Πεζοπορία στα ελληνικά νησιά: Τήνος, Νάξος, Αμοργός (Self-Guided)

Πεζοπορία στα ελληνικά νησιά: Τήνος, Νάξος, Αμοργός (Self-Guided)

Ανακαλύψτε τρία από τα πιο όμορφα και αντιπροσωπευτικά ελληνικά νησιά στις ειδικά σχεδιασμένες πεζοπορίες μας

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
Όλο τον χρόνο (εκτός Ιουλίου-Αυγούστου)
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ
1
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
9 ημέρες
Πεζοπορία στα ελληνικά νησιά: Τήνος, Νάξος, Αμοργός (Self-Guided)
Τιμή από €1390
ΤΙΜΗ ΑΠΟ € 1390 - ΕΚΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Σύνοψη

Ανακαλύψτε την αυθεντική γοητεία των ελληνικών νησιών! Απολαύστε τη διαμονή σας σε γοητευτικά boutique ξενοδοχεία ή φιλικούς ξενώνες. Γνωρίστε τρία μοναδικά ελληνικά νησιά, από μια διαφορετική οπτική γωνία. Σε αυτή την εκδρομή επισκεπτόμαστε την Τήνο, τη Νάξο και την Αμοργό. Θα ακολουθήσετε γραφικές διαδρομές, εξερευνώντας τα ξεχωριστά πολιτιστικά στοιχεία του κάθε νησιού.

Η Τήνος, διάσημη για τους χαρακτηριστικούς περιστεριώνες της, είναι γεμάτη από γραφικά χωριά και ανεμόμυλους. Στη Νάξο πεζοπορήστε ανάμεσα στα επιβλητικά αγάλματα των Κούρων και επισκεφθείτε την Κόρωνο, ένα από τα πιο αυθεντικά χωριά του νησιού. Στην Αμοργό θαυμάστε το απέραντο απέραντο γαλάζιο και επισκεφθείτε το μοναστήρι της Χοζοβιώτισσας που είναι χτισμένο στους βράχους δημιουργώντας ένα επιβλητικό σκηνικό.

Ημέρα 1η
Άφιξη στην Τήνο - Πεζοπορία Χώρα - Ξώμπουργο - Κούμαρος - Βωλάξ - Φαλατάδος
Ημέρα 2η
Πεζοπορία Πύργος - Υστέρνια - Καρδιανή - κόλπος Αγιαννάκη
Ημέρα 3η
Πεζοπορία Χώρα Τήνου - Κτικάδος - Κιόνια - Χώρα Τήνου και απογευματινό πλοίο για Νάξο
Ημέρα 4η
Πεζοπορία Μέλανες - Κούρος - Απάνω Κάστρο - Χάλκη
Ημέρα 5η
Πεζοπορία Κόρωνος - Λιόνας
Ημέρα 6η
Άφιξη στην Αμοργό
Ημέρα 7η
Πεζοπορία Ασφοντυλίτης - Χοζοβιώτισσα - Χώρα
Ημέρα 8η
Πεζοπορία Αιγιάλη - Λαγκάδα - Θολάρια - Αιγιάλη
Ημέρα 9η
Αναχώρηση

Δραστηριότητες / Πρόγραμμα

Άφιξη στην Τήνο - Πεζοπορία Χώρα - Ξώμπουργο - Κούμαρος - Βωλάξ - Φαλατάδος

Επιβιβαστείτε στο πλοίο από το λιμάνι της Ραφήνας για το νησί της Τήνου (ακτοπλοϊκή διαδρομή 2-3 ώρες, ανάλογα με το πλοίο). Κατά την άφιξη σας μεταφερθείτε στο ξενοδοχείο σας στη Χώρα.

Ανεβαίνουμε στο Ξώμπουργο, το παλιό βυζαντινό φρούριο του νησιού, μέσω ενός παλιού πλακόστρωτου μονοπατιού. Η θέα του Αιγαίου είναι μαγευτική.

