Active & Culture Tour στην Πελοπόννησο, Ιούνιος & Νοέμβριος 2024

Active & Culture Tour στην Πελοπόννησο, Ιούνιος & Νοέμβριος 2024

Μια 8ήμερη δραστήρια περιήγηση στην Πελοπόννησο που συνδυάζει ιστορικά αξιοθέατα και συναρπαστικές υπαίθριες δραστηριότητες.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου
Προκαθορισμένες ημερομηνίες αναχώρησης: 09-16 Ιουνίου & 10-17 Νοεμβρίου
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ
3
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
8 ημέρες
Active & Culture Tour στην Πελοπόννησο, Ιούνιος & Νοέμβριος 2024
Τιμή από €1505
ΤΙΜΗ ΑΠΟ € 1505 - ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!

Σύνοψη

Πολυποίκιλη και πλούσια σε ιστορία. Ένας τέλειος συνδυασμός εναλλασσόμενων ορεινών και θαλάσσιων τοπίων με παραδοσιακά χωριά, ιστορικές τοποθεσίες, μονοπάτια πεζοπορίας, ποτάμια, φαράγγια και πολλά άλλα....

Το Active & Culture Tour στην Πελοπόννησο, συνδυάζει μερικά από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής με πολλή διασκέδαση, δράση και περιήγηση. Στόχος είναι να σας δείξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα από τα "must" αλλά και να ξεφύγουμε από τα τουριστικά και μόνο μέρη για να αποκαλύψουμε τις κρυμμένες ομορφιές της Πελοποννήσου.

Ξεκινώντας από την Αθήνα, ο πρώτος μας προορισμός είναι η όμορφη παραθαλάσσια πόλη του Ναυπλίου. Θα επισκεφθούμε τα αξιοθέατα των Αρχαίων Μυκηνών και το θέατρο της Επιδαύρου και θα χαλαρώσουμε με μια περιήγηση με θαλάσσιο καγιάκ. Στην Κεντρική Αρκαδία και με βάση αυθεντικά πέτρινα ορεινά χωριά θα εξερευνήσουμε το μαγευτικό φαράγγι του Λούσιου. Δύο ημέρες πολιτισμού, ιστορίας και πολλής διασκέδασης μας περιμένουν με τις εμπειρίες Rafting και πεζοπορίας στο φαράγγι του Λούσιου. Στη συνέχεια θα κινηθούμε νότια εξερευνώντας τη γοητευτική χερσόνησο της Μάνης, γνωστή για την όμορφη ακτογραμμή της, τα φρούρια και τις ιστορίες για πειρατές και βεντέτες. Η κυκλική μας περιήγηση καταλήγει στη βυζαντινή ακρόπολη του Μυστρά στην ιστορική πόλη της Σπάρτης, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Δείτε τον χάρτη του προγράμματος εδώ.

Ημέρα 1η
Αθήνα προς Ναύπλιο
Ημέρα 2η
Μυκήνες - Επίδαυρος και θαλάσσιο καγιάκ
Ημέρα 3η
Πεζοπορία στο φαράγγι του Λούσιου
Ημέρα 4η
Rafting στο φαράγγι του Λούσιου (ή River Trekking στη Νέδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού)
Ημέρα 5η
Αρχαία Μεσσήνη και συνεχίζουμε για Καρδαμύλη
Ημέρα 6η
Θαλάσσιο καγιάκ στην Καρδαμύλη
Ημέρα 7η
Αρεόπολη - Σπήλαια Διρού - Βάθεια - Ακρωτήριο Τενάρο
Ημέρα 8η
Επίσκεψη στο Μυστρά και επιστροφή στην Αθήνα

Δραστηριότητες / Πρόγραμμα

Από Αθήνα προς Ναύπλιο

Αφήνουμε πίσω μας την πολυσύχναστη πόλη της Αθήνας με προορισμό το Ναύπλιο. Σύντομη στάση στη Διώρυγα της Κορίνθου, την έξι χιλιομέτρων υδάτινη οδό που συνδέει το Ιόνιο με το Αιγαίο Πέλαγος.

