Camp Περιπέτειας στη Βάλια Κάλντα & τα Σύβοτα

Camp Περιπέτειας στη Βάλια Κάλντα & τα Σύβοτα

Ένα camp περιπέτειας στη Βάλια Κάλντα & τα Σύβοτα που συνδυάζει τέλεια βουνό και θάλασσα!

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
Α’: 18 – 26 Ιουνίου 2024
Β’: 26 Ιουνίου - 4 Ιουλίου 2024
Γ’: 4 - 12 Ιουλίου 2024 (Sold Out)
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ
2
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
9 μέρες
ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ηλικίες από 11-15 ετών
Camp Περιπέτειας στη Βάλια Κάλντα & τα Σύβοτα
Τιμή από €870
ΤΙΜΗ ΑΠΟ € 870 - ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!

Σύνοψη

Ένα 9ήμερο Camp περιπέτειας στη Βάλια Κάλντα & τα Σύβοτα που συνδυάζει τέλεια βουνό και θάλασσα!

Ορμητήριο για τις ορεινές μας περιπέτειες θα είναι ο ξενώνας «Casa Calda» στο χωριό Κρανιά, σε υψόμετρο 960 μέτρα. Το χωριό είναι εγκατεστημένο σε μια μικρή κοιλάδα με πολλές κρανιές, στον ορεινό όγκο της βόρειας Πίνδου και αποτελεί ένα από τα όρια του Εθνικού Δρυμού “Βάλια Κάλντα” που στα Βλάχικα σημαίνει «Ζεστή Κοιλάδα». Μην παρασυρθείτε από την ονομασία, πρόκειται για μια από τις πιο κρύες περιοχές της Ελλάδας! Σε αυτό το εντυπωσιακό σκηνικό, με τα πυκνά δάση, τους απότομους γκρεμούς και τους ορμητικούς χειμάρρους θα περιηγηθούμε, εξερευνήσουμε, μάθουμε, γνωρίσουμε, αγαπήσουμε την πανέμορφη φύση μας! Νέες εμπειρίες με πεζοπορίαορειβασίαcanoe kayak, αναρρίχηση, raftingflying fox και πολλές άλλες συναρπαστικές δραστηριότητες μας περιμένουν για 6 αξέχαστες μέρες, πριν… κατέβουμε υψόμετρο και πάμε στα παραθαλάσσια Σύβοτα με τις μαγευτικές αμμώδεις παραλίες και τα διάφανα γαλαζοπράσινα νερά. Βόλτα με καΐκι, βουτιές στα καταγάλανα νερά, θαλάσσιες περιηγήσεις με sea kayak, όλα αυτά θα αφήσουν μια αξέχαστες και μοναδικές θαλασσινές εμπειρίες.

Στο επίκεντρο του Camp περιπέτειας στη Βάλια Κάλντα & τα Σύβοτα βρίσκεται η περιπέτεια, η εξερεύνηση και η βιωματική μάθηση των παιδιών. Η γνωριμία με νέους φίλους, η ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος καθώς και η προσωπική ενδυνάμωση και ανάπτυξη δεξιοτήτων.

Όλες μας οι δραστηριότητες με ειδικά εκπαιδευμένους οδηγούς/εμψυχωτές της Trekking Hellas και τηρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας! Τα κατασκηνωτικά προγράμματα στελεχώνονται με εκπαιδευμένους συνοδούς ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων και το είδος της δραστηριότητας.

Ημέρα 1η
Αθήνα – Καλαμπάκα – άφιξη στη Κρανιά Γρεβενών, βόλτα στο πευκόδασος (συνολικά 410χλμ, 5 ώρες οδήγηση)
Ημέρα 2η
Canoe-Kayak και μπάνιο στη λίμνη Αωού
Ημέρα 3η
Ανάβαση στην κορυφή Μπάλτσες, αναρρίχηση σε πίστα
Ημέρα 4η
Αναρρίχηση βράχου, τοξοβολία, περπάτημα στο φαράγγι της Πορτίτσας
Ημέρα 5η
Διάσχιση φαράγγι του «Κλέφτη»
Ημέρα 6η
Rafting στον Αλιάκμονα, Flying Fox
Ημέρα 7η
Μετάβαση στα Σύβοτα – βόλτα με καΐκι, snorkelling, water sports, sea kayak – Σύβοτα / Καραβοστάσι
Ημέρα 8η
Πεζοπορία στο δάσος Ζινέλι-μπάνιο στους καταρράκτες Μπουλουβάρου
Ημέρα 9η
Κρανιά - τοξοβολία, παιχνίδια δεξιοτήτων - Καλαμπάκα / Αθήνα