Συνεχίζουμε περπατώντας μέχρι το χωριό Βωλάξ, ένα απομονωμένο, μικρό χωριό στη μέση ενός οροπεδίου που περιβάλλεται από λόφους από στρογγυλούς γρανιτένιους όγκους και επιστρέφουμε στο χωριό Φαλατάδος, τον δεύτερο μεγαλύτερο οικισμό του νησιού, με τον επιβλητικό καθεδρικό ναό και το περίφημο Σπίτι του Σκίτσου. Μεταφορά πίσω στη Χώρα.

Διανυκτέρευση στην Τήνο.

Γεύματα: Lunch Box – δεν περιλαμβάνεται

Απόσταση: 11,8χλμ, Υψομετρική: +780μ -388μ

Διάρκεια: 5 ώρες περίπου

Highlights: παρεκκλήσια, γρανιτένιοι βραχώδεις σχηματισμοί, τοπικοί τεχνίτες, αγροτικό τοπίο

Διανυκτέρευση στην Τήνο: https://altanahotel.gr/ ή αναβάθμιση http://www.onar.eu/

Πεζοπορία Πύργος - Υστέρνια - Καρδιανή - κόλπος Αγιαννάκη

Η σημερινή πεζοπορία μας οδηγεί σε μερικά από τα πιο σημαντικά και ενδιαφέροντα μαρμαροχώρια της Τήνου. Ξεκινάμε από το χωριό Πύργος που φημίζεται για τα όμορφα, ασβεστωμένα σοκάκια του, τις πλατείες με τα καφενεία και τους μαρμαρογλύπτες. Μην παραλείψετε να κάνετε μια επίσκεψη στο Μουσείο Μαρμαρογλυπτικής, στην άκρη του χωριού, πριν ξεκινήσετε την πεζοπορία σας. Από το εσωτερικό του νησιού ξεκινά η πεζοπορία μας με κατηφορική κλίση προς τα Υστέρνια με εντυπωσιακή θέα προς τα δυτικά και το νησί της Σύρου. Η πεζοπορία συνεχίζεται μέσα από μια διαδρομή με εντυπωσιακή θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, προς ένα ακόμη γραφικό χωριό, την Καρδιανή, το οποίο θα σας εκπλήξει με τα στενά σοκάκια, τις εκκλησίες και τις ηλιόλουστες γωνιές του. Το μονοπάτι συνεχίζει προς τον κόλπο του Αγιαννάκη και κατηφορίζει από τον "μαρμαρόστρωτο δρόμο" προς το εντυπωσιακά φαρδύ, μαρμαρόστρωτο μονοπάτι που καταλήγει σε μια όμορφη, ήσυχη παραλία.

Γεύματα: Lunch Box – δεν περιλαμβάνεται

Απόσταση: 9,5χλμ, Υψομετρική: +490μ - 540μ

Διάρκεια: 5 ώρες περίπου

Highlights: Εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα, παραδοσιακά χωριά, λατομεία μαρμάρου, όμορφη απομονωμένη παραλία για κολύμπι

Διανυκτέρευση στην Τήνο: https://altanahotel.gr/ ή αναβάθμιση http://www.onar.eu/

Πεζοπορία Χώρα Τήνου - Κτικάδος - Κιόνια - Χώρα Τήνου και απογευματινό πλοίο για Νάξο

Σήμερα θα ανακαλύψουμε τα γραφικά χωριά και τους περιστεριώνες της Τήνου. Ακολουθώντας ένα εντυπωσιακό μεσαιωνικό πλακόστρωτο καλντερίμι, επισκεπτόμαστε το παλιό χωριό Κτικάδος, την καρδιά της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής των περιστεριώνων. Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας μπορείτε να σταματήσετε για έναν προαιρετικό καφέ, στο παραδοσιακό καφενείο του Κτικάδου. Μετά τον Κτικάδο, συνεχίζουμε την πεζοπορία μέσα από τις περίφημες μεσαιωνικές πέτρινες πεζούλες που έχουν δώσει στην Τήνο το προσωνύμιο "το χειροποίητο νησί". Κατεβαίνουμε απολαμβάνοντας πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και στη συνέχεια φτάνουμε στην παραλία Κιόνια, όπου βρίσκεται ο Αρχαίος Ναός του Ποσειδώνα. Μετά από ένα προαιρετικό μπάνιο, επιστρέφουμε στη Χώρα πεζοπορώντας παράλληλα με τον παραλιακό δρόμο.

