• Ελληνικα
    • Αγγλικα
Κατηγορία: Νέα | 18 Ιανουαρίου, 2022 |

Αγαπητοί φίλοι και συνοδοιπόροι της Trekking Hellas,

Το  λογότυπο  μας, της εταιρείας που έφερε τις υπαίθριες δραστηριότητες αναψυχής στην Ελλάδα, άλλαξε. Δεν πρόκειται για μια απλή ανανέωση. Το νέο λογότυπο σηματοδοτεί τη μετάβαση της Τrekking Hellas στη νέα εποχή, σε νέους δρόμους, σε καινούρια μονοπάτια!

Η πανδημία στην οικογένεια της Trekking έφερε εκτός από οικονομικές δυσκολίες και μια μεγάλη απώλεια. Το Μάρτιο του 2020 έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής της εταιρείας, ο άνθρωπος που μας ενέπνευσε και οδήγησε με τόση μαεστρία, στην δημιουργία ενός μοναδικού μοντέλου συνεργασίας. Ο Μιχάλης Τσουκιάς θα είναι για πάντα στις καρδιές μας και με πυξίδα τις συμβουλές, το ήθος και την επιχειρηματική του διαύγεια σχεδιάζουμε το μέλλον που ονειρευόμαστε για τους ανθρώπους μας.

Παρά το απρόβλεπτο περιβάλλον, ολοκληρώνουμε το πενταετές σχέδιό μας, Χτίζουμε μια προσαρμοσμένη στις μεταβαλλόμενες συνθήκες διαδικασία με μια ανθρωποκεντρική και βιώσιμη προσέγγιση, την οποία άλλωστε πάντοτε εκπροσωπούσαμε. Το «μονοπάτι» το οποίο ακολουθούμε από το 1986 χαρακτηρίζεται από τη δια βίου εκπαίδευση των στελεχών μας,  την ανάπτυξη νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών,  κυρίως στο συνεχώς εξελισσόμενο χώρο της τεχνολογίας και φυσικά  υπηρεσίες για τους μικρούς μας φίλους.

Όραμα μας είναι να συμβάλουμε στη δημιουργία outdoor παιδείας στη χώρα μας.

Εξελίσσουμε τις βιωματικές εμπειρίες σε μετασχηματικές εμπειρίες σε ένα βαθύτερο, πιο συναισθηματικό επίπεδο με σκοπό την αλλαγή της οπτικής του κάθε ταξιδιώτη, τον αυτοπροβληματισμό που οδηγεί στην εξέλιξη και την ουσιαστική ανάπτυξη τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς και στη βαθύτερη επαφή με τη φύση και τον πολιτισμό.

Έχουμε, λοιπόν, τις βάσεις, τα μέσα, τις υποδομές και, κυρίως, το ανθρώπινο δυναμικό να κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα για τις ανάγκες των ταξιδιωτών μας, αλλά και του κλάδου μας ο οποίος εξελίσσεται σε ένα σημαντικό και απαραίτητο κομμάτι του τουρισμού στη χώρα μας.

Είμαστε από αυτούς που πιστεύουμε στις μεγάλες δυνατότητες που έχει η μικρή μας χώρα και πως τα επόμενα χρόνια μια ισχυρή αναπτυξιακή τροχιά θα μας πλαισιώσει. Επιδιώκουμε, ως μια εμβληματική εταιρεία στο συγκεκριμένο χώρο, να οδηγήσουμε τον κλάδο μας να κάνει την Ελλάδα πρότυπο της Ευρώπης, στην προσφορά Τουριστικών Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αναψυχής.

Νέα εποχή, νέο λογότυπο αλλά οι ίδιες αξίες, το ίδιο όραμα και κυρίως το ίδιο πάθος για επαφή με τον άνθρωπο και τις υπαίθριες δραστηριότητες στη  φύση που τόσο αγαπάμε!

Με αληθινή εκτίμηση,

Στέφανος Σιδηρόπουλος
Διευθύνων Σύμβουλος

Μέτρα Προστασίας Covid-19 Διαβάστε περισσότερα