Δραστηριότητες / Πρόγραμμα

1η μέρα

7.00 Αναχώρηση από την Αθήνα από το σημείο συνάντησης για το χωριό Κρανιά Γρεβενών, με ενδιάμεση στάση στη Καλαμπάκα. Συνολική απόσταση 410χλμ (5ώρες οδήγηση).

15.00 Άφιξη και τακτοποίηση στον ξενώνα Casa Calda που θα μας φιλοξενήσει.  Περίπατος στο πευκόδασος του Προφήτη Ηλία, περιμετρικά του χωριού.

20.30 Βραδινό φαγητό στην ταβέρνα «Μπάλτσες» στην πλατεία του χωριού.

2η μέρα

8.00 πρωινό ξύπνημα και προσωπική υγιεινή

8.30 πρωινό 

9.30 αναχώρηση για την πρωινή δραστηριότητα

10.30 Μετάβαση στην νοτιοανατολική όχθη της τεχνητής λίμνης πηγών Αώου όπου θα βρούμε τον εξοπλισμό μας και θα ετοιμαστούμε να τη διασχίσουμε με τα διθέσια και τριθέσια Canoe - Kayak μας. Ο προορισμός θα είναι οι βορειοανατολικές πηγές της λίμνης. Εκεί υπάρχει το νησάκι το οποίο θα προσεγγίσουμε και θα "κατακτήσουμε". Προς το τέλος της διαδρομής μπορούμε να αφήσουμε τα canoe και να κάνουμε μερικές βουτιές στα πεντακάθαρα νερά της λίμνης.

14.30 μεσημεριανό φαγητό στην ταβέρνα «Μπάλτσες» στην πλατεία του χωριού.

16.30 απογευματινή επίσκεψη στους επιβλητικούς καταρράχτες «Μπουλουβάρου», κρυμμένοι μέσα στο δάσος με τα πανύψηλα μαύρα πεύκα στην περιφερειακή ζώνη του εθνικού δρυμού Βάλια Κάλντα, ακριβώς στα σύνορα της Δ. Μακεδονίας με την Ήπειρο. Βουτιές και κολύμπι στα δροσερά νερά του ρέματος.

20.30 Βραδινό φαγητό στην ταβέρνα «Μπάλτσες» στην πλατεία του χωριού.

3η μέρα

8.00 πρωινό ξύπνημα και προσωπική υγιεινή

8.30 πρωινό 

9.30 αναχώρηση για την πρωινή δραστηριότητα.

10.30 Σήμερα θα κάνουμε την ανάβαση στην κορυφή Μπάλτσες (Κακοπλεύρι) 2.159μ μια από τις κορυφές του Εθνικού Δρυμού Β.Πίνδου Βάλια Κάλντα και θα επισκφθούμε τα ρέματα που δημιουργούν φυσικούς μαιάνδρους ή κύκλες ή βερλίγκες, γεμάτα με αλπικούς τρίτωνες, γνωστούς και ως δρακάκια της Πίνδου.

14.30 μεσημεριανό φαγητό γύρω από τη φυσική πηγή στους πρόποδες του βουνού. Στο σημείο αυτό υπάρχει και το μοναδικό δάσος συστάδα και όχι διάσπαρτα όπως συνηθίζεται με Λευκόδερμα Πέυκα- Ρόμπολα στην Ευρώπη. 


18.00 Το απόγευμα θα αναρριχηθούμε στην τεχνητή πίστα 5μ στο χώρο του καμπ και θα γνωρίσουμε τον βασικό εξοπλισμό (ζώνες , σχοινιά κλειδιά κτλ.).

