Βουτιά στην Περιπέτεια: Νέα Προγράμματα στον Σαρωνικό

  • Παρ 23 Φεβ 2024
    • Tips ταξιδιού

Η Άνοιξη πλησιάζει και μαζί της έρχονται νέα συναρπαστικά προγράμματα, γεμάτα δράση και αδρεναλίνη! Αν αγαπάς τις δραστήριες διακοπές και ανυπομονείς να εξερευνήσεις τα νησιά του Σαρωνικού με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο, αυτό το blog post σε ενδιαφέρει. Από τον φετινό Μάιο, ξέχνα τις συνηθισμένες αποδράσεις στο νησί και γέμισε τις μέρες σου με κολύμβηση, εξερεύνηση, τρέξιμο, ποδηλασία και τέλεια παρέα, όλα με φόντο το μαγευτικό Αιγαίο Πέλαγος!

🏊‍♂️ Κολυμβητικές διακοπές με ιστιοπλοϊκό σκάφος: Μια 7ήμερη κολυμβητική περιπέτεια στον Σαρωνικό

Εξερεύνησε τα εντυπωσιακά νησιά του Σαρωνικού, σε μια εκπληκτική περιπέτεια μιας εβδομάδας. Θα ανακαλύψεις κρυμμένες παραλίες, καθαρά νερά, αρχαίους πολιτισμούς, διασκεδαστικές δραστηριότητες και νόστιμο φαγητό. Με έδρα σου το νησί του Πόρου, θα κάνεις ημερήσιες εκδρομές με σύγχρονο ιστιοπλοϊκό και θα νιώσεις την απόλυτη ελευθερία της κολύμβησης. Κάθε μέρα, θα κάνεις πρωινές βουτιές στο Αιγαίο, εξερευνώντας τα εκπληκτικά νερά του και ανακαλύπτοντας απίστευτα μέρη μέχρι νωρίς το απόγευμα.

#DidYouKnow: 👉 Αυτό δεν είναι ένα τυπικό ταξίδι κολύμβησης, γιατί οδηγός και μέντορας σου θα είναι ο εθνικός Ολυμπιονίκης πρωταθλητής κολύμβησης Γιάννης Δρυμωνάκος.

Γιατί να το επιλέξεις: Είτε είσαι έμπειρος κολυμβητής που αναζητά την πρόκληση είτε μόλις ξεκινάς και έχεις ανάγκη από εκπαίδευση, θα αξιολογηθούν οι δεξιότητες σου ώστε το πρόγραμμά σου να γίνεται με ασφάλεια και καθοδήγηση από την εκπαιδευμένη ομάδα, στο δικό σου ρυθμό. Θα δοκιμάσεις διαφορετικές κολύμβησης και θα βλέπεις την τεχνική σου να βελτιώνεται κάθε μέρα.

🚴‍♂️ Τριαθλητικές διακοπές με ιστιοπλοϊκό σκάφος: Μια εβδομάδα κολύμβησης, ποδηλασίας και τρεξίματος στον Σαρωνικό

Ξεκίνα μια αξέχαστη ηλιόλουστη περιπέτεια με επικεφαλής τον Ολυμπιονίκη της κολύμβησης Ιωάννη Δρυμωνάκο. Ένα ταξίδι μιας εβδομάδας στα εντυπωσιακά νησιά του Σαρωνικού, στο οποίο θα εξερευνήσεις μυστικούς όρμους, θα κολυμπήσεις σε κρυστάλλινα νερά, θα επισκεφθείς αρχαίους πολιτισμούς, θα συμμετέχεις σε συναρπαστικές δραστηριότητες και θα δοκιμάσεις την τοπική κουζίνα.

#DidYouKnow: 👉 Η τεχνογνωσία του και το απέραντο πάθος του Γιάννη Δρυμωνάκου, εθνικού Ολυμπιονίκη κολύμβησης, σε συνδυασμό με την καθοδήγηση του προπονητή Σπύρου Ρόη στην ποδηλασία και το τρέξιμο, θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την τεχνική σου και να φτάσεις την τριαθλητική σου εξάσκηση σε νέα επίπεδα.

Γιατί να το επιλέξεις: Το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε έμπειρους τριαθλητές όσο και ανθρώπους που συμμετέχουν πρώτη φορά, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να προκαλέσεις τον εαυτό σου, να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες και να δοκιμάσεις τα όρια σου. Bonus: Όλες οι δραστηριότητες είναι απολύτως προαιρετικές και η συμμετοχή δεν επιβάλλεται ποτέ σε κανένα μέρος του προγράμματος. Καθημερινά, θα βρίσκεσαι σε συνεχή, ανοιχτή επικοινωνία με τους υπεύθυνους του προγράμματος για κάθε σου επιθυμία!

Αυτά τα δύο νέα προγράμματα είναι μόνο μια γεύση από το ποικίλο φάσμα εμπειριών περιπέτειας που προσφέρει η Trekking Hellas. Πιστεύουμε στη δημιουργία ταξιδιών που είναι κάτι περισσότερο από απλές διακοπές - είναι μεταμορφωτικές εμπειρίες που σας συνδέουν με τη φύση, τον εαυτό σας και τους άλλους! Είστε έτοιμοι να τις ζήσετε; 🌟

Newsletter Trekking Hellas - Γίνετε μέλος της πιο ζωντανής ταξιδιωτικής κοινότητας.

Κάνοντας εγγραφή αυτομάτως συναινώ με τους Όρους Χρήσης.