Το Ναύπλιο, που θεωρείται μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας, ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της χώρας μετά την ανεξαρτησία της και σημαντικό λιμάνι από την εποχή του Χαλκού. Αφιερώστε χρόνο για να απολαύσετε μια βόλτα στα σοκάκια της πόλης και ανεβείτε τα 999 σκαλοπάτια προς το θρυλικό φρούριο Παλαμήδι για να απολαύσετε την πανοραμική θέα.

Διανυκτέρευση στο Ναύπλιο.

Απόσταση: 135 χιλιόμετρα, περίπου 2 ώρες οδήγησης.

Μυκήνες - Επίδαυρος και θαλάσσιο καγιάκ - 23 χιλιόμετρα

Ξεκινάμε τη μέρα μας με μια εκδρομή στην ιστορική τοποθεσία των Μυκηνών και της Επιδαύρου. Καθώς μπαίνετε από την Πύλη του Λιονταριού, θα έχετε την ευκαιρία να περιπλανηθείτε στα ερείπια αυτών των αρχαίων οικισμών, συμπεριλαμβανομένων των Μυκηνών, οι οποίες έγιναν διάσημες από τα γραπτά του Ομήρου τον 9ο αιώνα π.Χ.

Τα τεράστια και επιβλητικά τείχη των Μυκηνών αποτελούν ένα θαύμα της αρχαίας ελληνικής αρχιτεκτονικής. Μέσα στην τοποθεσία, η οποία χρονολογείται από το 1350-1200 π.Χ., μπορείτε να δείτε τους θολωτούς τάφους των Λιονταριών και της Κλυταιμνήστρας και το Θησαυροφυλάκιο του Ατρέα. Λίγο έξω από την τοποθεσία, μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τους τάφους του Αίγισθου και της Κλυταιμνήστρας.

Θα συνεχίσουμε την επίσκεψή μας στο θέατρο της Επιδαύρου του τρίτου αιώνα, ένα από τα καλύτερα διατηρημένα κλασικά ελληνικά κτίρια και γνωστό για την υπέροχη ακουστική του. Χτισμένο προς τιμή του θεού της ιατρικής, Ασκληπιού, γιου του Απόλλωνα και της Κορώνης, έχει συμπεριληφθεί στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Θα απολαύσουμε μια αναζωογονητική περιήγηση με θαλάσσιο καγιάκ καθώς κάνουμε κουπί από την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας και θα θαυμάζουμε διαφορετικά φρούρια στη διαδρομή. Θα επισκεφτούμε το οχυρό του νησιού Μπούρτζι που χτίστηκε το 1473, ακριβώς μπροστά από το λιμάνι σε μια μικρή είσοδο. Στη συνέχεια θα κωπηλατήσουμε προς το Ναύπλιο κάτω από τα κανόνια του φρουρίου Παλαμήδι που χτίστηκε τον 1ο αιώνα μ.Χ.

Μόλις φύγουμε από το λιμάνι, κάνουμε κουπί κατά μήκος του αρχαίου δρόμου του Ναυπλίου, περνώντας κάτω από το φρούριο της Ακροναυπλίας, και ανταμειβόμαστε με την  εκπληκτική θέα των βράχων με την πυκνή βλάστηση, με το φρούριο ως την κορωνίδα του.

Διανυκτέρευση στο Ναύπλιο.

 • Απόσταση κωπηλασίας: 7χλμ
 • Επίπεδο δυσκολίας: πολύ εύκολο
 • Διάρκεια του καγιάκ: 4 ώρες

Πεζοπορία στο φαράγγι του Λούσιου

Νωρίς το πρωί συνεχίζουμε προς ένα λιγότερο τουριστικό σημείο της κεντρικής Πελοποννήσου. Θα επισκεφτούμε χωριά με πλούσια ιστορία, όπως η Δημητσάνα και η Στεμνίτσα. Σήμερα θα κάνουμε πεζοπορία στο φαράγγι του Λούσιου. Η πεζοπορία προσφέρει έναν θαυμάσιο συνδυασμό ιστορίας και φύσης. Θα περπατήσουμε ανάμεσα σε μονοπάτια με πυκνή βλάστηση, πηγαίνοντας παράλληλα και διασχίζοντας τον ποταμό Λούσιο.

