Gopr4752hires

Οι άνθρωποί μας

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΑΣΗΣ

info@trekking.gr, +30 2103310323 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Δημητρίου Γούναρη 96 Τ.Κ. 15125 Μαρούσι

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ

Με περισσότερους από 150 ανθρώπους στην ομάδα μας, είμαστε μια ομάδα με πλήθος διαφορετικών καταβολών, εμπειριών και πεδίων εξειδίκευσης, αλλά όλοι μοιραζόμαστε τις ίδιες κοινές αξίες, το ίδιο «Trekking Hellas DNA».

Οι αρχές μας

Trekking Hellas DNA σημαίνει ενθουσιασμός για τον κλάδο μας, αμοιβαίος σεβασμός στην ομάδα, αγάπη και δέσμευση για την εταιρεία και τη φιλοσοφία της. Μπορούμε να δηλώνουμε με υπερηφάνεια ότι η Trekking Hellas είναι η 1η Εταιρεία Υπαίθριων Δραστηριοτήτων στην Ελλάδα, γνωρίζουμε όμως ότι η επιτυχία μας αποδίδεται στον ανθρώπινο παράγοντα, με όλους εμάς να υπερβαίνουμε το τυπικό αντικείμενο εργασίας μας.

Το όραμά μας

Με αφοσίωση και δημιουργικότητα, σχεδιάζουμε προγράμματα υπαίθριων δραστηριοτήτων σε Ελλάδα και εξωτερικό, και ονειρευόμαστε το μέλλον του τουρισμού. Η διοίκησή μας είναι πάντα δεκτική σε καινοτόμες ιδέες, πρόθυμη να μας εμπιστευτεί σε νέες πρωτοβουλίες. Μας αρέσει να ακούμε τις ανάγκες κάθε πελάτη, ανεξαρτήτως μεγέθους, και να προσαρμόζουμε ανάλογα τις υπηρεσίες μας, ακόμα κι αν αυτό απαιτεί επιπλέον χρόνο και προσπάθεια.

Οι συνοδοί μας

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών σε κάθε ταξιδιώτη που μας προτιμά. Η ομάδα μας φροντίζει να δημιουργήσει γνήσιες συνδέσεις με τους συμμετέχοντες κάθε προγράμματός μας, κάνοντας πολλά περισσότερα από το αναμενόμενο ή το απαιτούμενο.

Ο «πράσινος» χαρακτήρας μας

Η έννοια του ουσιαστικού και βιώσιμου ταξιδιού βρίσκεται στην καρδιά των προσπαθειών μας. Αγκαλιάζουμε και εφαρμόζουμε σθεναρά μια κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνη πολιτική, προωθώντας την προστασία της φύσης και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Προσπαθούμε να εκπαιδεύσουμε και να έχουμε θετικό αντίκτυπο σε αυτή τη γωνιά του κόσμου.

Στην Trekking Hellas, οι δραστηριότητες και τα ταξίδια μας είναι από τη φύση τους φιλικά προς το περιβάλλον και στηρίζουν από επιλογή τις λιγότερο τουριστικές τοπικές κοινότητες. Πιστεύουμε ότι η βιωσιμότητα δεν είναι απλώς ένα σύνθημα- είναι τρόπος ζωής. Ένας τρόπος που σέβεται τόσο το περιβάλλον όσο και τους ανθρώπους που το αποκαλούν σπίτι τους. Γι' αυτό το λόγο το μότο μας είναι: "Από τη φύση και από επιλογή". Επειδή πολλά από τα πράγματα που κάνουμε είναι αυθόρμητα, ενώ άλλα είναι συνειδητές αποφάσεις. Αλλά όλα έχουν σημασία, γιατί όλα μαζί καθορίζουν ποιοι είμαστε.

Η διοίκησή μας

Η Trekking Hellas διοικείτο από το 1986 από τον αγαπημένο μας ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο Μιχαήλ Τσούκια, ο οποίος απεβίωσε τον Μάρτιο του 2020, λόγω του Covid-19. Σεβόμενος τις αρχές που διέπουν την εταιρεία από το ξεκίνημά της, ο Στέφανος Σιδηρόπουλος συνεχίζει το όραμά της Trekking Hellas, μαζί με ένα μείγμα έμπειρων πιστών συναδέλφων, και πολλών νέων και εξαιρετικά δραστήριων μελών.

Οι άνθρωποί μας

Tsoukias1

ΙΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Εις Μνήμην Μιχάλη Τσουκιά 1955-2020

Lambris

ΣΥΝΙΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ OUTGOING MANAGER

Χρήστος Λάμπρης

Stefanos3

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Στέφανος Σιδηρόπουλος

Angelina

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Αγγελίνα Φουρκιώτη

Lida

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Λήδα Τσουκιά

311588566 10227286162170243 7774633988546959326 N

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Ειρήνη Dusendschoen

Νεφέλη Μαργαλιά

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Νεφέλη Μαργαλιά

Dsc4392 300X300

ΥΠΕYΘΥΝΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Θοδωρής Κιέλιχ Κακολύρης

Elina (1)

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Ελίνα Μυζίθρα

Ilias

OPERATIONS MANAGER

Ηλίας Παλιάτσος

Dimitrakopoulou

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Δήμητρα Δημητρακοπούλου

Untitled Design (1)

OPERATIONS DEPARTMENT

Ματίνα Μανωλιάδη

Eleftheria (1)

MARKETING MANAGER

Ελευθερία Κάππα

Apostolos

MEDIA MANAGER

Απόστολος Μαντζουράνης

Ifigeneia

MARKETING COORDINATOR

Ιφιγένεια Φλυτζάνα

Dimitra Kouri

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

Δήμητρα Κουρή

Img 20171105 123850 01 300X300

ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

Γεωργία Γιαννακούλη

Newsletter Trekking Hellas - Γίνετε μέλος της πιο ζωντανής ταξιδιωτικής κοινότητας.

Κάνοντας εγγραφή αυτομάτως συναινώ με τους Όρους Χρήσης.