Ιούνιος στην Ελλάδα: Πολυήμερες Εκδρομές

  • Παρ 10 Μαΐ 2024
    • Ελλάδα

Ο Ιούνιος πλησιάζει και για κάποιους σημαίνει βουτιές στην παραλία, φαγητό σε γραφικά ταβερνάκια και πολύωρους καφέδες στον ήλιο. Η Ελλάδα όμως είναι πολύ περισσότερα από αυτά!

Αν κι εσύ θέλεις να γίνεις τουρίστας στη χώρα σου και να κάνεις τον φετινό Ιούνιο πιο ιδιαίτερο από ποτέ, αυτές οι 3 πολυήμερες εκδρομές σε ενδιαφέρουν! Και μην ανησυχείς, κάποιες από αυτές περιέχουν βουτιές στη θάλασσα... και στη σαλάτα.

Αγαπάς την αδρεναλίνη;

Active & Culture στην Πελοπόννησο (9 Ιουνίου, 8 ημέρες): Συνδύασε μερικά από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής με πολλή διασκέδαση, δράση και περιήγηση. Ανακάλυψε τα "must-sees" και ταυτόχρονα ξέφυγε από τις τουριστικές παγίδες για μια πραγματικά αυθεντική εμπειρία.

Θέλεις Κυκλάδες αλλά είσαι αναποφάσιστος;

Island Hopping στις Κυκλάδες (10 Ιουνίου, 9 ημέρες): Πάρο, Νάξο ή Σαντορίνη; Με πλοίο, ποδήλατο, με τα πόδια ή με καγιάκ; Γιατί να διαλέξεις αφού μπορείς να τα δεις και να τα κάνεις όλα, μέσα σε λίγες μόνο μέρες; Ζήσε 9 μέρες περιπέτειας βιώνοντας την αυθεντική νησιώτικη ζωή και ανακαλύπτοντας τα κρυμμένα μυστικά των Κυκλάδων.

Ψάχνεις μια πεζοπορική πρόκληση;

Διάσχισε το ιστορικό μονοπάτι του Μαινάλου (9 Ιουνίου, 7 ημέρες): Ζήσε μια fully-guided περιπέτεια από χωριό σε χωριό. Πεζοπόρησε 75 χιλιόμετρα μέσα από εντυπωσιακά τοπία, όπως το φαράγγι του Λούσιου ποταμού, τις δυτικές πλαγιές του όρους Μαινάλου, την κοιλάδα του Μυλάοντα ποταμού και τα Βορειοανατολικά Γορτυνιακά Όρη. Αυτό το μονοπάτι αποτελεί μέρος του βραβευμένου προγράμματος β"Μονοπάτια Πολιτισμού" της ΕΛΛΕΤ (EΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος & Πολιτισμού). 

Ελπίζουμε να σου δώσαμε έμπνευση και να σε συναντήσουμε τον επόμενο μήνα σε κάποια εξόρμησή σου στην Ελλάδα!

Κλείσε την Επόμενη σου Περιπέτεια

Newsletter Trekking Hellas - Γίνετε μέλος της πιο ζωντανής ταξιδιωτικής κοινότητας.

Κάνοντας εγγραφή αυτομάτως συναινώ με τους Όρους Χρήσης.