Επισκεπτόμαστε μοναστήρια που φαίνονται κυριολεκτικά να κρέμονται από τους γκρεμούς και τελειώνουμε το οδοιπορικό στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Γόρτυνας. Αυτή είναι μια από τις πιο συγκλονιστικές ελληνικές τοποθεσίες καθώς βρίσκεται κατά μήκος του ορμητικού ποταμού, γνωστού στην αρχαιότητα ως Γορτύνιος.

Διανυκτέρευση στη Στεμνίτσα.

Απόσταση: 135 χλμ, περίπου 2 ώρες οδήγησης.

Rafting στο φαράγγι του Λούσιου (ή River Trekking στη Νέδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού)

Ο Λούσιος ποταμός είναι ο τόπος όπου ο Δίας συνήθιζε να κάνει μπάνιο! Στο εντυπωσιακό φαράγγι με την πυκνή βλάστηση και στα κρυστάλλινα νερά του ποταμού, απολαμβάνουμε το rafting μας και ανακαλύπτουμε τον κρυμμένο φυσικό παράδεισο της περιοχής.

Η κατάβαση είναι 2ου-3ου βαθμού δυσκολίας, ξεκινάει από τον Λούσιο, συνεχίζει στον Αλφειό ποταμό και καταλήγει στη θεαματική γέφυρα του "Κούκου". Προαιρετική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού River Trekking στο φαράγγι της Νέδας. Έχοντας απολαύσει το παραδοσιακό ελληνικό γεύμα μας, περνάμε ένα βράδυ αναψυχής στη Στεμνίτσα.

 • Επίπεδο δυσκολίας: εύκολο
 • Διάρκεια του ράφτινγκ: 4 ώρες

Αρχαία Μεσσήνη και συνεχίζουμε για Καρδαμύλη

Σήμερα κατευθυνόμαστε προς τη χερσόνησο της Μάνης, κάνοντας μια μικρή παράκαμψη για να επισκεφθούμε την Αρχαία Μεσσήνη. Η Αρχαία Μεσσήνη είναι μια από τις σημαντικότερες ανασκαμμένες πόλεις της Ελλάδας.

Η αρχαία πόλη είναι καλά διατηρημένη, δεν καταστράφηκε ποτέ, ούτε καλύφθηκε από νεότερο οικισμό. Στο εσωτερικό του αρχαιολογικού χώρου ο επισκέπτης θα βρει ιερά, δημόσια κτίρια, οικίες, οχυρώσεις και ταφικά μνημεία. Συνεχίζουμε το ταξίδι μας νότια εισερχόμενοι στη μεσσηνιακή Μάνη και τη γραφική Καρδαμύλη, μια πολύ όμορφη παραθαλάσσια πόλη.

Θαλάσσιο καγιάκ στην Καρδαμύλη

Το ταξίδι μας ξεκινάει από το παλιό λιμάνι της Καρδαμύλης, το σημείο που συναντιόμαστε. Αφού παρακολουθήσουμε μια σύντομη αλλά περιεκτική εισαγωγή στα βασικά στοιχεία του θαλάσσιου καγιάκ, παίρνουμε τα καγιάκ μας και αρχίζουμε να απολαμβάνουμε μια εκδρομή όπου κάθε μικρός όρμος κρύβει μια ξεχωριστή έκπληξη όπως κρυφές σπηλιές, βράχια με εντυπωσιακούς σχηματισμούς και μοναδικές παραλίες με άμμο ή βότσαλο όπως η καλά κρυμμένη παραλία του Φονέα με τα λευκά βότσαλα και η αμμώδης παραλία της Δελφινιάς.

