Ανακαλύψτε τη μαγευτική ομορφιά της Νάξου με την Trekking Hellas Νάξου

  • Τρί 30 Μαΐ 2023
    • Δελτία Τύπου

Η Trekking Hellas Group of Companies ανακοινώνει με ενθουσιασμό το άνοιγμα της 20ης τοπικής βάσης της στο μαγευτικό νησί της Νάξου. Συχνά αναφερόμενη ως η "βασίλισσα των Κυκλάδων", η Νάξος προσφέρει πληθώρα διαφορετικών εμπειριών που συνδυάζουν παραδοσιακή νησιώτικη γοητεία με μια σύγχρονη διάθεση, καθιστώντας την ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της περιπέτειας και της φύσης.

Η Νάξος διαθέτει ένα αρμονικό συνοθύλευμα ιστορικών μνημείων και εντυπωσιακών τοπίων. Οι ταξιδιώτες ανακαλύπτουν πλούσιο "μωσαϊκό" εμπειριών, εξερευνώντας αρχαίους ναούς, μεσαιωνικά χωριά και θρυλικά κάστρα, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να αφεθούν στην ηρεμία των γραφικών χωριών και των όμορφων παραλιών. Είναι ένας τόπος όπου η παράδοση συναντά τη γνήσια νησιώτικη φιλοξενία, προσφέροντας ένα αξέχαστο ταξίδι σε κάθε επισκέπτη.

Η Trekking Hellas Νάξος προσφέρει έξι διαφορετικά προγράμματα, το καθένα από τα οποία έχει σχεδιαστεί για να αναδείξει τους μοναδικούς θησαυρούς του νησιού:

  1. Πεζοπορία στην ύπαιθρο ανάμεσα σε χωριά και βυζαντινές εκκλησίες
  2. Πεζοπορία στην κορυφή των Κυκλάδων - Όρος Ζας
  3. Πεζοπορία στην ενδοχώρα ανάμεσα σε γραφικά χωριά - Αγάλματα Κουρή, Απάνω Κάστρο
  4. Περιήγηση με θαλάσσιο καγιάκ στη "Σπηλιά της Ρίνας"
  5. Γεύση της Νάξου
  6. Περιπέτεια στην όχθη του ποταμού

Η Trekking Hellas, που ιδρύθηκε το 1986, είναι μια κορυφαία εταιρεία υπαίθριας περιπέτειας στην Ελλάδα. Με πάνω από 37 χρόνια εμπειρίας, η Trekking Hellas ειδικεύεται στη διοργάνωση μοναδικών ταξιδιών περιπέτειας, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν την αθέατη πλευρά της Ελλάδας. Με τη νέα μας βάση στη Νάξο, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα κρυμμένα στολίδια του νησιού, καλλιεργώντας παράλληλα μια βαθύτερη εκτίμηση για τη φύση.

Είτε επιδιώκετε να περπατήσετε σε αρχαία μονοπάτια, να κάνετε καγιάκ ή να γευτείτε την τοπική κουζίνα, η Trekking Hellas Naxos υπόσχεται μια περιπέτεια στην ύπαιθρο που θα σας αφήσει αξέχαστες αναμνήσεις.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

trekking icon

Πεζοπορία σε γραφικά χωριά & μνημεία (Κούροι , Απάνω Κάστρο)

4,5 ώρες

€125
trekking icon

Θαλάσσιο καγιάκ στο "Σπήλαιο της Ρίνας"

4,5 ώρες

€90

Newsletter Trekking Hellas - Γίνετε μέλος της πιο ζωντανής ταξιδιωτικής κοινότητας.

Κάνοντας εγγραφή αυτομάτως συναινώ με τους Όρους Χρήσης.