Νεπάλ Αnnapurna Trekking, 19 Οκτωβρίου - 2 Νοεμβρίου 2024

Νεπάλ Αnnapurna Trekking, 19 Οκτωβρίου - 2 Νοεμβρίου 2024

Πεζοπορία στο Αμφιθέατρο της Αναπούρνα

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
28 Απριλίου έως 12 Μαΐου 2024 (Πάσχα) Sold out!
19 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου 2024
Semi guided κάθε Άνοιξη και Φθινόπωρο
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ
3
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
15 ημέρες
Νεπάλ Αnnapurna Trekking, 19 Οκτωβρίου - 2 Νοεμβρίου 2024
Τιμή από €2650
ΤΙΜΗ ΑΠΟ € 2650 - ΕΚΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Σύνοψη

Tο Νεπάλ είναι μια χώρα χαρισματική. Περιλαμβάνει την καρδιά των Ιμαλαΐων, εδώ βρίσκονται οι 8 από τις 14 συνολικά κορυφές άνω των 8.000 μέτρων που υπάρχουν στη γη, και χιλιάδες άλλες κορυφές, λόφους, δάση, ποτάμια και φαράγγια. Το σκηνικό συμπληρώνεται από το περιορισμένο οδικό δίκτυο (το οποίο ωστόσο χρόνο με το χρόνο επεκτείνεται) και το αντίστοιχα τεράστιο δίκτυο μονοπατιών που διαθέτει. Τα δε μονοπάτια καθώς αποτελούν τους κύριους άξονες επικοινωνίας μεταξύ των χωριών, είναι καλοσυντηρημένα και πολυσύχναστα. Όλα αυτά οδήγησαν το Νεπάλ στην κορυφή του παγκόσμιου πεζοπορικού τουρισμού.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι μια από τις ομορφότερες των Ιμαλαΐων, στην καρδιά του Εθνικού Πάρκου της Αναπούρνα. Περνώντας από χωριά και κρεμαστές γέφυρες θα κινηθούμε κατά μήκος της βαθιάς χαράδρας του ποταμού Μόντι Κόλα μέχρι να φτάσουμε στο εσωτερικό του αμφιθεάτρου της Αναπούρνα και σε υψόμετρο 4100μ.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν τη συμμετοχή τους σε ένα αυθεντικό πρόγραμμα trekking, να μάθουν τα μυστικά ενός πολυήμερου trekking, και παράλληλα να έρθουν κοντά στον τρόπο ζωής των ντόπιων ορεσίβιων κατοίκων του Νεπάλ.

Ημέρα 1η
Πτήση προς Κατμαντού
Ημέρα 2η
Άφιξη στην Κατμαντού και επίσκεψη
Ημέρα 3η
Μεταφορά στην Ποκάρα
Ημέρα 4η
Πορεία στο χωριό Tolka (1790 μ.)
Ημέρα 5η
Πορεία στο Jhinu Danda (1340 μ.)
Ημέρα 6η
Πορεία στο Sinuwa (2360 μ.)
Ημέρα 7η
Πορεία στον οικισμό Himalaya (2920 μ.)
Ημέρα 8η
Πορεία στο Machhapuchhre Base Camp (3700 μ.)
Ημέρα 9η
Πορεία στο Annapurna Base Camp (4130 μ.)
Ημέρα 10η
Πορεία στο Bamboo (2130 μ.)
Ημέρα 11η
Ολοκλήρωση trekking και επιστροφή στην Ποκάρα
Ημέρα 12η
Επιστροφή στην Κατμαντού
Ημέρα 13η
Ξενάγηση Patan, Bhaktapur, Pashupatinath
Ημέρα 14η
Πτήση επιστροφής
Ημέρα 15η
Άφιξη στην Αθήνα

Δραστηριότητες / Πρόγραμμα

Πτήση προς Κατμαντού

Αναχώρηση ώρα 09:55 με την Turkish Airlines για την Κωνσταντινούπολη, όπου φτάνουμε στις 11:20. Με την επόμενη πτήση μας να αναχωρεί το βράδυ για Κατμαντού στις 20:20, έχουμε στην διάθεσή μας  αρκετό χρόνο για μια βόλτα στην πόλη