Αν ο καιρός και ο χρόνος το επιτρέψουν, κατευθυνόμαστε προς τη Στούπα και την παραλία της Καλόγριας με τη λεπτή χρυσή άμμο και τα γαλαζοπράσινα νερά. Η παραλία της Καλόγριας είναι γνωστή ως η παραλία του Ζορμπά, καθώς εδώ γνώρισε ο συγγραφέας Νίκος Καζαντζάκης τον ήρωα του βιβλίου του Ζορμπά του Έλληνα.

Στα μισά της διαδρομής κάνουμε μια χαλαρωτική στάση για κολύμπι, κολύμπι με αναπνευστήρα και πικνίκ με τοπικές παραδοσιακές λιχουδιές.

Μετά τη δραστηριότητά μας ταξιδεύουμε ακόμη πιο μέσα στη Μάνη και διανυκτερεύουμε στο Λιμένι, ένα άλλο όμορφο θαλασσινό χωριό.

 • Επίπεδο δυσκολίας: εύκολο
 • Διάρκεια του καγιάκ: 4 ώρες

Αρεόπολη - Σπήλαια Διρού - Βάθεια - Ακρωτήριο Τενάρο

Ξεκινάμε τη μέρα μας με μια επίσκεψη στον κόλπο του Διρού, όπου θα περιηγηθούμε στα εντυπωσιακά θαλάσσια σπήλαια της Γλυφάδας. Αυτές οι σπηλιές, ανοιχτές στο κοινό από το 1963, συγκαταλέγονται μεταξύ των καλύτερων του είδους τους στον κόσμο.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τα σπήλαια με βάρκα και να θαυμάσετε τους λεπτούς σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Στη συνέχεια οδηγούμε ή ποδηλατούμε προς το ακρωτήριο Τενάρο, το νοτιότερο σημείο της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Στο δρόμο μας, θα σταματήσουμε για μια σύντομη επίσκεψη στο μερικώς ανακαινισμένο πυργοχώρι της Βάθειας. Ο βασικός οικισμός της Βάθειας διαμορφώθηκε κυρίως μετά τον 18ο αιώνα, γνώρισε μεγάλη ακμή τον 19ο και άρχισε να παρακμάζει τον 20ο αιώνα. Λίγο πιο κάτω από την ακτή, θα ξεκινήσετε τον ημερήσιο περίπατο.

Μια διαδρομή θα σας οδηγήσει από τον οικισμό της Κοκκινόγειας και κατά μήκος της ακτής σε έναν φάρο. Στην Κοκκινόγεια υπήρχε ναός του θεού Ποσειδώνα, αλλά μετατράπηκε από τους χριστιανούς σε εκκλησία.

Στην αρχή του μονοπατιού από τα Κοκκινόγεια προς το Τενάρο, θα δείτε ένα διακοσμητικό ψηφιδωτό που χρονολογείται στον 1ο αιώνα μ.Χ., το οποίο προέρχεται από το δάπεδο μιας ρωμαϊκής έπαυλης.

Μετά από 45 λεπτά περπάτημα από τα Κοκκινόγεια, θα καταλήξετε στο νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδας. Εκεί θα βρείτε έναν φάρο. Στα δυτικά του φάρου βρίσκεται μια σπηλιά που ο ελληνικός μύθος ισχυρίζεται ότι ήταν το σπίτι του Άδη, του θεού των νεκρών.

Ως το νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδας, το Τενάρο είναι διάσημο για το γεγονός ότι βρίσκεται στο μεταναστευτικό μονοπάτι των πουλιών που κατευθύνονται προς την Αφρική. Μπορείτε να κλείσετε τη μέρα σας με ένα δροσιστικό μπάνιο.

Διανυκτέρευση στο Λιμένι.

 

Επίσκεψη στον Μυστρά και επιστροφή στην Αθήνα

Μετά το πρωινό μας, ταξιδεύουμε μέσω των νότιων πλαγιών του εντυπωσιακού Ταϋγέτου προς τη Σπάρτη και τη βυζαντινή ακρόπολη του Μυστρά.