20.30 Βραδινό φαγητό στην ταβέρνα «Μπάλτσες» στην πλατεία του χωριού.

4η μέρα

8.00 πρωινό ξύπνημα και προσωπική υγιεινή

8.30 πρωινό 

9.30 αναχώρηση για την πρωινή δραστηριότητα.

10.30 Το χωριό Σπήλαιο θα μας φιλοξενήσει για τις σημερινές δραστηριότητες. Στα κάθετα βράχια στην είσοδο του χωριό θα δοκιμάσουμε τις δυνατότητες μας στην Καταρρίχηση κάθετου ασβεστολιθικού βράχου. Στο πάρκο του χωριού θα ρίξουμε βολές με το τόξο για να μαζέψουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε.

14.30 μεσημεριανό φαγητό στην ταβέρνα «Πέρδικα» του χωριού Σπηλαίου.

17.00 Από την πλατεία του χωριού θα ακολουθήσουμε το μονοπάτι που θα μας οδηγήσει στο επιβλητικό φαράγγι της Πορτίτσας και στο ομώνυμο πέτρινο γεφύρι που ενώνει τις δυο όχθες. Θα προχωρήσουμε μέχρι τη μέση του φαραγγιού για να θαυμάσουμε τα πανύψηλα κάθετα βράχια.

19.30 Στήσιμο των σκηνών (ανά τρια άτομα ) στη κοίτη του ποταμού με εκπληκτική θέα το επιβλητικό φαράγγι και προετοιμασία για την διανυκτέρευση. Μαζεύουμε ξύλα και ανάβουμε φωτιά για να απολαύσουμε το βραδινό φαγητό μας (20.30).

5η μέρα

8.00 πρωινό ξύπνημα και προσωπική υγιεινή

8.30 πρωινό 

9.30 αναχώρηση για την πρωινή δραστηριότητα.

10.30 Σήμερα θα διασχίσουμε το στενό φαράγγι του «Κλέφτη» με τους επιβλητικούς κάθετους βράχους. Θα διανύσουμε περίπου ένα χιλιόμετρο μέσα στο νερό του ποταμού άλλες φορές περπατώντας από βράχο σε βράχο και άλλοτε κολυμπώντας. Φυσικά δεν θα λείψουν και οι βουτιές στα πιο βαθιά σημεία!

14.30 μεσημεριανό φαγητό στην ταβέρνα «Πέρδικα» του χωριού Σπηλαίου.

17.30 Επιστροφή στο καμπ μας και ελεύθερος χρόνος για παιχνίδι και ξεκούραση.


20.30 Βραδινό φαγητό στην ταβέρνα «Μπάλτσες» στην πλατεία του χωριού.

6η μέρα

8.00 πρωινό ξύπνημα και προσωπική υγιεινή

8.30 πρωινό 

9.30 αναχώρηση για την πρωινή δραστηριότητα.

10.30 Σήμερα θα κάνουμε κατάβαση rafting  στον ποταμό Αλιάκμονα. Μια ήσυχη καλοκαιρινή διαδρομή σ ένα από τα κύρια ποτάμια της Β.Ελλάδος. Κολύμπι και βουτιές θα συμπληρώσουν τις δραστηριότητες στο ποτάμι.

14.30 μεσημεριανό φαγητό στον εξωτερικό χώρο της βάσης rafting της εταιρείας.

17.00 Μετάβαση σε μια ιδιαίτερη περιοχή φυσικής ομορφιάς που τη διαμορφώνουν ο ποταμός Βενέτικος και οι όχθες με τα κροκαλογεννή πετρώματα. Σχηματίζει μια ιδιαίτερη φυσική πισίνα που μπορούμε να κολυμπήσουμε αλλά και να κάνουμε ένα εναέριο πέρασμα (flying fox) πάνω από τα βράχια και τον ποταμό από όχθη σε όχθη.

19.30 Σε απόσταση 10’ από την κεντρική πλατεία της πόλης των Γρεβενών αξίζει μια στάση για βιολογικό παραδοσιακό παγωτό μηχανής.

