόρμηση για Πεζοπορία & Μπάνιο στις κρυφές παραλίες της Αγίας Άννας!

Όλα τα έσοδα θα δωριστούν στο φιλοζωικό σωματείο Ranch-Eros για την αποκατάσταση των εγκαταστάσεων του στην Αγία Άννα και την κάλυψη αναγκών για τροφή και νερό για τα ζώα που φιλοξενεί. Το Ranch-Eros βοηθά και περιθάλπει εγκαταλελειμμένα ιπποειδή (άλογα και γαϊδουράκια), έχει διασώσει κακοποιημένα και φιλοξενεί πολλά ζωάκια. Τώρα ήρθε η σειρά μας να βοηθήσουμε!

Ελάτε σε μια απολαυστική πεζοπορία και κολύμπι στα καταπράσινα νερά του Αιγαίου στη δίδυμη παραλία της Βόρειας Εύβοιας! Περιηγηθείτε στον πλακόστρωτο δρόμο με τα ταβερνάκια και καφέ της διάσημης παραλίας της Αγίας Άννας, ενώ ταυτόχρονα απολαύστε στιγμές μοναδικής ηρεμίας στις “κρυφές” παραλίες Σαρακήνικο και Άγιος Βασίλειος.  Οι λάτρεις της πεζοπορίας συνεχίζουν τη διαδρομή για το ακρωτήρι και την τοποθεσία «Σταυρός» στην κορυφή της χερσονήσου.

Όμορφες παράλιες, σπηλιές και ψηλά βράχια είναι από τα πολλά πράγματα που θα συναντήσουμε στην πεζοπορία μας μέχρι να φτάσουμε στο τέλος της διαδρομής, που από εκεί έχουμε θέα το Αιγαίο, το Αχλάδι, το Καντήλιο Όρος, την Αρχαία Κήρινθο και την παραλία της Αγίας Άννας.

Κλείστε θέση εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Μέτρα Προστασίας Covid-19 Διαβάστε περισσότερα