Γεύματα: Lunch Box – δεν περιλαμβάνεται

Απόσταση: 10,4χλμ, Υψομετρική: +469μ - 472μ

Διάρκεια: 5 ώρες

Highlights: παρεκκλήσια, γρανιτένιοι βραχώδεις σχηματισμοί, τοπικοί τεχνίτες, περιστεριώνες

Το απόγευμα ταξιδεύετε με πλοίο για τη Νάξο. (Η διαδρομή με το πλοίο διαρκεί 1-2 ώρες ανάλογα με το πλοίο).

Άφιξη στη Νάξο, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο σας.

Το υπόλοιπο της ημέρας είναι ελεύθερο για να χαλαρώσετε, με τον ναξιώτικο τρόπο: κολυμπήστε σε τιρκουάζ νερά και εξερευνήσετε τη Χώρα περπατώντας. Η Χώρα έχει ένα ενδιαφέρον μείγμα βενετσιάνικων και κυκλαδίτικων στοιχείων, και παρά τον τουρισμό, έχει διατηρήσει τον αυθεντικό και παραδοσιακό της χαρακτήρα. Πάνω από το λιμάνι δεσπόζει το εντυπωσιακό ενετικό κάστρο, και στο βόρειο τμήμα της πρωτεύουσας, ένας μακρύς πλακόστρωτος δρόμος οδηγεί στο Ναό του Απόλλωνα και στην περίφημη Πορτάρα (Μεγάλη Πόρτα) που είναι η πύλη του ναού. Κάνοντας μια βόλτα στο λιμάνι της Χώρας θα συναντήσετε ψαράδες, πωλητές που πουλάνε τοπικά προϊόντα, σκάφη αναψυχής να δένονται στο λιμάνι, κι άλλες χαρακτηριστικές εικόνες που αντιπροσωπεύουν την Ελλάδα και τα νησιά της.

Διανυκτέρευση στη Νάξο: https://www.hotelgrotta.gr/ ή αναβάθμιση https://www.portonaxos.gr/el/

Πεζοπορία Μέλανες - Κούρος - Απάνω Κάστρο - Χάλκη

Η σημερινή μας πεζοπορία ξεκινά από το χωριό Μέλανες. Πεζοπορώντας μέσα από λόφους και ρέματα με μεσαιωνικούς νερόμυλους, φτάνουμε στα αρχαία λατομεία μαρμάρου, όπου βρίσκονται τα αγάλματα των Κούρων. Αυτά τα υπερμεγέθη αγάλματα νεαρών ανδρών, σχεδιάστηκαν για να κρατάνε τη στέγη ενός ναού, εγκαταλείφθηκαν όμως ημιτελή από τους αρχαίους γλύπτες όταν ανακάλυψαν ρήγματα στο μάρμαρο.

Στη συνέχεια, ακολουθούμε το μονοπάτι για το γραφικό χωριό Άνω Ποταμιά. Μετά από μια σύντομη στάση για να δροσιστούμε στην πηγή του χωριού, θα πεζοπορήσουμε μέχρι το Απάνω Κάστρο, για να απολαύσουμε την εκπληκτική πανοραμική θέα της πόλης της Νάξου, του λιμανιού και των γύρω χωριών.

Συνεχίζουμε προς τα πάνω, μέσω του μικρού χωριού Τσικαλαριό, για τη Χάλκη, όπου θα επισκεφθούμε το μικρό αποστακτήριο Βαλίνδρας που παράγει το Κίτρον (το τοπικό αλκοολούχο ποτό της Νάξου).

Γεύματα: Lunch Box – δεν περιλαμβάνεται

Απόσταση: 9χλμ, Υψομετρική: +277μ - 202μ

Διάρκεια: 5,5 ώρες

Highlights: γιγαντιαία ανδρικά αγάλματα των Κούρων, τοπικό αποστακτήριο, όμορφα μικρά χωριουδάκια

Διανυκτέρευση στη Νάξο: https://www.hotelgrotta.gr/ ή αναβάθμιση https://www.portonaxos.gr/el/

Πεζοπορία Κόρωνος - Λιόνας

Ένας συναρπαστικός και αρκετά εύκολος περίπατος μας οδηγεί σε μια απομονωμένη περιοχή, με εκπληκτική θέα στο βουνό, που καταλήγει στην όμορφη παραλία του Λιόνα με τα πολύχρωμα βότσαλα. Ξεκινάμε την πεζοπορία, μια κατηφορική διαδρομή από την Κόρωνο, ένα αυθεντικό και ξεχωριστό χωριό που αξίζει να επισκεφθείτε, με χαρακτηριστικά μικρά και κατηφορικά στενά σοκάκια.