21.00 Βραδινό φαγητό στην ταβέρνα «Μπάλτσες» στην πλατεία του χωριού.

7η μέρα

8.00 πρωινό ξύπνημα και προσωπική υγιεινή

8.30 πρωινό 

9.30 Επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο για την αναχώρηση της πρωινής δραστηριότητας.

10.40 Σήμερα θα μεταφερθούμε στην περιοχή των Συβώτων. Θα αφιερώσουμε δυο μέρες κοντά στη θάλασσα με υπέροχες δραστηριότητες. Η πρώτη στάση μας θα είναι το καΐκι μας που θα είναι δεμένο στο λιμάνι και θα μας περιμένει για να μας περιηγήσει στα όμορφα νησιά. Τα Σύβοτα αποτελούν πόλο έλξης πολλών ταξιδιωτών τα τελευταία χρόνια. Θα επισκεφτούμε ωραίες παραλίες για βουτιές, μεγάλες και μικρές σπηλιές και θα παρατηρήσουμε το βυθό με τον κατάλληλο εξοπλισμό (snorkelling).

13.30 μεσημεριανό φαγητό σε ταχυφαγείο στα Σύβοτα!

15.00 Με το λεωφορείο μας θα μεταβούμε στην παραλία Καραβοστάσι. Ένα ξεχωριστό μεσημέρι για να διασκεδάσουμε με water sports (φουσκωτά έλκηθρα, "καναπές" 6 ατόμων, "κουλούρες")

17.30 Sea Kayak! Θα επιβιβαστούμε στα διπλά - τριπλά καγιάκ και θα κωπηλατήσουμε ως την απομονωμένη και ερημική παραλία Πράπα Μάλη. Μια υπέροχη διαδρομή στην ακτογραμμή της Θεσπρωτίας στα γαλαζοπράσιμα νερά.

20.00 Βραδινό φαγητό στο χώρο του ξενοδοχείου Karavostasi Beach Hotel

20.30 Επιστροφή στο καμπ στην Κρανιά Γρεβενών

8η μέρα

8.00 πρωινό ξύπνημα και προσωπική υγιεινή

8.30 πρωινό 

10.00 Θα μεταβούμε στην αρχή του μονοπατιού για έναν περίπατο στο δάσος Ζινέλι, λίγο πιο έξω από το χωριό. Η βλάστηση είναι ποικιλόμορφη, με σφεντάμι, έλατο, δρυ, κέδρο και κυρίαρχο το "Μαύρο Πεύκο". Στο μέσον της διαδρομής θα βρεθούμε στο "Μαγεμένο Δάσος" όπου θα δούμε πανύψηλα μαύρα πεύκα τυλιγμένα με κισσούς και τη συστάδα "Κοκκινης Πεύκης-Pinus Sylvestris"- η νοτιότερη συστάδα στην Ευρώπη! Η διαδρομή επιστρέφει από το ίδιο μονοπάτι.

14.00 Μεσημεριανό φαγητό στην ταβέρνα «Μπάλτσες» στην πλατεία του χωριού.

16.00 Το απόγευμά μας θα είναι χαλαρό για ξεκούραση και παιχνίδια. Ίσως κάνουμε μια τελευταία βουτιά στους καταράκκτες "Μπουλουβάρου".

21.00 Βραδινό φαγητό στην ταβέρνα "Μπλατσες" στην πλατεία του χωριού.

9η μέρα

8.00 πρωινό ξύπνημα και προσωπική υγιεινή

8.30 πρωινό 

10.00 Σήμερα θα ετοιμάσουμε τα πράγματα μας για την επιστροφή μας.

10.30 Παράλληλα βέβαια θα εξασκηθούμε στην τοξοβολία και θα συμμετάσχουμε σε ομαδικά παιχνίδια δεξιοτήτων στο χώρου του καμπ μας.

13.00 Επιβίβαση στο λεωφορείο μας και αναχώρηση για την επιστροφή. Στάση στην πόλη της Καλαμπάκας για μεσημεριανό φαγητό.