Άφιξη στην Κατμαντού και επίσκεψη

Άφιξη στην Κατμαντού το πρωί ώρα 06:05. Μετά τις αναγκαίες διατυπώσεις εισόδου στη χώρα, αναχώρηση για επίσκεψη σε δυο από τα κύρια αξιοθέατα της πόλης. Πρώτο στη σειρά είναι το Swayambhunath (γνωστό και ως monkey temple από τις μαϊμούδες που κυκλοφορούν παντού), στην κορυφή ενός δασωμένου λόφου γεμάτη με ναούς και θέα στην πόλη. Σειρά έχει η  Kathmandu Durbar Square, η οποία επίσης είναι γεμάτη με ναούς και συμπεριλαμβάνεται στην λίστα μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Εδώ θα δοθεί αρκετός χρόνος για περιπλάνηση και φωτογράφιση, πριν την επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή Thamel, στην καρδιά της αγοράς, γεμάτης με μαγαζάκια που πουλάνε μια απίστευτη ποικιλία από σουβενίρ, καφέ και εστιατόρια, ανακατεμένα με μικρούς ναούς, χρώματα και αρώματα. Η διαμονή θα γίνει στο ξενοδοχείο Hotel Arts 3* ή άλλο παρόμοιο, σε δίκλινα δωμάτια με μπάνιο και πρωινό.

Μεταφορά στην Ποκάρα

Αναχώρηση με prive λεωφορείο για την Ποκάρα, και από εκεί για τον οικισμό Pothana ή Dhampus, μια διαδρομή που διαρκεί περίπου 8 ώρες. Διανυκτέρευση σε πανδοχείο.

Πορεία στο χωριό Tolka (1790 μ.)

Μετά το πρωινό, ξεκινάμε την πεζοπορία μας, ακολουθώντας ένα ομαλά ανηφορικό μονοπάτι. Πρώτος μας στόχος είναι το διάσελο Deurali (2.167 μ), απ’ όπου φαίνονται οι πρώτες εντυπωσιακές εικόνες των μεγάλων κορυφών, Annapurna South, Machhapuchhre, κ.ά. Κατηφορίζοντας από την βόρεια πλευρά προς την κοιλάδα του ποταμού Modi Khola, άφιξη στο χωριό Tolka όπου θα γίνει η πρώτη διανυκτέρευση σε lodge.

Πορεία 6 χλμ, διάρκεια 3-4 ώρες, υψομετρική +300μ, – 550 μ

Πορεία στο Jhinu Danda (1340 μ.)

Πορεία κατά μήκος του ποταμού Modi Khola μέχρι το Jhinu Danda, έναν οικισμό πάνω από το ποτάμι περιτριγυρισμένο από πλούσια τροπική βλάστηση.

Το απόγευμα όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκεφθούν τις θερμές πηγές περίπου ένα χλμ πιο πάνω στο ποτάμι, για ένα ζεστό μπάνιο Ιμαλαΐων.

Πορεία 8,6 χλμ, διάρκεια 4-5 ώρες, υψομετρική +650μ, – 690 μ

Πορεία στο Sinuwa (2360 μ)

Ξεκινώντας την ημέρα, ένα παρατεταμένα ανηφορικό μονοπάτι οδηγεί στο χωριό Chhomrong (2.170 μ) στους πρόποδες του βουνού Hiunchuli. Στη συνέχεια κατηφορίζει ξανά μέχρι το χωριό Sinuwa όπου θα γίνει διανυκτέρευση σε lodge.

Πορεία 6 χλμ, διάρκεια 4 ώρες, υψομετρική +740 μ -390 μ

Πορεία στον οικισμό Himalaya (2920 μ.)

Συνεχίζοντας την ανάβαση μετά το πρωινό, η πορεία μπαίνει στην βαθιά χαράδρα του ποταμού Modi Khola με τις πλαγιές των βουνών να κλείνουν δεξιά αριστερά σε ένα άγριο και πανέμορφο τοπίο με οργιώδη βλάστηση. Στο παρελθόν αυτή τη διαδρομή χρησιμοποιούσαν μόνο βοσκοί και είχε ελάχιστες υποδομές, πλέον όμως έχει οικισμούς, πανδοχεία και tea shops για σύντομες στάσεις και ξεκούραση πίνοντας ένα ζεστό τσάι.

