8ήμερο θαλάσσιο καγιάκ στα Δωδεκάνησα

8ήμερο θαλάσσιο καγιάκ στα Δωδεκάνησα

Ένα υπέροχο ταξίδι με θαλάσσιο καγιάκ που δεν πρέπει να χάσετε, εξερευνώντας ό,τι καλύτερο έχουν να προσφέρουν τα Δωδεκάνησα.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
Απρίλιος- Οκτώβριος
Καθορισμένες ημερομηνίες 2024:
19-26 Μάϊου
23-30 Ιουνίου
20-27 Οκτώβρη
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ
3
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
8 ημέρες
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
2
8ήμερο θαλάσσιο καγιάκ στα Δωδεκάνησα
Τιμή από €820
ΤΙΜΗ ΑΠΟ € 820 - ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!

Σύνοψη

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδρομής με θαλάσσιο καγιάκ μπορείτε να ζήσετε μια περιπέτεια όπως καμία άλλη, να έρθετε όσο το δυνατόν πιο κοντά στην ελληνική νησιωτική ζωή, να κολυμπήσετε σε κρυστάλλινα νερά, να κωπηλατήσετε σε κρυμμένους κόλπους και να πάτε σε μέρη που λίγοι έχουν βρεθεί. Αυτό  το φιλικό προς το περιβάλλον ταξίδι συνδυάζει την κοσμοπολίτικη και ιστορική Ρόδο και την κομψή Σύμη, ένα από τα μικρότερα ελληνικά νησιά και το πιο απομακρυσμένο προς την Ανατολή. Το 8μερο πρόγραμμα θαλάσσιου καγιάκ στα Δωδεκάνησα σας δίνει τη δυνατότητα να ξεφύγετε από τα πλήθη και να γνωρίσετε την πραγματική, αυθεντική πλευρά της περιοχής. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά πώς ζουν σήμερα οι ντόπιοι, πώς η θάλασσα μοιάζει συνεχώς να παλεύει με τη στεριά, πως μικρά λευκά ξωκλήσια κρύβονται συχνά στα πιο παρθένα μέρη και, τέλος, πώς η ζωή μπορεί να είναι εξαιρετική ακόμα και όταν είναι απλή! Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην επιλογή μόνο της δραστηριότητας ή του πλήρους πακέτου μας - το οποίο καλύπτει επίσης τη διαμονή και τη μεταφορά σας.

Ημέρα 1η
Άφιξη στη Ρόδο
Ημέρα 2η
Καγιάκ στη κόκκινη άμμο
Ημέρα 3η
Καγιάκ την ανατολή
Ημέρα 4η
Καγιάκ στη Λίνδο
Ημέρα 5η
Άφιξη στη Σύμη με πλοίο και εισαγωγική εκδρομή
Ημέρα 6η
Καγιάκ στη παραλία του Αγίου Γεωργίου Δυσάλωνα
Ημέρα 7η
Καγιάκ στη Νίμο
Ημέρα 8η
Αναχώρηση

Δραστηριότητες / Πρόγραμμα

Άφιξη στη Ρόδο

Την 1η ημέρα της εκδρομής σας τακτοποιείστε στο κατάλυμά σας και απολαμβάνετε τη ζεστασιά του ροδιακού ήλιου! Το απόγευμα, ετοιμαστείτε για μια εισαγωγική συνάντηση με έναν συνοδό-εμψυχωτή της Trekking Hellas Ρόδου στο χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου σας και στη συνέχεια ένα δείπνο καλωσορίσματος (αφορά το πλήρες πακέτο).

Διανυκτέρευση στο Φαληράκι.

Παραλία Κόκκινη Άμμος

Σήμερα στην εκδρομή σας με θαλάσσιο καγιάκ ξεκινάτε από ένα πιο νότιο σημείο στην ανατολική ακτή, ένα γοητευτικό ψαροχώρι που ονομάζεται Χαράκι. Το τοπίο εδώ είναι εντελώς διαφορετικό από την προηγούμενη μέρα και δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει – για διαφορετικούς λόγους από χθες! Στη σημερινή λίστα σημειώνουμε  το Μεσαιωνικό Κάστρο του Φερακλού, τη χρυσή αμμώδη παραλία  της Αγάθης και το παρθένο στολίδι της Ρόδου γνωστό ως παραλία κόκκινη άμμος

Μετά από κολύμπι με μάσκα και αναπνευστήρα και χαλάρωση, ένα μπάρμπεκιου θα σας περιμένει ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.

 

Απόσταση: 8.8 χλμ.