Η Κόρωνος είναι ένα από τα έξι χωριά της Νάξου στα οποία επιτρέπεται η εξόρυξη σμύριδας και η ιστορία της ενέπνευσε ένα πρόσφατο ντοκιμαντέρ με τίτλο "Emery tales". Περπατάμε σε μια εύφορη κοιλάδα, θαυμάζοντας την ενδημική χλωρίδα και πανίδα του νησιού. Μπορούμε να δούμε αρκετούς ιστούς από τον τελεφερίκ της περιοχής εξόρυξης σμύριδας. Περνάμε μέσα από έναν στάβλο όπου μπορούμε να γνωρίσουμε δύο άνδρες που παρασκευάζουν το διάσημο τοπικό τυρί, τη μυζήθρα.

Κατά τη διάρκεια της κατηφορικής διαδρομής, υπάρχει μια σύντομη ανάβαση όπου μετά από λίγα λεπτά σε έναν εντυπωσιακό αριθμό ανώμαλων σκαλοπατιών φτάνουμε ψηλά πάνω από ένα μεγάλο φαράγγι, σε έναν προεξέχοντα βράχο. Η πανοραμική θέα από εδώ είναι εκπληκτική. Στη συνέχεια κατηφορίζουμε προς τον όρμο του Λιόνα, όπου σε περίπτωση που δεν φυσάει δυνατός βοριάς μπορούμε να κολυμπήσουμε στα κρυστάλλινα νερά του και στη συνέχεια να απολαύσουμε το γεύμα μας στη μία από τις δύο οικογενειακές ταβέρνες, που προσφέρουν πιάτα από σπιτικά προϊόντα. Δοκιμάστε οπωσδήποτε το καταπληκτικό σπιτικό τυρί τους!

Γεύματα: Lunch Box – δεν περιλαμβάνεται

Απόσταση: 6,5χλμ, Υψομετρική: +195μ - 754μ

Διάρκεια: 3 ώρες

Highlights: ένα από τα πιο αυθεντικά ναξιώτικα χωριά, τελεφερίκ ορυχείου, καταπληκτική θέα στη θάλασσα, καταλήγοντας δίπλα στη θάλασσα για κολύμπι

Διανυκτέρευση στη Νάξο: https://www.hotelgrotta.gr/ ή αναβάθμιση https://www.portonaxos.gr/el/

Άφιξη στην Αμοργό

Σήμερα επισκεπτόμαστε το νησί του Απέραντου Γαλάζιου, έναν από τους πιο γνωστούς προορισμούς στην Ελλάδα. Η Αμοργός, ένα από τα πιο όμορφα νησιά της χώρας, ήταν άγνωστη μέχρι που ο κινηματογραφιστής Luc Besson γύρισε σκηνές από την ταινία του The Big Blue σε μια από τις δημοφιλείς παραλίες της.

Επισκέπτες από όλο τον κόσμο μαγεύτηκαν από τα κρυστάλλινα νερά και το εντυπωσιακό τοπίο που φαίνονται στην ταινία «The Big Blue» και έτσι η Αμοργός έγινε συνώνυμη με το όνομα της ταινίας.

Γεύματα:πρωινό

Διανυκτέρευση στην Αμοργό.: http://lakkivillage.com/ ή αναβάθμιση https://www.vigla-amorgos.com/

Πεζοπορία Ασφοντυλίτης - Χοζοβιώτισσα - Χώρα

Απολαμβάνουμε μια από τις πιο δημοφιλείς πεζοπορίες στο νησί της Αμοργού, ακολουθώντας το παλιό μονοπάτι ("Παλιά Στράτα") που συνδέει το κεντρικό τμήμα της Αμοργού με την περιοχή της Αιγιάλης στα βορειοανατολικά.