Σημερινός προορισμός είναι ο οικισμός Himalaya (2.920 μ)

Πορεία 10 χλμ, διάρκεια πορείας 6 ώρες, υψομετρική +1060 μ -300 μ

Πορεία στο Machhapuchhre Base Camp (3700 μ.)

Η πορεία συνεχίζει με προορισμός το Machhapuchhre Base Camp (3.700 μ), έναν οικισμό στους πρόποδες του εντυπωσιακού βουνού Machhapuchhre (6993 μ). Το όνομα του βουνού σημαίνει «Ουρά Ψαριού» από το χαρακτηριστικό σχήμα της δίδυμης κορυφής του και είναι ιερό βουνό για τους Νεπαλέζους με απαγορευμένη την ανάβασή στην κορυφή του.

Πορεία ημέρας 6 χλμ, διάρκεια πορείας 6-8 ώρες, υψομετρική +1300 μ – 500 μ

Πορεία στο Annapurna Base Camp (4130 μ.)

Η σημερινή ημέρα έχει μια σχετικά μικρή πορεία, με τελικό προορισμό το Annapurna S. Base Camp (4.100 μ). Το μονοπάτι κινείται παράλληλα με την μοραίνα του παγετώνα που κατεβαίνει από τον γίγαντα Annapurna 1 (8091 μ) ο οποίος ορθώνεται από πάνω μας και φτάνει στην καρδιά του αμφιθεάτρου με δεκάδες κορυφές του συγκροτήματος της Ανναπούρνα να κλείνουν τον  ορίζοντα τριγύρω. Ανάμεσά τους και η κορυφή Annapurna South που αποτέλεσε στόχο της πρώτης Ελληνικής ορειβατικής αποστολής στα Ιμαλάια του Νεπάλ το 1985.  Λόγω του υψομέτρου και των πιθανών επιπλοκών του στην προσαρμογή ορισμένων, η σημερινή πορεία πρέπει να έχει αργό ρυθμό. Φτάνοντας στο lodge της σημερινής διανυκτέρευσης, θα υπάρχει αρκετός χαλαρός χρόνος για να αφιερωθεί στο θέαμα που τριγυρίζει, ή για σύντομες βόλτες στην περιοχή.

Πορεία ανάβασης 3 χλμ, διάρκεια 2,5 ώρες, υψομετρική +450 μ

Πορεία στο Bamboo (2130 μ.)

Μετά το πρωινό αρχίζει η κατάβαση μας ακολουθώντας το ίδιο μονοπάτι, με προορισμό ημέρας τον οικισμό Bamboo όπου θα γίνει διανυκτέρευση σε lodge.

Πορεία 14 χλμ, διάρκεια 7 ώρες, υψομετρική +570 μ -2.380 μ

Ολοκλήρωση trekking και επιστροφή στην Ποκάρα

Ακολουθώντας τώρα ένα λίγο διαφορετικό μονοπάτι, το trekking ολοκληρώνεται κοντά στο ποτάμι στη New Bridge όπου φτάνει δρόμος.

Πορεία 11 χλμ, διάρκεια 6 ώρες, υψομετρική +770 μ – 1370 μ.

Από εδώ με αυτοκίνητο θα συνεχίσουμε για την Pokhara (60 χλμ, 2 ώρες)

Μεταφορά στο ξενοδοχείο Adam 3* ή άλλο παρόμοιο κοντά στην λίμνη για διανυκτέρευση σε δωμάτια με μπάνιο και πρωινό.

Επιστροφή στην Κατμαντού

Αναχώρηση με τουριστικό λεωφορείο για την επιστροφή μας στην Κατμαντού. Απόγευμα ελεύθερο για βόλτες στην αγορά του Thamel.

Ξενάγηση Patan, Bhaktapur, Pashupatinath

Ελεύθερος χρόνος το πρωί για τα τελευταία μας ψώνια στην πλούσια και μοναδική αγορά της πόλης.

