Helmos Mountain Festival vol. 2: Μια μοναδική εμπειρία στο βουνό

  • Πέμ 27 Ιουν 2024
    • Ελλάδα

Το Helmos Mountain Festival, που πραγματοποιήθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου 2024, προσέφερε μια μοναδική εμπειρία σε περισσότερους από 15.000 λάτρεις της μουσικής και της φύσης. Το φεστιβάλ συνδύασε την απόλυτη μουσική απόλαυση, από αγαπημένους καλλιτέχνες όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, οι Λόγος Τιμής και οι L'Entourloop, με συναρπαστικές δραστηριότητες στη φύση.

Η Trekking Hellas Achaea ήταν εκεί για να προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες, γεμάτες περιπέτεια και αδρεναλίνη:

  • 🦊 Flying Fox: Για τους λάτρεις της αδρεναλίνης, το zip line στο βουνό του Χελμού ήταν σίγουρα μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Ακόμα θυμόμαστε τα χαμόγελα και τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων μετά την λήξη του!
  • 🏹 Τοξοβολία: Εκπαιδευτές της Trekking Hellas Achaea μύησαν τους επισκέπτες στα μυστικά της τοξοβολίας σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ιδανικό για παρέες και τουρνουά.
  • 🥾 Πεζοπορίες: Οι λάτρεις της πεζοπορίας εξερεύνησαν τα μονοπάτια του Χελμού σε πεζοπορίες διαφόρων βαθμών δυσκολίας. Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η πεζοπορία στην κορυφή του Χελμού, σε συνεργασία με την The North Face, όπου οι συμμετέχοντες έλαβαν ως δώρο καπέλο The North Face.
  • 🛶 Κανό στη λίμνη Τσιβλού: Bόλτα στην πανέμορφη λίμνη και μετά μία δροσιστική βουτιά για όσους ζεστάθηκαν στο βουνό!

Επιπλέον, η Trekking Hellas Achaea διοργάνωσε παιχνίδι ερωτήσεων για τους επισκέπτες της, με πλούσια δώρα για τους νικητές, όπως gift voucher για τα προγράμματα της Trekking Hellas, καπέλα The North Face, Flying Fox και τοξοβολία.

Το Helmos Mountain Festival vol. 2 αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για να συνδυάσουν μουσική, δραστηριότητες και χαλάρωση σε ένα πανέμορφο μέρος, κι η Trekking Hellas Achaea απέδειξε για άλλη μια φορά την αφοσίωσή της στην προσφορά αξέχαστων εμπειριών στους λάτρεις της φύσης και της περιπέτειας.

Newsletter Trekking Hellas - Γίνετε μέλος της πιο ζωντανής ταξιδιωτικής κοινότητας.

Κάνοντας εγγραφή αυτομάτως συναινώ με τους Όρους Χρήσης.