• Ελληνικα
    • Αγγλικα

 

Η Trekking Hellas Ιωαννίνων είναι πρωτοπόρος στις υπαίθριες δραστηριότητες στην πόλη των Ιωαννίνων από το 1999, όταν και ιδρύθηκε το πρώτο της γραφείο.

Ο Γιώργος Πουλόπουλος, συνεργάτης της Trekking Hellas τα τελευταία 15 χρόνια, λάτρης της φύσης και του νερού, είναι οδηγός ποταμού, εκπαιδευτής οδηγών ποταμού και εκπαιδευτής εκπαιδευτών ποταμού, πιστοποιημένος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Rafting (I.R.F). Έχει διοργανώσει μαζί με την πολύτιμη υποστήριξη των συνεργατών του, εκπαιδεύσεις οδηγών ποταμού στην Ελλάδα, την Τουρκία και το Ιράν καθώς επίσης και το Ετήσιο Συνέδριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Rafting, το οποίο πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία τον Απρίλιο του 2017 στο Ζαγόρι.

Η άρτια στελεχωμένη βάση της Trekking Hellas Ioannina, διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα αποδυτήρια και βρίσκεται στην περιοχή της Κλειδωνιάς. Η βάση στελεχώνεται από μια δεμένη ομάδα 20 έμπειρων συνεργατών και φίλων, με πολυετή εμπειρία στις υπαίθριες δραστηριότητες. Μια ομάδα που δίνει έμφαση στη σωστή οργάνωση, την άρτια εκπαίδευση και εξειδίκευσή της. Ο στόχος της είναι να προσφέρει αυθεντικές και αξέχαστες εμπειρίες στη φύση, συνδυασμένες με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προς τους επισκέπτες της.

Η Trekking Hellas Ιωαννίνων υλοποιεί καθημερινά ημερήσιες δραστηριότητες αναψυχής στo Ζαγόρι (όπως Rafting, Πεζοπορίες, Ξεναγήσεις, Καταβάσεις Φαραγγιών, River Trekking και Mountain Biking), πολυήμερα προγράμματα (guided & self-guided) για οικογένειες, παρέες, ταξιδιώτες και εταιρίες.

Σας περιμένουμε για να ανακαλύψουμε μαζί τοπία άγριας ομορφιάς, ποτάμια, φαράγγια και αλπικές λίμνες στην περιοχή των Ιωαννίνων, του Ζαγορίου και του Μετσόβου, με σεβασμό στο περιβάλλον, τις ανθρώπινες σχέσεις, με αγάπη για τον τόπο και σεβασμό στις δικές σας ανάγκες.

 

*Αριθμός ΜΗ.Τ.Ε.: 0622Ε60000035601


Λεπτομέρειες Πρακτορείου

Στοιχεία επικοινωνίας

Διαχειριστές

Μέτρα Προστασίας Covid-19 Διαβάστε περισσότερα