Στη συνέχεια επίσκεψη των άλλων δυο σημαντικών πόλεων της κοιλάδας,  Patan & Bhaktapur. Στο παρελθόν η κάθε μια από τις τρεις πόλεις της κοιλάδας, Κατμαντού, Πατάν και Μπαχταπούρ,  είχαν επιδοθεί σε έναν άτυπο αγώνα ποια θα δημιουργήσει την ομορφότερη κεντρική πλατεία, και το αποτέλεσμα είναι τόσο εντυπωσιακό ώστε και οι τρεις πόλεις της κοιλάδας εντάχθηκαν στην λίστα μνημείων της UNESCO.

Θα γίνει επίσκεψη στην Patan Durbar Square (μνημείο UNESCO) και το τέμπλο Pashupatinath όπου γίνεται η καύση των νεκρών Ινδουιστών. Σε κάθε μέρος θα υπάρχει χρόνος για εξερεύνηση και φωτογράφιση, ή χαλάρωση σε κάποιο από τα καφέ ή εστιατόρια που βρίσκονται εκεί.

Πτήση επιστροφής

Μεταφορά στο αεροδρόμιο νωρίς το πρωί για την πτήση επιστροφής στην Ελλάδα. Η πτήση αναχωρεί στα 07:35 και φτάνει Κωνσταντινούπολη 12:50.

Άφιξη στην Αθήνα

Αναχώρηση στη 01:20 μετά τα μεσάνυχτα για την Αθήνα, με ώρα άφιξης 02:45.

Σημαντικές Πληροφορίες

Με μια ματιά

ΕΚΤΑΣΗ
147.181 τ.χλμ
ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ
29,1 εκατομμύρια
ΝΟΜΙΣΜΑ
Νεπαλέζικη Ρουπία NPR (ισοτιμία Δεκ 2021 1 € = 136,63 NPR)
ΖΩΝΗ ΩΡΑΣ
UTC +5:45 (διαφορά με την Ελλάδα + 3:45)

Highlights

 • Πεζοπορία σε μια πανέμορφη φύση με δάση οργιώδους βλάστησης, απόκρημνες χαράδρες και εντυπωσιακές κορυφές
 • Άφιξη στην κατασκήνωση βάσης του εντυπωσιακού ιερού βουνού Macchapucchare με την κορυφή του σε σχήμα ουράς ψαριού
 • Επίσκεψη στην κατασκήνωση βάσης της πρώτης Ελληνικής ορειβατικής αποστολής στα Ιμαλάια, το 1985
 • Πέρασμα από δεκάδες χωριά και οικισμούς όπου η ζωή των κατοίκων ρέει σε φυσικούς και παραδοσιακούς ρυθμούς
 • Ο εξαιρετικός εγκλιματισμός του προγράμματος, ώστε να μην αντιμετωπίσουμε πρόβλημα υποξαιμίας.
 • Επίσκεψη όλων των σημαντικών αξιοθέατων στην κοιλάδα της Κατμαντού, μερικά από τα οποία περιλαμβάνονται στην λίστα μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO

Προκαθορισμένες Ημερομηνίες

 • 28 Απριλίου έως 12 Μαΐου 2024 (Πάσχα)
 • Semi guided κάθε Άνοιξη και Φθινόπωρο

Κόστος συμμετοχής

 • 2.500 € για ελάχιστη συμμετοχή 10 άτομα

Σημείωση: Το ταξίδι είναι διαθέσιμο και ως semi guided για μεμονωμένους ή μικρές παρέες, με διαφορετικές τιμές. Ζητήστε μας πληροφορίες.

Βαθμός Δυσκολίας

 • 3/5

Πατήστε εδώ για να δείτε τον Πίνακα για την επεξήγηση βαθμών δυσκολίας.

Κράτηση θέσης

Για την κράτηση θέσης θα πρέπει πρώτα να διαβάσετε τους όρους κράτησης και εφόσον τους αποδέχεστε, μετά να συμπληρώσετε την ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Μετά την συμπλήρωση της Δήλωσης Συμμετοχής και σε διάστημα 10 ημερών θα πρέπει να στείλετε μια προκαταβολή 500 €. Ένα άλλο ποσό 1.000 € θα πρέπει να σταλεί 2 μήνες πριν την αναχώρηση και η εξόφληση του ταξιδιού πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σταδιακά μέχρι ένα μήνα πριν την αναχώρηση. Τυχόν ακύρωση των αεροπορικών εισιτηρίων, υπόκειται στους όρους και περιορισμούς κάθε αεροπορικής εταιρείας και δεν καλύπτονται από τους όρους ακύρωσης του υπόλοιπου πακέτου.