18.30 Άφιξη στην Αθήνα

Οργάνωση

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
9 μέρες
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
Α’: 18 – 26 Ιουνίου 2024
Β’: 26 Ιουνίου - 4 Ιουλίου 2024
Γ’: 4 - 12 Ιουλίου 2024 (Sold Out)
ΤΙΜΗ

870€ 

(Η έκπτωση 5% ισχύει αποκλειστικά και μόνο για εγγραφή αδερφών) 

Κράτηση Θέσης

Ελάχιστη συμμετοχή 16 παιδιά.
Μέγιστη συμμετοχή 19 παιδιά.

Για να είναι σε ισχύ η κράτηση θέσης στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα παρακαλούμε πρώτα να προχωρήσετε σε Book Online (με την ολοκλήρωση της πληρωμής) και να συμπληρώσετε τα εξής:

*Σημείωση: Η Φόρμα Ατομικών Πληροφοριών Κατασκηνωτή πρέπει να συμπληρώνεται από τον γονέα/νόμιμο κηδεμόνα του παιδιού. 

Υποδομές

Βάλια Κάλντα

O ξενώνας Casa Calda είναι ένας μικρός οικογενειακός παραδοσιακός ξενώνας με μια πολύ ωραία αυλή. Τα παιδιά θα φιλοξενηθούν στα ανακαινισμένα και ειδικά διαμορφωμένα ισόγεια δωμάτια του ξενώνα. Κάθε δωμάτιο θα φιλοξενεί 6 παιδιά σε κρεβάτια κουκέτες, ανάλογα με το φύλο και την ηλικία τους. Κάθε δωμάτιο έχει τη δική του τουαλέτα. Ακριβώς δίπλα από τα δωμάτια, σε υπόστεγο χώρο, βρίσκεται η μικρή υπαίθρια τραπεζαρία μας με  μοναστηριακά τύπου τραπέζια. 

Διαμονή

Βάλια Κάλντα

Η διαμονή των κατασκηνωτών γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ισόγειο του ξενώνα Casa Calda στη Κρανιά Γρεβενών. O ξενώνας Casa Calda είναι ένας μικρός, απλός ξενώνας, με πολύ ωραία αυλή. Τα παιδιά θα φιλοξενηθούν στα ειδικά διαμορφωμένα ισόγεια δωμάτια του ξενώνα. Κάθε δωμάτιο θα φιλοξενεί 6 παιδιά σε κρεβάτια κουκέτες, ανάλογα με το φύλο και την ηλικία τους. Κάθε δωμάτιο έχει τη δική του τουαλέτα. Ακριβώς δίπλα από τα δωμάτια, σε υπόστεγο χώρο, βρίσκεται η μικρή υπαίθρια τραπεζαρία μας με  μοναστηριακά τύπου τραπέζια. Ο ξενώνας διατίθεται αποκλειστικά για το camp και δεν θα έχει άλλους διαμένοντες επισκέπτες.

Δραστηριότητες

 • Canoe-Kayak στη λίμνη Αωού, επίσκεψη στους καταρράχτες «Μπουλουβάρου»
 • Ανάβαση στην κορυφή Μπάλτσες, αναρρίχηση σε πίστα
 • Αναρρίχηση βράχου, τοξοβολία, περπάτημα στο φαράγγι της Πορτίτσας
 • Διάσχιση φαράγγι του «Κλέφτη»
 • Rafting, Flying Fox
 • Βόλτα με καΐκι & snorkeling 
 • Sea Kayak, Water Sports
 • Τοξοβολία, παιχνίδια δεξιοτήτων 

Οργανωτική δομή – Προσωπικό

 • Υπεύθυνος προγράμματος: Γιώργος Τόττας

Μετακίνηση/ Μεταφορά

Καμία αλλαγή από την πλευρά των γονέων ως προς την παραλαβή/αποβίβαση του παιδιού δεν θα ισχύει, εάν δεν έχει προηγηθεί ενημέρωση 7 ημέρες πριν και επιβεβαίωση από το Τμήμα Κρατήσεων στην Αθήνα, τηλ. 210 3310323

Επισκεπτήριο

Λόγω της σύντομης διάρκειας του προγράμματος δεν προβλέπεται ημέρα επισκεπτηρίου. Ο υπεύθυνος του προγράμματος, καθώς και το τμήμα κρατήσεων, είναι πάντα διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν και να απαντήσουν οποιαδήποτε ερώτηση έχετε σχετικά με το πρόγραμμα και την συμμετοχή του παιδιού σας σε αυτό.