Διάρκεια: 5 ώρες

Πραγματικός χρόνος κωπηλασίας: 2,5 ώρες

Διανυκτέρευση στο φαληράκι.

Καγιάκ με την ανατολή του ήλιου

Το Καγιάκ την ώρα της ανατολής είναι μοναδικό. Η περιήγηση ξεκινά από την παραλία Καθαρά στο Φαληράκι. Πριν ξημερώσει, θα ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς το Νότο, ακολουθώντας την ακτογραμμή με την Ανατολή στα αριστερά σας. Αυτή τη στιγμή της ημέρας, σχεδόν καμία ανθρώπινη δραστηριότητα δεν μπορεί να διαταράξει την ηρεμία και την ομορφιά του τοπίου. Όταν πλησιάζετε στον κόλπο του ‘Αντονι Κουίν θα επιβραδύνετε και θα περιμένετε την ανατολή του ηλίου! Τι φανταστικό συναίσθημα και απίστευτα χρυσά χρώματα! Όλα γίνονται κόκκινα και πορτοκαλί, η θάλασσα λάμπει και τελικά βραβεύεστε για το πρωινό ξύπνημα! Αφού απολαύσετε το θέαμα – και τραβήξετε μερικές φοβερές φωτογραφίες, θα επισκεφθείτε την παραλία Λαδικό, όπου θα απολαύσετε το πρώτο μπάνιο της ημέρας απολαμβάνοντας την όμορφη ηρεμία. Αργότερα, θα απολαύσετε ένα νόστιμο ελληνικό πρωινό με θέα τη Μεσόγειο. Στο δρόμο της επιστροφής θα εξερευνήσετε επίσης τη σπηλιά της φώκιας!  Το υπόλοιπο της ημέρας είναι ελεύθερο για να χαλαρώσετε και να εξερευνήσετε την πόλη της Ρόδου.

 

Απόσταση : 7,5 Χιλιόμετρα

 

Διάρκεια: 4 ώρες

 

Πραγματικός

χρόνος κωπηλασίας: 2 ώρες

 

Διανυκτέρευση στο Φαληράκι.

Λίνδος

Σήμερα το 8μερο πρόγραμμα θαλάσσιου καγιάκ στα Δωδεκάνησα μας φέρνει πίσω στη Ρόδο για την τελευταία σας εμπειρία καγιάκ. Τώρα ετοιμαζόμαστε για μερικές πραγματικά τέλειες φωτογραφίες - τύπου καρτ ποστάλ στη Λίνδο - το διαχρονικό στολίδι του νησιού της Ρόδου. Μικρά, γραφικά ασβεστωμένα σπίτια αντιπαραβάλλονται με τις ροζ βουκαμβίλιες, τα όμορφα καταγάλανα νερά, τη χρυσή αμμουδιά και την αρχαία Ακρόπολη στην κορυφή του λόφου. Τι περισσότερο θα μπορούσε κανείς να θέλει για το απόλυτο σκηνικό; Στη σημερινή λίστα "to do" είναι επίσης ο  κόλπος του Αγίου Παύλου και  ο κόλπος του Ναβαρόνε.

Στη συνέχεια θα απολαύσετε μεσημεριανό γεύμα σε μια ταβέρνα με εκπληκτική θέα ενώ χαλαρώνετε και αναζωογονείστε. 

Έπειτα ακολουθεί επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο του ναού της Λίνδου της Αθηνάς, μοναδικό χώρο απίστευτης ομορφιάς!

 

Απόσταση : 14,4 χλμ.

Διάρκεια: 9 ώρες

Πραγματικός χρόνος κωπηλασίας: 4,5 ώρες

Διανυκτέρευση στο Φαληράκι

Άφιξη στη Σύμη

Η 5η ημέρα του 8μερου προγράμματος θαλάσσιου καγιάκ στα Δωδεκάνησα μας βρίσκει στο τοπικό πλοίο για τη Σύμη – το πιο γραφικό νησί των Δωδεκανήσων.

Από την πρώτη ματιά σε αυτό το νησί μέχρι την τελευταία θα δυσκολευτείτε χωρίς αμφιβολία να χορτάσετε αυτό το πανέμορφα μοναδικό νησί.

Η εκδρομή μας  με θαλάσσιο καγιάκ ξεκινά αμέσως στον Γυαλό - ακριβώς δίπλα όπου έχουμε αποβιβαστεί από το πλοίο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα προσωπικά σας αντικείμενα και τις αποσκευές σας, καθώς όλα θα μεταφερθούν στο αποψινό κατάλυμα με όχημα μεταφοράς.