Η προκαταβολή και η εξόφληση να σταλεί στον λογαριασμό της τράπεζας ALPHA BANK με αριθμό IBAN: GR1001407960796002002013550, στην επωνυμία OUTDOORS TRAINING IKE.

Κατά την διαδικασία μεταφοράς ή κατάθεσης χρημάτων, σημειώστε στο πεδίο ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ το όνομά σας και το όνομα του ταξιδιού TREKKING ΣΤΟ ΝΕΠΑΛ.

Γενικές πληροφορίες

Μετακινήσεις

Οι πτήσεις προς το Νεπάλ για την προγραμματισμένη αναχώρηση του Απριλίου 2024 περιλαμβάνονται στην τιμή.

Οι τοπικές μετακινήσεις προς και από Ποκάρα γίνονται με τουριστικό πούλμαν όπου θα επιβαίνουν και άλλοι τουρίστες, ή prive mini bus, ανάλογα με το μέγεθος της ομάδας. Για τις εκδρομές στην κοιλάδα της Κατμαντού οι μετακινήσεις θα γίνουν με mini bus ανάλογα με το μέγεθος του γκρουπ.

Διαμονή / διατροφή

Η διαμονή στις πόλεις Κατμαντού και Ποκάρα γίνονται σε ξενοδοχεία 3* σε δωμάτια με μπάνιο και πρωινό. Στην διάρκεια του trekking η διαμονή γίνεται σε ορεινά πανδοχεία όπου είναι απαραίτητη η χρήση ενός μικρού και ελαφρού υπνόσακου. Τα καταλύματα εδώ προσφέρουν στοιχειώδεις ανέσεις και το ζεστό μπάνιο κατά κανόνα δεν προσφέρεται  μέσα στα δωμάτια, προσφέρεται όμως ζεστό νερό με έξτρα χρέωση.

Σε όλα τα καταλύματα περιλαμβάνεται πρωινό φαγητό, ενώ το μεσημεριανό και βραδινό θα το παίρνει ο καθένας στο εστιατόριο του κάθε καταλύματος

Ασφάλεια / ασφάλιση

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε η ανάβαση στο υψόμετρο να γίνει σταδιακά και να δοθεί χρόνος στον οργανισμό να προσαρμοστεί στο υψόμετρο.

Στο κόστος του ταξιδιού συμπεριλαμβάνεται ταξιδιωτική ασφάλεια Basic, η οποία καλύπτει διάφορες απρόοπτες καταστάσεις όπως απρόοπτα υγείας (π.χ. τραυματισμό σε κάποια πορεία σε υψόμετρο έως 3.000 μ, ο οποίος απαιτήσει μεταφορά και νοσηλεία), απώλεια κάποιας πτήσης και άλλες περιπτώσεις, ακόμη και κάλυψη ολικής ακύρωσης του ταξιδιού για ποσό έως 5.000 € συμπεριλαμβανομένης ακύρωσης λόγω covid-19

Στο παρακάτω λινκ μπορείτε να δείτε τις παροχές του προγράμματος και να επικοινωνήσετε με τον ασφαλιστικό μας σύμβουλο για να λύσει τις απορίες σας σχετικά με τις καλύψεις Ταξιδιωτική Ασφάλιση από την Trekking Hellas

Ωστόσο η περιλαμβανόμενη ταξιδιωτική ασφάλιση, δεν καλύπτει εκκένωση σε υψόμετρο άνω των 3.000 μέτρων. Και με δεδομένο ότι το ταξίδι πραγματοποιείται σε μια περιοχή με ελάχιστες υποδομές, προτείνουμε μια πρόσθετη κάλυψη ασφάλισης εκκένωσης και διάσωσης.

