• Ελληνικα
    • Αγγλικα

Trekking Hellas Εύβοια

Εύβοια

Η Trekking Hellas Evia ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2016 και προσφέρει πλήθος υπαίθριων δραστηριοτήτων στο σπάνιας ομορφιάς νησί της Εύβοιας.

Η Εύβοια είναι ένα μοναδικό νησί αφού συνδυάζει πληθώρα τοπίων, από ψηλές κάθετες κορφές, πολύχρωμες ανθισμένες πλαγιές, πανέμορφους καταρράκτες και λίμνες, φαράγγια άγριας ομορφιάς, γραφικές παραλίες με πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά έως και αλπικά βουνά… και όλα αυτά σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα (λιγότερο από 1 ώρα)!

Πεζοπορία και ορεινή ποδηλασία σε πυκνά δάση με θέα στο Αιγαίο, βουτιές σε ατέλειωτες παραλίες, επίσκεψη σε ιστορικά μέρη, διάσχιση εντυπωσιακών φαραγγιών και ορειβασία σε επιβλητικές κορυφές βουνών είναι μερικές από τις δραστηριότητες  που μπορεί να απολαύσει κανείς στην Εύβοια, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της  Ελλάδος που σας περιμένει για να σας αποκαλύψει τα μοναδικά της μυστικά!

Δραστηριότητες για όλα τα επίπεδα (ακόμα και για αρχάριους), με σεβασμό στο περιβάλλον και τις ανάγκες σας και με ασφάλεια, χάρη στους εξειδικευμένους πιστοποιημένους εκπαιδευτές και συνεργάτες μας.

Επιλέξτε τη δραστηριότητα που σας ταιριάζει (Canyoning, River Trekking, Flying Fox, Rappel, Sea Kayak, Πεζοπορία, Ορειβασία, Snorkeling, Ποδηλασία, Τοξοβολία) και ελάτε μαζί μας για μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία!


Λεπτομέρειες Πρακτορείου

Στοιχεία επικοινωνίας

  • Email: evia@trekking.gr
  • Διεύθυνση:

    Αγία Άννα, Β.Εύβοια, Τ.Κ. 34010

Διαχειριστές

Μέτρα Προστασίας Covid-19 Διαβάστε περισσότερα