3 Λόγοι Να Κάνεις Canoe Kayak φέτος την Άνοιξη

  • Τρί 09 Απρ 2024
    • Tips ταξιδιού

🛶 Η Άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για να εξερευνήσεις τις εντυπωσιακές λίμνες της Ελλάδας!

Με ένα canoe kayak κωπηλατείς σε περιοχές μακριά από την πολυκοσμία, απολαμβάνοντας απομονωμένες, παρθένες ακτές και ανεξερεύνητες σπηλιές. Ας δούμε τους 3 λόγους που θα σε κάνουν να επιλέξεις το κανό καγιάκ αυτήν την Άνοιξη!

  1. Ο ανοιξιάτικος καιρός σου χαρίζει την τέλεια αφορμή για να βρεθείς στη φύση απολαμβάνοντας μια κανό καγιάκ δραστηριότητα!Τώρα είναι η ιδανική εποχή για να χαρείς τις ευχάριστες θερμοκρασίες, χωρίς να σε καίει ο ήλιος του καλοκαιριού και χωρίς να σε απασχολούν οι απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες του φθινοπώρου. 
  2. Το τοπίο μεταμορφώνεται κι εσύ έχεις την ευκαιρία να το χαρείς καθώς κωπηλατείς σε μια όμορφη λίμνη. Θα ξεπροβάλλουν τα ζωντανά χρώματα της εποχής γύρω σου, ο ανοιξιάτικος ήλιος θα αγγίζει το πρόσωπό σου, ενώ ο απαλός παφλασμός θα αποτελεί το πιο ωραίο soundtrack για την εξερεύνησή σου. 
  3. Λιγότερος κόσμος, περισσότερες στιγμές ξεγνοιασιάς! Ζήσε στο έπακρο την εμπειρία του canoe kayak πριν από την κορύφωση της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου. Με λιγότερα πλήθη, μπορείς να απολαύσεις πραγματικά την ομορφιά του ελληνικού τοπίου και της άγριας ζωής.

Η Άνοιξη στη χώρα μας είναι μια μαγική εποχή, και μια περιπέτεια με κανό ή καγιάκ είναι ο τέλειος τρόπος για να την απολαύσεις στο έπακρο. Η επόμενη ανοιξιάτικη περιπέτεια σου σε περιμένει!

Πού θα κάνεις canoe kayak;

trekking icon

Canoe Kayak στον Αμβρακικό

€70
trekking icon

Canoe-kayak & Τοξοβολία στο Δέλτα Πηνειού

4 ώρες

€47
trekking icon

Kανό και πεζοπορία στη λίμνη Τσίβλου

5 ώρες

€106

Newsletter Trekking Hellas - Γίνετε μέλος της πιο ζωντανής ταξιδιωτικής κοινότητας.

Κάνοντας εγγραφή αυτομάτως συναινώ με τους Όρους Χρήσης.