Πρώτα θα κολυμπήσουμε με αναπνευστήρα στον όρμο της Αγίας Μαρίνας με τα γαλαζοπράσινα νερά και θα εξερευνήσουμε επίσης το μικροσκοπικό νησί του.

 

Πριν φτάσουμε στο χωριό Πέδι, θα κωπηλατήσουμε στην παραλία του Αγίου Νικολάου και θα απολαύσουμε ένα παραδοσιακό γεύμα σε μια οικογενειακή τοπική ταβέρνα.

 

Στη συνέχεια, θα κωπηλατήσουμε στην παραλία Πέδι και θα εγκατασταθούμε στα υπέροχα δωμάτιά μας για τις επόμενες 2 διανυκτερεύσεις.

 

Το υπόλοιπο απόγευμα είναι ελεύθερο να εξερευνήσετε το Πέδι ή την πόλη του Γυαλού.

 

Απόσταση: 7,5 Χιλιόμετρα

 

Διάρκεια: 4 ώρες

 

Πραγματικός χρόνος κωπηλασίας: 2 ώρες

 

Ακτοπλοϊκό ταξίδι: 1 ώρα

 

Διανυκτέρευση στο Πέδι

Σύμη - Άγιος Γεώργιος Δισάλωνας

Ο προορισμός μας για σήμερα είναι ο κόλπος του Αγίου Γεωργίου Δισάλωνα - μια περιοχή προσβάσιμη μόνο με σκάφος. Ο υπέροχος βράχος πίσω από την παραλία, ολοκληρώνει το μοναδικό και μαγευτικό τοπίο της. Απολαμβάνουμε την μέρα μας, κολυμπώντας στα καθαρά γαλαζοπράσινα νερά της και γευόμαστε ένα υπέροχο μπάρμπεκιου δίπλα στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου.

Θα εξερευνήσουμε επίσης τον κόλπο της Νανού, όπου θα απολαύσετε τη μεγάλη συμιακή φιλοξενία και ένα φρέσκο νόστιμο γεύμα δίπλα στην παραλία.

Απόψε μένουμε στο Πέδι – έναν πραγματικό παράδεισο για όσους αναζητούν γαλήνη και ησυχία! Αν ενδιαφέρεστε για κάποια βραδινή εξερεύνηση του Γυαλού, του κύριου οικισμού της Σύμης, βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια!

Απόσταση: 13,6 χλμ.

Διάρκεια: 6 ώρες

Πραγματικός χρόνος κωπηλασίας: 3,5 ώρες

Διανυκτέρευση στο Πέδι

Νίμος

Ένα πρωινό νωρίς συνιστάται σήμερα την τελευταία ημέρα της εκδρομής μας με θαλάσσιο καγιάκ για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα χρώματα του πρωινού ουρανού και την ηρεμία και την ηρεμία της παραλίας Πέδι. Μετά από απολαυστικό ανεφοδιασμό ξεκινάμε για την επόμενη εκδρομή καγιάκ. Προορισμός μας η Νίμος – σε απόσταση αναπνοής από τη Σύμη!

 

Η Νίμος είναι ένα ακατοίκητο νησί και ως εκ τούτου έχει άφθονα κατσίκια.

 

Σήμερα απολαμβάνουμε το χαλαρό γεύμα μας, που σερβίρεται στο προαύλιο της μικρής εκκλησίας της Παναγίας υπακοής.

 

Στο δρόμο της επιστροφής, θα έχουμε πολλές ευκαιρίες για φωτογραφίες που απαθανατίζουν τα πολύχρωμα σπίτια της πόλης του Νημποριού και του Γυαλού.

 

Το απόγευμα, ήρθε δυστυχώς η ώρα να αποχαιρετήσουμε αυτόν τον μικρό βραχώδη παράδεισο και να πάρουμε το πλοίο για να ετοιμαστούμε για την επόμενη μοναδική κωπηλατική μας περιπέτεια!

 

Απόσταση: 14 Χιλιόμετρα

 

Διάρκεια: 5 ώρες

 

Πραγματικός χρόνος κωπηλασίας: 4 ώρες

 

Ακτοπλοϊκό ταξίδι: 1 ώρα

 

Διανυκτέρευση στην πόλη της Ρόδου

Αναχώρηση

Μετά από ένα χορταστικό πρωινό (συμπεριλαμβάνεται στη πλήρη έκδοση του πακέτου), ήρθε η ώρα να πείτε αντίο στη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα - υποσχόμενοι για άλλη μια περιπέτεια πολύ σύντομα!