Ξεκινάμε τη βόλτα μας από τον εγκαταλελειμμένο αγροτικό οικισμό Ασφοντυλίτης, με κατεύθυνση το εντυπωσιακό μοναστήρι της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας, ορόσημο και πολιούχο της Αμοργού. Επισκεπτόμαστε τη Μονή, βλέπουμε από κοντά αυτό το εκπληκτικό κτίσμα 1000 ετών και απολαμβάνουμε τη μαγευτική θέα στο απέραντο βαθύ μπλε του Αιγαίου.

Συνεχίζουμε την όμορφη πεζοπορία μας μέσα σε ένα από τα πιο μαγευτικά τοπία του Αιγαίου, φτάνοντας στη Χώρα, η οποία παραμένει αυθεντική και ανέπαφη από τον τουρισμό και τη νεωτερικότητα.

Γεύματα: Lunch Box – δεν περιλαμβάνεται

Απόσταση: 7,3χλμ, Υψομετρική: +737μ - 904μ

Διάρκεια: 3 ώρες

Highlights: κρεμαστό μοναστήρι στην κορυφή του βράχου, εκπληκτική θέα, οικισμός της Χώρας

Διανυκτέρευση στην Αμοργό.: http://lakkivillage.com/ ή αναβάθμιση https://www.vigla-amorgos.com/

Πεζοπορία Αιγιάλη - Λαγκάδα - Θολάρια - Αιγιάλη

Σήμερα το πρωί απολαμβάνουμε μια εύκολη πεζοπορία περνώντας μέσα από τα ορεινά χωριά Θολάρια και Λαγκάδα. Παραδοσιακοί πέτρινοι τοίχοι, όμορφα ξωκλήσια, πεζούλες και θέα στον κόλπο της Αιγιάλης είναι μερικά από τα highlights της μέρας. Η πεζοπορία έχει άρωμα Ελλάδας καθώς η περιοχή είναι σπαρμένη με ρίγανη, φασκόμηλο και πολλά άλλα βότανα. Στο χωριό Θολάρια, περνάμε από το περίφημο παραδοσιακό καφενείο "Καλή Καρδιά". Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο μας, έχουμε το απόγευμα ελεύθερο για να απολαύσουμε την παραλία ή άλλες τοπικές δραστηριότητες.

Γεύματα: Lunch Box – δεν περιλαμβάνεται

Απόσταση: 8,2χλμ, Υψομετρική: +343μ - 526μ

Διάρκεια: 3,5 ώρες

Highlights: αγροτικοί οικισμοί και τοπία, αρωματικά βότανα, γραφική θέα και παραδοσιακά χωριουδάκια

Διανυκτέρευση στην Αμοργό.: http://lakkivillage.com/ ή αναβάθμιση https://www.vigla-amorgos.com/

Αναχώρηση

Μεταφορά στο λιμάνι.

Σημείωση: Ανάλογα με την εποχή και το πρόγραμμα του πλοίου, ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στο ταξίδι.

Σημαντικές Πληροφορίες

Με μια ματιά

ΝΟΜΙΣΜΑ
euro (€)
ΖΩΝΗ ΩΡΑΣ
UTC+02:00 (EET)

Highlights

Κόστος

Γοητευτικά ξενοδοχεία 3 αστέρων:

 • 1.390€/άτομο για 6 συμμετέχοντες
 • 1.500€/άτομο για 4-5 συμμετέχοντες
 • 1.850€/άτομο για 2-3 συμμετέχοντες

Επιβάρυνση μονόκλινου 450€

Μπουτίκ ξενοδοχεία 4 αστέρων:

 • 1.680€/άτομο για 6 συμμετέχοντες
 • 1.790€/άτομο για 4-5 συμμετέχοντες
 • 2.130€/άτομο για 2-3 συμμετέχοντες

Επιβάρυνση μονόκλινου 650€

Γενικές πληροφορίες

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Σχετικά εύκολες πεζοπορίες και δραστηριότητες για αρχάριους (3 - 5 ώρες την ημέρα), καλή αρχή για τις πρώτες υπαίθριες διακοπές. Τα μονοπάτια της πεζοπορίας συνδυάζουν χωματόδρομους και καλά κατασκευασμένους δρόμους για μουλάρια.

