Active Family Meteora

Active Family Meteora

Συναρπαστική απόδραση για δυναμικές οικογένειες

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
όλο τον χρόνο
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ
1
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
4 ημέρες
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
3
Active Family Meteora
Τιμή από €230
ΤΙΜΗ ΑΠΟ € 230 - ΕΚΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Σύνοψη

Μια συναρπαστική απόδραση για δυναμικές οικογένειες στα Μετέωρα! Σας προσκαλούμε να σας ξεναγήσουμε στην δυναμική πλευρά των Μετεώρων…. με Rappel, Rafting και πεζοπορία!

Μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους στην εντυπωσιακή περιοχή των Μετεώρων απολαμβάνοντας την ζεστή φιλοξενία του μοναδικού αυτού τόπου.

Ημέρα 1η
Rappel στα Μετέωρα
Ημέρα 2η
Rafting στον Βενέτικο & Αλιάκμονα
Ημέρα 3η
Πεζοπορία στα Μετέωρα ας

Δραστηριότητες / Πρόγραμμα

Rappel στα Μετέωρα

Οι επιβλητικοί βράχοι των Μετεώρων εκτός από την ιστορική, θρησκευτική και φυσιολατρική αξία τους, αποτελούν επίσης παράδεισο για τους λάτρεις της περιπέτειας! Με μια πληθώρα αναρριχητικών πεδίων εξαιρετικού ενδιαφέροντος προσελκύουν κάθε χρόνο αμέτρητους λάτρεις των extreme sports. Ετοιμαστείτε για καταρρίχηση στον βράχο της Ντούπιανης, πεδίο ιδανικό για μια πρώτη εμπειρία στο Rappel. Μια μοναδική εμπειρία σε ένα περιβάλλον απαράμιλλου φυσικού κάλλους!

Rafting στον Βενέτικο & Αλιάκμονα

Στην καρδιά της Μακεδονικής φύσης, ανάμεσα στα Μετέωρα και τα Γρεβενά ενώνονται οι ποταμοί Βενέτικος και Αλιάκμονας δημιουργώντας μοναδικές ευκαιρίες για συναρπαστικές καταβάσεις Rafting σε ένα μοναδικό φυσικό τοπίο που περιβάλλεται από βράχους ψαμμίτη, παρόμοιους με αυτούς των Μετεώρων και δάση με πελώρια πλατάνια!

Κωπηλατούμε ανάμεσα σε περάσματα του ποταμού γεμάτα δράση και κάνουμε στάσεις για βουτιές και παιχνίδι στο νερό! Στο ταξίδι μας θα συναντήσουμε και την ιδιαίτερη πανίδα πτηνών και θηλαστικών του υδροβιότοπου όπως οι κορμοράνοι, οι ερωδιοί και οι βίδρες.

Πεζοπορία στα Μετέωρα

Μια απολαυστική πεζοπορική διαδρομή στο μοναδικό τοπίο των Μετεώρων! Με αφετηρία την πλατεία Καστρακίου ακολουθούμε το μονοπάτι που περνά κάτω από την ερειπωμένη Μονή Παντοκράτορος, μπαίνουμε στην καρδιά του καταπράσινου δάσους και φτάνουμε στο εγκαταλελειμμένο και αναστηλωμένο Μοναστήρι της Υπαπαντής και στο άγαλμα του αγωνιστή της επανάστασης Παπαθύμιου Βλαχάβα. Από εκεί, το μονοπάτι μας οδηγεί στην κορυφή των βράχων και κατόπιν στα εντυπωσιακά μοναστήρια “Μεγάλο Μετέωρο” και “Βαρλαάμ”, όπου κάνουμε στάση για να επισκεφτούμε ένα απο αυτά. Τέλος, κατηφορίζουμε και πάλι έως το Καστράκι, περνώντας από τη σπηλιά του Αγίου Γεωργίου του Μανδηλά, όπου κάθε χρόνο αναρριχητές σκαρφαλώνουν για να κρεμάσουν τα μαντήλια τους.

 

 

Σημαντικές Πληροφορίες

Με μια ματιά

ΝΟΜΙΣΜΑ
euro (€)
ΖΩΝΗ ΩΡΑΣ
UTC+02:00 (EET)

Ημερομηνίες

  • όλο τον χρόνο βάσει διαθεσιμότητας

Κόστος συμμετοχής

Ενδεικτική τιμή/άτομο: 230,00

Η τελική τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με την εποχή και την διαθεσιμότητα των καταλυμάτων.

Εξοπλισμός

  • Μικρό σακίδιο πλάτης 
  • Άνετα ρούχα
  • Αθλητικά παπούτσια
  • Καπέλο ή σκούφο
  • Μαγιό
  • Πετσέτα
  • Δεύτερο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που θα βραχούν 
  • Παγούρι με νερό

FAQs

Τι πρέπει να έχω μαζί μου;

  • ό,τι αναγράφεται παραπάνω στην ενότητα "Εξοπλισμός"

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Ελάχιστη ηλικία: 7 ετών

*Η ελάχιστη ηλικία εξαρτάται και από τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες και την εποχή

Δραστηριότητες που ίσως σας ενδιαφέρουν

Newsletter Trekking Hellas - Γίνετε μέλος της πιο ζωντανής ταξιδιωτικής κοινότητας.

Κάνοντας εγγραφή αυτομάτως συναινώ με τους Όρους Χρήσης.