• Ελληνικα
    • Αγγλικα
show blocks helper

Πρέβεζα-Αμβρακικός! Μια περιοχή μεγάλης οικολογικής σημασίας και ομορφιάς! Ο κόλπος του Αμβρακικού είναι ένας από τους μεγαλύτερους κλειστούς κόλπους της Ελλάδας. Σε αυτόν χύνουν τα νερά τους οι ποταμοί Λούρος και Άραχθος στο βορρά, και το μικρότερο ποτάμι της Νήσσας στο νότο. Η Πρέβεζα-Αμβρακικός φιλοξενούν επίσης  24 λιμνοθάλασσες. Έτσι έχει δημιουργηθεί ένα εξαιρετικά εύφορο περιβάλλον για πληθώρα φυτών και ζώων. Θαλάσσιες χελώνες, δελφίνια, σαλάχια καθώς και πλήθος μεταναστευτικών πουλιών βρίσκουν εδώ καταφύγιο!

Η Trekking Hellas επιδεικνύοντας μια ιδιαίτερη αδυναμία στους προορισμούς off the beaten path διοργανώνει εδώ κωπηλατικές εκδρομές. Σας περιμένουμε να απολαύσουμε μαζί την πανέμορφη λίμνη Ζηρού και τον Αμβρακικό Κόλπο, με μονοθέσια ή διθέσια σκάφη canoe-kayak! Μια εμπειρία μοναδική για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν τις ομορφιές της περιοχής κωπηλατώντας σε καταγάλανα νερά!

Ακόμη μια συναρπαστική δραστηριότητα για τους λάτρεις της αδρεναλίνης. Η κατάβαση του ποταμού Αχέροντα. Μια διαδρομή μήκους  15 χιλιομέτρων με μονοθέσια, διθέσια ή τριθέσια σκάφη τύπου monoraft/hot dog. Πρόκειται για μια κατάβαση με αρκετά υψηλό βαθμό δυσκολίας. Η συμμετοχή σε αυτήν απαιτεί προηγούμενη εμπειρία σε ποτάμια βαθμού 3 και άνω.

Εξερευνήστε την ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας-Αμβρακικού με τα προγράμματα της Trekking Hellas! Μπορείτε επίσης επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε από κοινού τη δραστηριότητα που σας ταιριάζει! Η έμπειρη ομάδα μας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την εμπειρία που επιθυμείτε ανάλογα με τις ανάγκες σας!

Όλα μας τα προγράμματα είναι στελεχωμένα με άρτια εκπαιδευμένους οδηγούς, πληρούν πάντα τους κανόνες ασφαλείας και τηρούν τις προβλεπόμενες προδιαγραφές.

Πρέβεζα-Αμβρακικός, μια περιοχή μεγάλης οικολογικής σημασίας και ξεχωριστής ομορφιάς! Στον κόλπο του Αμβρακικού, έναν από τους μεγαλύτερους κλειστούς κόλπους της Ελλάδας, χύνουν τα νερά τους οι ποταμοί Λούρος και Άραχθος στο βορρά, και το μικρότερο ποτάμι της Νήσσας στο νότο. Υπάρχουν επίσης  24 λιμνοθάλασσες, γεγονός που δημιουργεί ένα εξαιρετικά εύφορο περιβάλλον για πληθώρα φυτών και ζώων, όπως θαλάσσιες χελώνες, δελφίνια και σαλάχια! Η Trekking Hellas προσφέρει εκδρομές με μονοθέσια ή διθέσια σκάφη canoe-kayak στην πανέμορφη λίμνη Ζηρού και στον Αμβρακικό Κόλπο για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τις ομορφιές της περιοχής κωπηλατώντας σε καταγάλανα νερά! Μια ακόμη συναρπαστική δραστηριότητα για τους λάτρεις της αδρεναλίνης είναι η κατάβαση του ποταμού Αχέροντα, μια διαδρομή μήκους  15 χιλιομέτρων με μονοθέσια, διθέσια ή τριθέσια σκάφη τύπου monoraft/hot dog. Πρόκειται για μια κατάβαση με αρκετά υψηλό βαθμό δυσκολίας, η οποία απαιτεί προηγούμενη εμπειρία σε ποτάμια βαθμού 3 και άνω. Εξερευνήστε την ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας-Αμβρακικού με τα προγράμματα της Trekking Hellas ή σχεδιάστε τη δραστηριότητα που σας ταιριάζει με τη βοήθεια της έμπειρης ομάδας μας! Όλα μας τα προγράμματα είναι στελεχωμένα με άρτια εκπαιδευμένους οδηγούς, πληρούν πάντα τους κανόνες ασφαλείας και τηρούν τις προβλεπόμενες προδιαγραφές.

Μέτρα Προστασίας Covid-19 Διαβάστε περισσότερα