Η Trekking Hellas συνεργάζεται με την εταιρεία Global Rescue η οποία καλύπτει συμβάντα σε υψόμετρα έως 7.500 μ με υπηρεσίες εκκένωσης. Ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να αγοράσετε την ασφάλεια διάσωσης Global Rescue & Trekking Hellas

Φιλοδώρημα

Το φιλοδώρημα είναι μια προαιρετική κίνηση η οποία συνήθως παραλείπεται ακόμη και από ευχαριστημένους ταξιδιώτες. Ωστόσο μια τέτοια ουσιαστική επιβράβευση προς κάποιον συνεπή συνοδό που έχει υπερβάλει να προσφέρει το καλύτερο δυνατόν στους συμμετέχοντες, βοηθάει τον συνοδό να χαίρεται με την εργασία του και να διατηρεί το κέφι και την ενεργητικότητά του

Εξοπλισμός

Ο εξοπλισμός θα πρέπει να αποτελείται από ρούχα πεζοπορίας που προστατεύουν αποτελεσματικά από την εφίδρωση και στεγνώνουν γρήγορα, και όχι βαμβακερά μπλουζάκια, φούτερ ή τζιν παντελόνια. Τα παπούτσια που θα χρησιμοποιηθούν στην πεζοπορία θα πρέπει να είναι φορεμένα ξανά και να υπάρχει η βεβαιότητα ότι δεν «χτυπάνε» το πόδι.

Συνιστούμε να ξεκινήσετε από την Ελλάδα με τα ελάχιστα απαραίτητα πράγματα, καθώς η αγορά της Κατμαντού διαθέτει απίστευτη ποικιλία αναμνηστικών και χρηστικών αντικειμένων και θα πρέπει να υπάρχει διαθέσιμος χώρος και βάρος για την πτήση της επιστροφής.

 • Σακίδιο μεταφοράς του εξοπλισμού, περίπου 45 λίτρων
 • Παπούτσια πεζοπορίας (ιδανικά αδιάβροχα) να καλύπτουν τον αστράγαλο
 • Παπούτσια αθλητικά
 • Σαγιονάρες λεπτές πλαστικές
 • Κάλτσες πεζοπορίας
 • 2 ισοθερμικό μπλουζάκια κοντομάνικο
 • 1 ισοθερμικό μπλουζάκι μακρυμάνικο
 • 1 μπλούζα λεπτή τύπου fleece ή μερινό
 • 1 μπλούζα μεσαία τύπου fleece 100άρι
 • 1 θερμοεσώρουχο παντελόνι
 • 1 λεπτό παντελόνι πεζοπορίας
 • 1 Φθινοπωρινό παντελόνι πεζοπορίας
 • 1 αντιανεμικό ή αδιάβροχο παντελόνι λεπτό
 • Μπουφάν τύπου fleece 200άρι ή πουπουλένιο 800 γρ
 • Αδιάβροχο τζάκετ λεπτό 15Κ (ιδανικά διαπνέον) να φοριέται πάνω από το μπουφάν
 • Καπέλο για τον ήλιο
 • Πετσέτες προσώπου και σώματος από μικροΐνες
 • Είδη ατομικής υγιεινής (+ σαπούνι πράσινο)
 • Αντηλιακό
 • Αντικουνουπικό
 • Φακό κεφαλής
 • Υπνόσακο συνθετικό ή πουπουλένιο για 0ο C

Ατομικό φαρμακείο

 • Επιδεσμικό υλικό (γάζες, επιδέσμους, απολυμαντικό υγρό, κλπ)
 • Ακεταζολαμίδη
 • Παρακεταμόλη
 • Επιθέματα για φουσκάλες στα πόδια
 • Τυχόν προσωπικά φάρμακα σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας

Νεπάλ Αnnapurna Trekking, 19 Οκτωβρίου - 2 Νοεμβρίου 2024

Πεζοπορία στο Αμφιθέατρο της Αναπούρνα

Κόστος από €2650

ΕΚΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Newsletter Trekking Hellas - Γίνετε μέλος της πιο ζωντανής ταξιδιωτικής κοινότητας.

Κάνοντας εγγραφή αυτομάτως συναινώ με τους Όρους Χρήσης.