Κατηγορία: Νέα,Σεμινάρια | 1 Δεκεμβρίου, 2015 |

Η Trekking Hellas σε συνεργασία με το Τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Νέας Σμύρνης και το Καταφύγιο Μπάφι διοργανώνουν το 6ωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο του πολίτη.

Το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου, 2015, 10:00-16:00 στο καταφύγιο Μπάφι θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο «ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ – ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΙΝΙΔΩΣΗ» (BLS/AED) διάρκειας 6 ωρών.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ – ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΙΝΙΔΩΣΗ» (BLS/AED)

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης Ανανηπτών υλοποιείται από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε όλη τη χώρα και η ύλη του είναι προσαρμοσμένη, εναρμονισμένη και σύμφωνη με τις τελευταίες οδηγίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC).

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 6 ώρες και το κόστος συμμετοχής 20€.

Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή σε εξειδικευμένα προπλάσματα και εκπαιδευτικούς απινιδιστές τελευταίας τεχνολογίας. Κατόπιν εξετάσεων αποκτούν Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης Ανανήπτη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο ισχύει για 5 χρόνια.

Το Τμήμα Εκπαίδευσης του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008, πιστοποιημένο από το Διεθνή Φορέα Πιστοποίησης Lloyd’s Register Quality Assurance. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε ολιγομελή τμήματα ώστε να είναι εφικτή η πρακτική άσκηση όλων των ατόμων.

Δήλωσεις συμμετοχών στο info@trekking.gr.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μέτρα Προστασίας Covid-19 Διαβάστε περισσότερα