Ο Μυστράς ήταν μια οχυρωμένη πόλη στο Μοριά (Πελοπόννησος), στο όρος Ταΰγετος, κοντά στην αρχαία Σπάρτη. Βρίσκεται περίπου 8 χιλιόμετρα δυτικά της σύγχρονης πόλης της Σπάρτης. Η πόλη του Μυστρά χτίστηκε ως αμφιθέατρο γύρω από το φρούριο που ανεγέρθηκε το 1249 από τον πρίγκιπα της Αχαΐας Γουλιέλμο του Βιλεαρδουίνου.

Ανακαταλήφθηκε από τους Βυζαντινούς, στη συνέχεια κατελήφθη από τους Τούρκους και τους Ενετούς, η πόλη εγκαταλείφθηκε το 1832, αφήνοντας μόνο τα εκπληκτικά μεσαιωνικά ερείπια, που στέκονται μέσα σε ένα πανέμορφο τοπίο. Το 1989 τα ερείπια, συμπεριλαμβανομένων του φρουρίου, του παλατιού, των εκκλησιών και των μοναστηριών, ανακηρύχθηκαν Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Άφιξη στην Αθήνα.

Σημαντικές Πληροφορίες

Με μια ματιά

ΝΟΜΙΣΜΑ
euro (€)
ΖΩΝΗ ΩΡΑΣ
UTC+02:00 (EET)

Κόστος συμμετοχής

Κόστος ανά άτομο:

Self Drive Mode

Ξενοδοχεία 3 αστέρων

 • 1.505€ ανά άτομο για 4-6 συμμετέχοντες
 • 1.750€/ανά άτομο για 2-3 συμμετέχοντες

Ξενοδοχεία 4 αστέρων

 • 1.605€/ανά άτομο για 4 συμμετέχοντες
 • 1.850€/ανά άτομο για 2-3 συμμετέχοντες

Fully Guided Mode

Ξενοδοχεία 3 αστέρων

 • 2.835€ ανά άτομο για 4-6 συμμετέχοντες
 • 4.270€/ανά άτομο για 2-3 συμμετέχοντες

Ξενοδοχεία 4 αστέρων

 • 2.975€ ανά άτομο για 4-6 συμμετέχοντες
 • 4.410€/ανά άτομο για 2-3 συμμετέχοντες

Κόστος για προκαθορισμένες ημερομηνίες αναχώρησης: 2.835€/άτομο

Προκαθορισμένες Ημερομηνίες

2024

 • Ιανουάριος 14-21 (Fully booked)

 • Φεβρουάριος 11-18 (Fully booked)

 • Μάρτιος 10-17 (Fully booked)

 • Απρίλιος 14-21 (Fully booked)

 • Μάιος 12-19 (Fully booked)

 • Ιούνιος 09-16

 • Σεπτέμβριος 15-22 (Fully booked)

 • Οκτώβριος 13-20 (Fully booked)

 • Νοέμβριος 10-17

 • Δεκέμβριος 08-15 (Fully booked)

Γενικές πληροφορίες

Η περιήγηση έχει σχεδιαστεί τόσο με πλήρη καθοδήγηση (fully guided) όσο και με αυτόνομη μετακίνηση (self drive) και η διαμονή μπορεί να ποικίλλει από γοητευτικούς ξενώνες 3 αστέρων έως πιο πολυτελή ξενοδοχεία 4 αστέρων.

Καθώς η περιήγηση είναι πλήρως προσαρμόσιμη, μπορούμε επίσης να οργανώσουμε ξενοδοχεία κορυφαίας κατηγορίας, οπότε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σχεδιάσουμε την τέλεια ιδιωτική εμπειρία για εσάς.

Μπορείτε να επεκτείνετε περαιτέρω την περιήγησή σας, επισκεπτόμενοι τον αρχαίο χώρο της Ολυμπίας ή συμμετέχοντας στις δραστηριότητες μας με βάση τα Καλάβρυτα. Με έδρα τον όμορφο ξενώνα και αγρόκτημα Orias Guesthouse and Farm απολαύστε μοναδική φιλοξενία σε ευρύχωρα δωμάτια με θέα το όρος Χελμός και νόστιμα γεύματα με σπιτικά υλικά κατευθείαν από το αγρόκτημα. Η Trekking Hellas προσφέρει μια ποικιλία δραστηριοτήτων στα Καλάβρυτα και την Πελοπόννησο, όπως η πεζοπορία στο Φαράγγι του Βουραϊκού ή η ανάβαση στην κορυφή του Χελμού.

