Η εταιρεία μας

Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!

Εξερευνήστε την Ελλάδα μέσα από τις εξορμήσεις και τις δραστηριότητες της Trekking Hellas

Δημιουργήστε εμπειρίες. Χτίστε αναμνήσεις. Ανακαλύψτε τις πιο κρυφές γωνιές της Ελλάδας μέσα από εντυπωσιακά μονοπάτια, σε μέρη μοναδικά μέσα στους πιο γνωστούς ορεινούς όγκους της χώρας αλλά και σε περιοχές που μόνο λίγοι γνωρίζουν. Κολυμπήστε σε λίμνες, περπατήστε στις όχθες των ποταμών, διασχίστε τα νερά και περάστε ‘πετώντας’ απέναντι. Γνωρίστε τις συγκινήσεις της θάλασσας και ζήστε όσα μπορεί να σας προσφέρει, πέραν μιας χαλαρής μέρας στην παραλία. Η Trekking Hellas είναι εδώ για να σας χαρίσει μοναδικές εμπειρίες στη φύση και να σας κάνει να γνωρίσετε την Ελλάδα έτσι όπως δεν την έχετε φανταστεί ποτέ. Οι επιλογές είναι αμέτρητες, αρκεί εσείς να διψάτε για δράση και ανακάλυψη.

Εξερευνήστε τις οργανωμένες κατασκηνώσεις για παιδιά. Επιλέξτε δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες που περιλαμβάνουν δράσεις και περιηγήσεις στη φύση. Ελάτε σε επαφή με ότι πιο σπουδαίο έχει να μας προσφέρει ο πλανήτης μας. Κοιτάξτε ξανά μέσα σας.

Αναζωογονηθείτε. Αναπνεύστε. Ζήστε!

ΕΞΩ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΜΕ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1986 

Υπαίθριες δραστηριότητες, διακοπές και εκδηλώσεις.

Η Trekking Hellas εδώ και 38 χρόνια οργανώνει για εσάς μοναδικές εμπειρίες στη φύση με τα υψηλότερα πρότυπα με τους πιο έμπειρους οδηγούς και ντόπιους προμηθευτές. Το όραμα μας είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να έρθουν σε επαφή με την ελληνική ύπαιθρο μέσα από τις ατελείωτες δραστηριότητες για ενήλικες και τις εξορμήσεις στη φύση και εμείς να συμβάλλουμε στην αειφόρο της ανάπτυξη υποστηρίζοντας τις τοπικές κοινότητες.

ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ

Στην Trekking Hellas υπάρχει μια περιπέτεια για όλους

Είτε ζείτε στην Ελλάδα, είστε στο εξωτερικό η TREKKING HELLAS αναλαμβάνει να σας ξεναγήσει στα μαγικά της μέρη, όλες τις εποχές του χρόνου. Κάντε δραστηριότητες στη φύση όπως rafting, monoraft, river trekking, canyoning, πεζοπορία, αναρρίχηση, mountain bike, Jeep safari, orienteering, ορειβασία, canoe-kayak, sea-kayak, ιστιοπλοΐα και zodiac safari. Για τα παιδιά, υπάρχουν επίσης ειδικά προγράμματα κατασκηνώσεων σε εκπληκτικά μέρη όπως το Καρπενήσι, το Περτούλι, τον Χελμό, τον Παρνασσό, την Πάρνηθα και τον Σμόλικα αλλά και πιο μικρές εξορμήσεις, πάρτι για σχολεία και οικογένειες. Επιπλέον η TREKKING HELLAS αναλαμβάνει  εταιρικές διοργανώσεις με υπαίθριες δραστηριότητες αναψυχής.

Τι περιμένετε; Εδώ ξεκινάει η περιπέτεια!

Newsletter Trekking Hellas - Γίνετε μέλος της πιο ζωντανής ταξιδιωτικής κοινότητας.

Κάνοντας εγγραφή αυτομάτως συναινώ με τους Όρους Χρήσης.