Οι εκδρομές μας έχουν σχεδιαστεί για δραστήριους ανθρώπους που απολαμβάνουν  ημέρες γεμάτες περιπέτεια. Συνιστούμε καλή φυσική κατάσταση.

Εξοπλισμός

Θα βρείτε παρακάτω έναν προτεινόμενο κατάλογο πραγμάτων. Μπορείτε να προσθέσετε και να αφαιρέσετε αντικείμενα ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Η Ελλάδα έχει εύκρατο κλίμα. Όταν ετοιμάζετε τα ρούχα για το ταξίδι σας, μπορείτε να βασιστείτε στο δημοφιλές σύστημα "layering ". Αν κάνει ζέστη μπορείτε να "αφαιρείτε" στρώσεις, αν είναι πιο δροσερά και φυσάει μπορείτε γρήγορα να "προσθέσετε" στρώσεις.

Αποσκευές

 • Τσάντα ή αποσκευές με ροδάκια
 • Σακίδιο ημέρας για να μεταφέρετε φωτογραφική μηχανή, παγούρι νερό, σνακ κ.λπ.
 • Κλειδαριές και tags αποσκευών

Εξωτερικά ενδύματα

 • Φλις πουλόβερ μεσαίου βάρους
 • Αδιάβροχο μπουφάν και παντελόνι ή πόντσο

Ρούχα

 • Σορτς πεζοπορίας
 • Casual ρούχα από ελαφριά υφάσματα
 • Μπλουζάκια με κοντό και μακρύ μανίκι
 • Παντελόνι πεζοπορίας, φαρδύ και άνετο
 • Εσώρουχα
 • Μαγιό

Αξεσουάρ ένδυσης

 • Καπέλο

Υποδήματα

 • Παπούτσια κατάλληλα για περπάτημα σε ανώμαλο έδαφος και να προστατεύουν τον αστράγαλο (που θα βραχούν)
 • Σανδάλια παραλίας
 • Casual, άνετα παπούτσια για το βράδυ

Αξεσουάρ

 • Αντηλιακό και προστασία για τα χείλη
 • Γυαλιά ηλίου και ιμάντας συγκράτησης
 • Πετσέτα παραλίας

Προαιρετικά αξεσουάρ

 • Θήκη ασφαλείας ή ζώνη χρημάτων
 • Ράβδοι ή μπαστούνι πεζοπορίας
 • Φωτογραφική μηχανή, μνήμη και μπαταρίες
 • Υλικό ανάγνωσης και γραφής
 • Ρολόι με ξυπνητήρι ή ξυπνητήρι ταξιδιού
 • Μαξιλάρι ταξιδιού
 • Φάρμακα για τη ναυτία της κίνησης
 • Προσωπικό κουτί πρώτων βοηθειών
 • Εντομοαπωθητικό (χαμηλού κινδύνου)
 • Ηλεκτρικός προσαρμογέας/μετατροπέας
 • Παγούρι με νερό. Σύμφωνα με την εταιρική μας πολιτική δεσμευόμαστε να μειώσουμε τη χρήση πλαστικών μίας χρήσεως

Όσο πιο ελαφριά ταξιδεύετε, τόσο πιο εύκολα ταξιδεύετε! Χρησιμοποιήστε την κρίση σας και πακετάρετε όσο το δυνατόν ελαφρύτερα πράγματα. Θα εκτιμήσετε τις ελαφριές αποσκευές προς το τέλος του ταξιδιού σας.

Πεζοπορία στα ελληνικά νησιά: Τήνος, Νάξος, Αμοργός (Self-Guided)

Ανακαλύψτε τρία από τα πιο όμορφα και αντιπροσωπευτικά ελληνικά νησιά στις ειδικά σχεδιασμένες πεζοπορίες μας

Κόστος από €1390

ΕΚΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

FAQs

Τι πρέπει να έχω μαζί μου;

 • ό,τι αναγράφεται παραπάνω στην ενότητα "Εξοπλισμός"

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Newsletter Trekking Hellas - Γίνετε μέλος της πιο ζωντανής ταξιδιωτικής κοινότητας.

Κάνοντας εγγραφή αυτομάτως συναινώ με τους Όρους Χρήσης.