Εξοπλισμός

Προσπαθήστε να ταξιδεύετε όσο το δυνατόν πιο ελαφριά. Παρόλο που δεν χρειάζεται να μεταφέρετε όλες τις αποσκευές σας ενώ περπατάτε, θα χρειαστεί να τις μεταφέρετε σε μικρές αποστάσεις. Επίσης, να θυμάστε ότι ξεπακετάρετε και ξαναπακετάρετε τις περισσότερες νύχτες. Μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές που δεν χρειάζεστε μαζί σας, στο ξενοδοχείο σας στην Αθήνα ή στα γραφεία μας.

 • Μεγάλο σακίδιο ή τσάντα για να χωρέσετε όλες τις αποσκευές σας- συνιστάται αδιάβροχη επένδυση
 • Καλή αδιάβροχη μπλούζα (συνιστάται Gore-Tex ή παρόμοια) με κουκούλα.
 • Χοντρές κάλτσες για περπάτημα
 • Δεύτερα παπούτσια για τα βράδια (προαιρετικά)
 • Σακίδιο ημέρας (μικρό σακίδιο, 20-40 λίτρα) για να μεταφέρετε το γεύμα του πικνίκ, το παγούρι σας, τον εξοπλισμό για κρύο/υγρό καιρό, τη φωτογραφική μηχανή κ.λπ. Σε υγρό καιρό, τα αντικείμενα θα πρέπει να συσκευάζονται σε αδιάβροχες πλαστικές σακούλες μέσα στο σακίδιο.
 • Ζεστά ρούχα για το βράδυ, συμπεριλαμβανομένων εφεδρικού παντελονιού και μπλούζας (τα fleece μπουφάν/πουλόβερ είναι ζεστά αλλά ελαφριά)- καθώς και προαιρετικά θερμικά εσώρουχα, για τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο.
 • Φούτερ ή μπλουζάκια για περπάτημα, τουλάχιστον ένα με γιακά και μακριά μανίκια (για να σας παρέχει αντηλιακή προστασία)
 • Το δικό σας παγούρι νερού (τουλάχιστον 1 λίτρο). Στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής μας πολιτικής και δράσης, δεσμευόμαστε να εξαλείψουμε τη χρήση πλαστικών μπουκαλιών νερού.

Κριτικές

Active & Culture Tour στην Πελοπόννησο, Ιούνιος & Νοέμβριος 2024

Μια 8ήμερη δραστήρια περιήγηση στην Πελοπόννησο που συνδυάζει ιστορικά αξιοθέατα και συναρπαστικές υπαίθριες δραστηριότητες.

Κόστος από €1505

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

FAQs

Τι πρέπει να έχω μαζί μου;

 • ό,τι αναγράφεται παραπάνω στην ενότητα "Εξοπλισμός"

Ποιο είναι το σημείο & η ώρα συνάντησης;

Σημείο Συνάντησης: Γραφεία Trekking Athens,Παρθενώνος 12, Κουκάκι, Αθήνα, 11742. (400 μ. από το σταθμό του μετρό Συγγρού Φιξ / 500 μ. από το σταθμό του μετρό Ακρόπολη) -  βρείτε την τοποθεσία εδώ

Ώρα Συνάντησης: TBA

Δραστηριότητες που ίσως σας ενδιαφέρουν

trekking icon

Πεζοπορία στο Ναό του Επικούριου Απόλλωνα

4 ώρες

€55

Newsletter Trekking Hellas - Γίνετε μέλος της πιο ζωντανής ταξιδιωτικής κοινότητας.

Κάνοντας εγγραφή αυτομάτως συναινώ με τους Όρους Χρήσης.