Meet The Locals: Βρες το Ζεν σου τη Νέα Σεζόν

  • Παρ 23 Αυγ 2024
    • Meet the locals

Η νέα σεζόν πλησιάζει και μαζί της έρχονται νέα ξεκινήματα! Και επειδή κάθε αρχή απαιτεί ηρεμία και ανανέωση, στο νέο #MeetTheLocals αναρωτηθήκαμε πού βρίσκουν οι ντόπιοι το ζεν τους. Ποια είναι τα μυστικά μέρη που προσφέρουν έμπνευση, γαλήνη και καθαρό μυαλό;

Στα Χνάρια των Λευκών Ορέων

Στα Σφακιά, η Νατάσα (Χανιά) μας αποκαλύπτει το αγαπημένο της καταφύγιο: το κατάλυμα Αλώνια στον Άγιο Ιωάννη, το τελευταίο χωριό πριν την κορυφή των Λευκών Ορέων. Ένα μέρος μοναδικής ομορφιάς, ιδανικό για να αδειάσει το μυαλό και να γεμίσει η ψυχή.

Στο Ακρωτήρι του Σουνίου

Ο Γιώργος (Ριβιέρα) προτείνει τον τελευταίο βράχο του ακρωτηρίου, με την απεριόριστη θέα στο Αιγαίο. Ένα μέρος που ηρεμεί το πνεύμα και ανοίγει τους ορίζοντες.

Ήπειρος: Στις Πηγές του Βοϊδομάτη

Ο Γιώργος (Ιωάννινα) βρίσκει το ζεν του στις πηγές του Βοϊδομάτη, μέσα στο μαγευτικό φαράγγι του Βίκου. Ένα τοπίο που κόβει την ανάσα και προσφέρει μια αίσθηση βαθιάς σύνδεσης με τη φύση.

Στην Αγκαλιά του Ασπροποτάμου

Ο Ρωμανός (Δυτική Θεσσαλία) μας ταξιδεύει στην πλαζ Τζούρτζιας στον Ασπροπόταμο. Ένας κρυμμένος παράδεισος που προσφέρει δροσιά, ηρεμία και αναζωογόνηση.

Στο Ποτάμι της Νάξου

Η Αναστασία (Νάξος) βρίσκει το ζεν της στο ποτάμι του χωριού της, με τα πλατάνια, τις βάθρες και τους ήχους της φύσης. Ένα μέρος που ξυπνά αναμνήσεις και προσφέρει μια αίσθηση γαλήνης και θαλπωρής.

Στο Ορεινό Χωριό Κοκκινοπλός

Ο Σάκης ( Όλυμπος) μας οδηγεί στην πετρόκτιστη πλατεία του Κοκκινοπλού, στα 1200 μέτρα υψόμετρο. Ένα μέρος με ιδιαίτερη ενέργεια και ηρεμία που μαγνητίζει τον επισκέπτη.

Στα Μονοπάτια του Παρνασσού

Η Ελένη (Παρνασσός) μας προτείνει δύο διαφορετικές επιλογές: το Αρχαίο Μονοπάτι πάνω από τους Δελφούς και το Ζεμμενό στην Αράχωβα, με την εκπληκτική θέα στο εκκλησάκι της Παναγιωτούς. Δύο μέρη που προσφέρουν ηρεμία, έμπνευση και μια αίσθηση σύνδεσης με το παρελθόν.

Στο Πυροφυλάκιο της Σκίπιζας

Ο Γιάννης (Πάρνηθα) μας καλεί στο πεζοπορικό μονοπάτι που οδηγεί στο πυροφυλάκιο της Σκίπιζας, με την απίστευτη θέα σε τρία σημεία του ορίζοντα. Ένα μέρος που ανεβάζει την αδρεναλίνη και καθαρίζει το μυαλό.

Στα Βράχια του Λαδικού

Η Μαρία (Ρόδος) μας αποκαλύπτει τα αγαπημένα της σημεία: τα βράχια του Λαδικού, κάτω από το Ερημόκαστρο και στον Προφήτη Ηλία πάνω από τη Σάλακο. Τρία μέρη που προσφέρουν ηρεμία, απομόνωση και μια αίσθηση ελευθερίας.

Στο Φαράγγι του Αράχθου

Ο Δημήτρης ( Τζουμέρκα) μας προτείνει μια συναρπαστική κατάβαση με καγιάκ στο φαράγγι του Αράχθου, ανάμεσα σε ασβεστολιθικά πετρώματα 35 εκατομμυρίων χρόνων. Μια εμπειρία που σε γεμίζει με ενέργεια και δέος για τη δύναμη της φύσης.

Ακολούθησε τα χνάρια των ντόπιων και ανακάλυψε τα μυστικά μέρη που θα σου χαρίσουν ηρεμία, έμπνευση και ανανέωση!

Newsletter Trekking Hellas - Γίνετε μέλος της πιο ζωντανής ταξιδιωτικής κοινότητας.

Κάνοντας εγγραφή αυτομάτως συναινώ με τους Όρους Χρήσης.