Σημαντικές Πληροφορίες

Με μια ματιά

ΕΚΤΑΣΗ
2,714 km²
ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ
Συνολικά στα Δωδεκάνησα; 200.452
ΝΟΜΙΣΜΑ
euro (€)
ΖΩΝΗ ΩΡΑΣ
UTC+02:00 (EET)

Highlights

 • Παραλία του Άντονι Κουίν
 • Λίνδος & Ακρόπολη
 • Σύμη & Άγιος Γεώργιος Δυσάλωνας
 • Καγιάκ στο ηλιοβασίλεμα
 • Παραλία Κόκκινη Άμμος
 • Νησίδα Νίμος

Προκαθορισμένες Ημερομηνίες 2024

 • 19 - 26 Μάϊου 
 • 23 - 30 Ιουνίου
 • 20 - 27 Οκτώβρη 

Τιμή

 Τιμή/άτομο: 

Σταθερή τιμή αναχώρησης (πλήρες πακέτο): 2180€/άτομο - τουλάχιστον 4 άτομα

 

Σταθερή τιμή αναχώρησης (μόνο δραστηριότητα): 1085€/άτομο - τουλάχιστον 4 άτομα

Για ιδιωτικές αναχωρήσεις: 

 Πλήρες πακέτο:

 

1910€ ανά άτομο για 12 συμμετέχοντες

1990€ ανά άτομο για 10 συμμετέχοντες

2120€ ανά άτομο για 8 συμμετέχοντες

2180€ ανά άτομο για 6 συμμετέχοντες

2500€ ανά άτομο για 4 συμμετέχοντες

3510€ ανά άτομο για 2 συμμετέχοντες

 

Πακέτο μόνο δραστηριότητας:

 

820€ ανά άτομο για 12 συμμετέχοντες

900€ ανά άτομο για 10 συμμετέχοντες

1010€ ανά άτομο για 8 συμμετέχοντες

1085€ ανά άτομο για 6 συμμετέχοντες

1410€ ανά άτομο για 4 συμμετέχοντες

2380€ ανά άτομο για 2 συμμετέχοντες

Γενικές πληροφορίες

Αυτή η περιήγηση με θαλάσσιο καγιάκ σας επιτρέπει να ξεφύγετε από τα πλήθη και να ζήσετε την πραγματική και αυθεντική πλευρά του νησιού. Έχετε την ευκαιρία να δείτε πώς ζουν οι ντόπιοι σήμερα, πώς η θάλασσα φαίνεται να παλεύει συνεχώς με τη γη, πώς μικροσκοπικά μικρά λευκά ξωκλήσια κρύβονται συχνά στα πιο παρθένα μέρη και, τέλος, πώς η ζωή μπορεί να είναι εξαιρετική και ταυτόχρονα τόσο απλή - όλα από κοντά!

Εξοπλισμός

 • Μαγιό
 • Καπέλο & γυαλιά ηλίου
 • Παπούτσια νερού / σανδάλια ή σαγιονάρες
 • Άνετα αθλητικά παπούτσια
 • Αλλαγή ρούχων
 • Πετσέτα που στεγνώνει γρήγορα
 • Μακρυμάνικο rushgard ή πουκάμισο
 • Αντηλιακό 
 • Αντιανεμικό μπουφάν
 • Το δικό σας προσωπικό μπουκάλι νερού – ως μέρος της περιβαλλοντικής μας πολιτικής, δεσμευόμαστε να εξαλείψουμε τη χρήση πλαστικών μπουκαλιών νερού μίας χρήσης

8ήμερο θαλάσσιο καγιάκ στα Δωδεκάνησα

Ένα υπέροχο ταξίδι με θαλάσσιο καγιάκ που δεν πρέπει να χάσετε, εξερευνώντας ό,τι καλύτερο έχουν να προσφέρουν τα Δωδεκάνησα.

Κόστος από €820

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

FAQs

Τι πρέπει να έχω μαζί μου;

 • ό,τι αναγράφεται παραπάνω στην ενότητα "Εξοπλισμός"

Ποιο είναι το σημείο & η ώρα συνάντησης;

Σημείο Συνάντησης: παραλία Καθαρά, Φαληράκι

Ώρα Συνάντησης: 08.30πμ

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Επίπεδο Εμπειρίας: Απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στο θαλάσσιο καγιάκ

Περιορισμοί ηλικίας : 14 ετών και άνω

Δραστηριότητες που ίσως σας ενδιαφέρουν

trekking icon

Rafting στο Βερνέζι - Πηνειό

4 ώρες

€60

Newsletter Trekking Hellas - Γίνετε μέλος της πιο ζωντανής ταξιδιωτικής κοινότητας.

Κάνοντας εγγραφή αυτομάτως συναινώ με τους Όρους Χρήσης.