Διατροφολόγιο

Το πρόγραμμα διατροφής των παιδιών έχει διαμορφωθεί με τρόπο ώστε να καλύπτει όλες τις διατροφικές τους ανάγκες καθώς και τις επιθυμίες τους. Περιλαμβάνει 5 γεύματα ημερησίως και είναι προσαρμοσμένο στις δραστηριότητες που ακολουθούν τα παιδιά, είτε βρίσκονται εντός είτε εκτός κατασκήνωσης.

ΗΜΕΡΑ

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΒΡΑΔΙΝΟ
Ημέρα 1η          -              -

Τυρόπιτα Κουρού

Μακαρόνια με κιμά

Ημέρα 2η Μπάρα δημητρικών

Κοτοσουβλάκι με πατάτες

Φρούτο (Μπανάνα)

Πίτσα σπιτική

Ημέρα 3η Σπιτικό κέικ 

Χωριάτικη χορτόπιτα με ατομικό χυμό (φαγητό σε δραστηριότητα)

Φρούτο (Καρπούζι)

Ρύζι με κοτόπουλο

Ημέρα 4η Τσουρεκάκι 

Όσπρια: Γίγαντες στο φούρνο

Μπάρα δημητριακών

Burger ή Club sandwich (φαγητό σε δραστηριότητα) 

Ημέρα 5η Φρούτο  (Μπανάνα) Μπιφτέκια με πατάτες

Ρυζόγαλο

Ομελέτα με τυρί

Ημέρα 6η Φρούτο (Ροδάκινο) BBQ (φαγητό σε δραστηριότητα)  Παραδοσιακό παγωτό Γρεβενών

Τραχανάς ξινός με τυρί φέτα, μανιτάρια και φρυγανιά

Ημέρα 7η Τυρόπιτα Κουρού Γύρος πίτα (ένα τεμάχιο/άτομο)

Μπάρα δημητριακών

Φασολάκια 

Ημέρα 8η Φρούτο (Ροδάκινο) Παστίτσιο 

Κρουασάν

BBQ αποχαιρετισμού

Ημέρα 9η Τσουρεκάκι Σάντουιτς με κοτομπουκιές

 

 
 • Πρωινό: Γάλα Πλήρες με δημητριακά ή ψωμί ολικής με βούτυρο, μαρμελάδα, μέλι, μερέντα  // Σερβίρεται μεταξύ 08:00 – 08:30 στη βάση μας, στο κατάλυμα. Στην ύπαιθρο το πρωινό θα είναι κρουασάν με ατομικό χυμό.
 • Δεκατιανό: Μοιράζεται στις 11:00 - 12:00 ανάλογα με τη δραστηριότητα.
 •  Μεσημεριανό: Σερβίρεται μεταξύ 13:30 – 14:30
 •  Απογευματινό: Μοιράζεται στις 17:30
 •  Βραδινό: Σερβίρεται μεταξύ 20:30 – 21:30

* Όλα τα γεύματα στα εστιατόρια/ταβέρνες συνοδεύονται με σαλάτα εποχής, τυρί (φέτα) ή αλοιφή και ψωμί ολικής.

Εξοπλισμός

Παρακαλούμε τους γονείς να δίνουν ιδιαίτερη σημασία στον ορθό εξοπλισμό των παιδιών, όπως ακριβώς αναγράφεται στην παρακάτω λίστα. Οι ιδιαίτερες και συναρπαστικές δραστηριότητες της κατασκήνωσης απαιτούν τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να είναι ευχάριστες και όχι κουραστικές για τα παιδιά. Σακίδια και παπούτσια τα οποία δεν είναι σχεδιασμένα για ορεινές δραστηριότητες μπορούν να προκαλέσουν ακόμα και τραυματισμούς.

Αποσκευές:

 • Μεγάλο σακίδιο ή sac voyage (όχι βαλίτσα)
 • Ορειβατικό σακίδιο πλάτης 35-45 Lt για τις δραστηριότητες (όχι σχολικές τσάντες)

Για τον ύπνο:

 • Υπνόσακος Comfort: +8°  Limit: +3° 
 • Φακός με εφεδρική μπαταρία
 • 2 σεντόνια μονά και 2 μαξιλαροθήκες 

Ρουχισμός:

 • 1 ζευγάρι αθλητικά παπούτσια
 • 1 ζευγάρι μποτάκια πεζοπορίας για μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση στις πεζοπορίες
 • 1 ζευγάρι παπούτσια για το ποτάμι ή πέδιλα τύπου Teva ή παλιά αθλητικά παπούτσια που θα βραχούν
 • Σαγιονάρες για τους χώρους διαμονής
 • Αθλητικά ρούχα (κοντομάνικα μπλουζάκια, σορτσάκια, μακρύ παντελόνι φόρμας και φούτερ)
 • Εσώρουχα, κάλτσες βαμβακερές, πιτζάμες
 • Fleece ή ζεστό πουλόβερ
 • Μπουφάν αδιάβροχο και αντιανεμικό

Εξορμήσεις:

 • Καπέλο
 • Παγούρι (1 Lt.)
 • Αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας (προσώπου, σώματος)
 • Μαγιό & πετσέτα θαλάσσης

Ατομική Υγιεινή:

 • Είδη ατομικής υγιεινής (πετσέτα χ 2), πετσέτα θαλάσσης, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, κτένα, σαμπουάν, αφρόλουτρο, Liposan για τα χείλη
 • Σάκος για τα άπλυτα

Προαιρετικά:

 • Γυαλιά ηλίου
 • Μουσικά όργανα (προαιρετικά)

Απαγορεύεται τα παιδιά να έχουν μαζί τους :

 • Κινητό τηλέφωνο
 • Φωτογραφική μηχανή
 • Ηλεκτρονικά παιχνίδια
 • Αντικείμενα μεγάλης αξίας
 • Αιχμηρά κι επικίνδυνα αντικείμενα (π.χ. μαχαίρια, σουγιάδες, αναπτήρες)
 • Μεγάλα χρηματικά ποσά (συνιστούμε όχι πάνω από 30€)
 • Γλυκά και τρόφιμα

Επικοινωνία

Επικοινωνία

Για την επικοινωνία όμως με τα παιδιά σας και προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του προγράμματος και να επιτευχθεί ο στόχος του, έχουν οριστεί συγκεκριμένες ώρες τηλεφωνικής συνομιλίας. Η συχνή επικοινωνία με τα παιδιά σας θα δυσκολέψει την ομαλή και γρήγορη προσαρμογή τους. Τα παιδιά έχουν κάθε μέρα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

 • Υπεύθυνος προγράμματος: Γιώργος Τόττας
 • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6977 010060 & 6981878794
 • Ώρες επικοινωνίας: 20.00 – 21.30 μμ
 • Τηλέφωνο κρατήσεων (Αθήνα):  210 3310323  (Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00)

Ιατρική Κάλυψη

Το camp μας συνεργάζεται με εξωτερικό ιατρό παθολόγο στα Γρεβενά, ο οποίος είναι διαθέσιμος για τους κατασκηνωτές μας ανά πάσα στιγμή.

Οι άνθρωποί μας

Γιώργος Τόττας

Υπεύθυνος Δραστηριοτήτων

Camp Περιπέτειας στη Βάλια Κάλντα & τα Σύβοτα

Ένα camp περιπέτειας στη Βάλια Κάλντα & τα Σύβοτα που συνδυάζει τέλεια βουνό και θάλασσα!

Κόστος από €870

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Newsletter Trekking Hellas - Γίνετε μέλος της πιο ζωντανής ταξιδιωτικής κοινότητας.

Κάνοντας εγγραφή αυτομάτως συναινώ με τους Όρους Χρήσης.